За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Високи прически – 26 снимки на модни прически за всяка дължина на косата

Високи прически – 26 снимки на модни прически за всяка дължина на косата
Високи прически се радват на изключителна популярност имат тези жени, които се чувстват като визуално се извади, лицето си и да привлече вниманието към областта на шията. Те са подходящи както за ежедневието, така и за излизане на светлина и на специални събития.

Високи дамски прически не са подходящи за всички представители на нежния пол, обаче, много момичета ги избират както в ежедневието, така и за излизане на светлина, или на официалното събитие. С помощта на различни уреди, стилисти могат да създадат на главата дами, истинско произведение на изкуството, поразително си красота и елегантност.

Високи дамски прически

Коса изкуството не е на мястото си, обаче, някои прически за момичета и жени, остават в сила в продължение на десетки години. Така, стилни високи прически, създадени от къдрици с различна дължина, вече няколко века, украсена с прекрасни дами и да ги образа на един красив, хармонично и пълно. В зависимост от собствения си вид външен вид и я индивидуалните особености на всяка млада дама може да изберете начин на оформяне рошава коса, който ще си много по-други.

Високи прически за дълга коса

Честит обладательницы дълги къдрици могат да оформите своя шевелюру различни начини, с използването на игли, заколок и други аксесоари, както и без тях. Много представителки на прекрасния пол предпочитат високи прически за дълга коса, които подчертават елегантността на шията и бр и създават изключително елегантен и луксозен начин. Най-добре е тези варианти са подходящи за освобождаването и на специални събития, въпреки, че някои дами, които ги използват и в ежедневието.

Създаване на високи прически за дълги къдрици могат да бъдат най-различни начини, и майстор по фризьорство е задължително да предлагат своята клиентке много интересни идеи. Междувременно, да не е твърде просто – тъй като дълги кичури са голям тегло, не е много просто да се заключва над главата си и поддържа снасянето на дълго време. Така, за да не бъдат разочаровани в резултат на това, по време на създаването на прическа трябва много внимателно и качествено да изпълнява bouffant и, освен това, силно се използват лак и други средства за стайлинг.

Днес високи дамски прически за дълга коса са представени огромно количество възможности, най-популярни сред които са следните:

 • полагане в гръцки стил с начесами в горната част на главата и отстрани;
 • бабетта – стегнат кок на темето, който може да бъде допълнен с всички декоративни елементи. Много интересно и оригинално тази прическа изглежда при наличието на гъста прав бретон;
 • високи прически, създадени с помощта на диференцирани нетиране;
 • варианти с по-здраво закрученными локонами, които са напълно събрани в задната част на главата;
 • невероятно красива прическа „корона“, която може да се създаде само при наличието на наистина дълги кичура коса, боядисани в един тон;
 • висок лък.

Високи прически за средна коса

Съвременните дами много често предпочитат локонам средна дължина, които могат да бъдат поставени в почти всяка прическа. Тези направления не се различават твърде голямо тегло, затова е добре и надеждно се фиксират с помощта на обикновен лак със средна фиксация. Едновременно с това, те не са прекалено къси, което позволява по различен начин да се „играе“ с тях и да създават невероятно ефектни високи прически за всякакви ситуации.

загрузка...

Обикновено са представителки на нежния пол избират високи прически за средна коса от следния списък:

 • обикновена опашка и китка, увита около основаването му;
 • френски кок или черупки;
 • варианти с плетением, което може да се прости и сложни;
 • повдигнати нагоре къдрици и спирали;
 • бабетта;
 • интересни възможности от колани.

Високи прически за къса коса

Момичетата, които не могат да се похвалят с дълги или поне средни локонами, често страдат от факта, че са принудени постоянно да ходят с една и съща година. Междувременно, квалифицирани майстори фризьорство може да предложи на клиентке красиви и интересни високи прически за къса коса, които са подходящи както за важно събитие, така и за ежедневието.

Така, всички, дори и най-късите прядки, може да бъде леко завить и заключване на главата, по посока назад. Сладък „миди“, подредени по този начин, ще добави образа игривост и кокетливости, както го обладательницу ще направи невероятно привлекателни в очите на околните си мъже. Направи шевелюру празнична възможно с помощта на различни аксесоари – заколок, гребени, диадем, венци и други предмети. Въпреки че се добавят значителен обем кратък прядкам така просто не се получи, винаги може да се ползват различни шиньонами и изкуствени коси.

Високи прически за всеки ден

За ежедневието на жените и момичетата в повечето случаи избират модерни високи прически, които можете да направите сами само за няколко минути. За създаване на сложни укладок дами, обикновено не намират време, така че отдават своето предпочитание прости варианти без изкушения. Въпреки това, дори и за кратък период от време шевелюру може да се постави един много интересен начин за вдигане на всички направления на горния етаж и отваряне на погледа на околните изящната шия.

