За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Което Icon

Яке Icon
Активни момичета, които предпочитат езда на мотоциклет, и в гардероба си имат специални облекла. Жребият яке Icon. В такова облекло да се вози на мотоциклет – удоволствие,защото стилно яке Icon изключително удобен и има привлекателен външен вид.

Момиче и мотоциклета – е напълно съвместимо понятие. Много жени предпочитат двухколесного железен кон автомобил. И за пътуване води до удоволствие и удобство, трябва да има подходяща дреха. Най – добрият вариант- яке Icon. Тези продукти са практични и удобни.

Характеристики на жилетки Icon

Известната американска марка се появява през 2001 година. За кратък период от време, мотокуртки закупили невероятна популярност по целия свят. Особеност на този производител – това е специален вид на шивашки изделия.

Яке Icon – горна дреха с най-високо качество. Избор на продукти, момичета веднага се посочват предимствата на тези продукти:

  • в производството се използва изключително качествен материал: кожа и текстил. Тъкани са толкова леки и дишащи, че в такава дреха може да се вози и през лятото, и есента, както и някои модели на продукти ви позволяват да се движите на мотоциклет и през зимата;
  • яке дамско Icon не стесняет движения и не създава дискомфорт по време на движение. Като цяло продуктът е спортен или оборудвана приятелка;
  • една от функциите на тази за дрехи – специална технология шивашки. Изпълнени неща, така да се върти, лактите, раменете са имали защита;
  • всички якета са надарени със солидна, водоустойчива подплата и влагоустойчивым покритие;
  • кожено яке Icon, в независимост от серията, практична, функционална и привлекателна. Оригиналната връхни дрехи веднага привлича вниманието на околните.

С какво се носят жилетки Icon?

Въпреки ползите на продуктите, тази горна дреха, обикновено не се използва в ежедневието, тъй като е предназначена нещо за комфортно каране на мотоциклет. Но момичетата, които имат железен кон, лесно да изберете гардероб.

Дамски якета Icon clothing ефектно изглеждат със следните неща:

  • с дънки;
  • с комбинезоном;
  • с мотоштанами;
  • се допълва от дрехи мотоперчатками, мотоботами и каска.


  ← Кликни върху „Харесвам“ и да се чете ни във Facebook

Theme by Anders Norén