Жена гащеризон – това е винаги елегантно, особено ако той е допълнен с елегантни бижута, стилни клатчем и, разбира се, туфлями на висок ток.
Повече за модели костюми, в които вие ще станете истинска украса на вечерта, ще ви разкажа по-нататък.

Гащеризон – това е, по същество, цельнокроеный брючный костюм. Стилен и лек – това са неговите основни предимства. Това е едно парче облекло, който винаги изглежда възхитително, разбира се, ако правилно се качват на фигурата. Вярно е, че в зависимост от фасона, той може да се удължи, да се съкрати, утолстить, или да направи много тънки го обладательницу. В действителност, тела не отдавна се появиха по модните подиуми и са се превърнали в гардероба. Едни от първите в цельнокроеные костюми оделись „звездите“ на поп – солисти групи АББА, „Арабеск“, BoneyM. В тях много удобно е да танцува точно в този стил, който господствовал през 80-те години. Но вече в началото на века 21 век елегантни тела твърдо заемат място не само в ежедневието, но и на модните подиуми.

На какво да обърнем внимание при избора на сесии?

Жена брючный гащеризон може да се превърне в елегантен вечерен дрехи почивка. Тела се различават по различни параметри:

  • по форма панталони (преки, клеш, банани, зреещи в стил „Марлене Дитрих“, дудочки);
  • по дължината на панталони (къси, макси, до коленете);
  • с „пълно“ конна езда, или на ленти.

Все още трябва да се обърне внимание на плат – вечерен тоалет. Особен шик – копринени комбинезони, или модел от шифон, включително, на базата на набивного шифон, с гипюровыми вложки, прошвой или кант. До нарядному вечернему комбинезону много между другото ще падне много бляскава „неща“ – много добре ще изглежда метал (злато или сребро, със скъпоценни камъни) копчета. Копринените дантели по дъното крак – особен шик на сезона. В цвят или в контрастен цвят – зависи от възрастта, дейности и вашето настроение.

Изберете цвят

Бял – винаги на върха, дори когато е тъмно. Той ще добави нотка на елегантност, свежест и елегантност. Печеливш вариант – черен женски гащеризон. Красива, вечерен, подходящ за всеки (е… или почти всички) парти, с деколте или прозрачно вложка – такъв костюм спечели всички.

Оригинално решение – животински принт в панталони или елече. Запознати, но винаги между другото – контрастни плат най-ниско различни аксесоари към однотонному комбинезону.