Прическа „висока опашка“

Проста, но елегантна прическа „висока опашка“ с начесом е позната на абсолютно всички жени. Направи го изключително просто, и с тази задача може с лекота да се справят абсолютно всяка жена. Като правило, за създаването на тази прическа се използва следната последователност от действия:

 • Превъртете до темето кичур, който ще се използва за създаване на обем.
 • Внимателно и плавно направете bouffant най-корени.
 • Вдигнете всички косми на желаната височина и поставяне на ластик.
 • При желание – увийте дъвка една от направления, предварително накрученной с помощта на плойки.
 • Ако косата ви е малко мишката, издърпайте опашката утюжком и заключете полагане на лак.
 • Лесен и кратък опашката ще искрят съвсем други цветове, ако се допълни с живи или изкуствени цветя, джанта или други аксесоари.
 • Прическа „висок кок“

  Обикновено такива високи прически като опашки и гредата, остават в сила в продължение на няколко десетилетия. Основното им предимство е, че за създаването им не изисква никакви специални умения. Така че, за да се направи на кок на върха на главата му, трябва да се вдигне всички къдрици на една височина, обезпечаване на техните ластик, след това гребен опашката и приключи на всички направления на около венеца. Получената конструкция трябва да е надеждно се заключва с помощта на игли или невидимок, на върха на които могат да бъдат кристали, мъниста или красиви цветя.

  Прическа „висока spit“

  Красивите и високи прически често се основават на използването на различни начини на плетене. Един от най-лесните варианти за леко и елегантно поставени косата е тъкане на висока плитки, която започва от най-горе и не се „плъзга“ по-надолу в продължение на само от време на време чорапи. Гаранция, че това няма да се случи, трябва да се превърне в здраво тъкат в основата на шиш, докато свободни краища направления може да се плитка по обичайния начин. Тази прическа изглежда просто страхотно и е подходящ за абсолютно всеки повод, затова е толкова ценен момичета и жени на различни възрасти.

  Висока прическа с локонами

  Дори и в ежедневния живот много момичета правят високи прически с локонами, които създават около тях атмосфера на празника и някаква тържественост. Да ги създаде, съвсем не е трудно – трябва да я закрие косата на плойку, след което се заключва по определен начин с помощта на игли или невидимок и обикновен лак за коса. Освен това, вече усукани къдрици можете да плитка до плитка или опашка.

  Високи вечерни прически

  В повечето случаи красива полагане избират в очакване на официалното събитие или събития. Така, много често се правят високи прически за абитуриентски бал, сватба на роднини или рожден ден. Подобни полагане изглеждат страхотно с нощни или коктейльными рокли, придават на образа на тържественост и елегантност, и като цяло правят една жена просто неустоимо. Още повече, че изборът на възможности за тържества и освобождаването на невероятно широка.

  Момичетата и жените се радват на популярност такива красиви вечерни високи прически, като:

  • бабетта;
  • shell;
  • короната;
  • китка от колани;
  • френски кок;
  • елегантен възел;
  • забележително ширити;
  • лък.

  Високи сватбени прически

  Полагане на къдрици на върха в деня на сватбата се радва на изключителна популярност сред младите булки. Този вариант има много предимства – той визуално удължава шията и я прави много по-добри, привлича вниманието към раменете и крехка ключицам, прави образ на дами, хармоничен и изтънчен. Дори най-проста сватбена прическа – висок кок – изглежда много елегантно и чудесно се допълва с луксозно подвенечное рокля, без да се отклонява от него внимание.

  Високи сватбени прически с фатой

  За много момичета, особено тези, които се женят за първи път, воали е съставна част на сватбена начин. Младите дами, които не искат да се откажат от този аксесоар, често правят високи прически за сватба, за които воали се превръща в един вид защитен елемент.

  Така, този отрез въздушна тъкан не само украсява шевелюру млада булка, но и я предпазва от снасянето на отрицателното въздействие на валежите и други външни фактори. Приложете този продукт може да бъде както сами косата си, така и в трети страни предмети – венец или шапка. Междувременно, по-ярка и эффектнее винаги изглеждат варианти, в които основата фаты вплетено в кок или плитка.

  Високи прически с диадемой

  Много често обект на избор на младите булки се превръща в очарователна прическа – висок кок, от къдрици в английски стил. Тя изглежда много елегантно, благородна и празнично, особено в комбинация с елегантни диадемой. При избора на този вариант от фаты трябва да се откаже, тъй като тя скроет красота и чар прически, тогава като диадема, напротив, ще привлече към него вниманието и подчертават нежността начин своята обладательницы. Освен това, голяма диадема добавя шевелюре обем, което е много важно за тези прекрасни жени, които са твърде тънки и редки коси.


   

  Theme by Anders Norén