За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Текстилни чанти – модерни и удобни за всеки повод

Текстилни чанти – модерни и удобни за всеки повод
Текстилните чанти са набира популярност всяко лято. Представителки на прекрасния пол, оценяват ги на ниска цена, стилен външен вид, невероятното удобство, простор, сила и издръжливост.

Красива, елегантна и удобна чанта е необходима на всяка жена. Такива аксесоари са изработени от различни материали и имат множество варианти, сред които всички дами избират нещо за себе си. Тенденцията на регенериране на сезона стомана, текстилни торби, които имат много предимства в сравнение с други модели.

Текстилни чанти – тенденция 2018

С настъпването на сезона на горещото текстил, дамски чанти, винаги излизат на преден план, изтласквайки на втората позиция тежки модели от естествена кожа и други материали. В своите колекции, подготвени за летен сезон 2018, производителите на аксесоари за красиви дами поэкспериментировали с текстури и цветове, като представи най-голямо разнообразие на тъкани чанти за всеки повод. Тези продукти имат огромно множество вариации, например:

 • миниатюрни клатчи от естествена коприна или сатен;
 • летните аксесоари от естествен лен;
 • прост и лаконичен памучни варианти;
 • текстилни чанти от деним, декорирани по различни начини;
 • оригинални модели от лоскутков;
 • плетива от памук прежда;
 • възможности, допълнени от нежни дантели;
 • освен това, си струва да подчертае аксесоари от различни тъкани в пастелни нюанси – тази година те са спечелили безпрецедентна популярност сред представители на нежния пол.

Дамски текстилни чанти

Модерни текстилни чанти ценят первоочередно за затруднен и необичаен външен вид, защото с този аксесоар е невъзможно да остане незабелязана. Освен това, модели от плат, имат и други предимства, например:

 • на достъпна цена. Тези изделия може да си позволи абсолютно всяка жена;
 • лекота на изпълнение. Производство на подобен аксесоар за себе си или за подарък може дори един старт на рукодельница, и за това тя не трябва да прекарват твърде много време;
 • изключително широк асортимент от форми, модели, размери и цветове;
 • функционалност. Текстилни чанти може да се използва за всекидневна употреба, специални случаи, почивка на плажа, преместване на спортни принадлежности и много други;
 • голям простор. Като правило, такива изделия, с изключение на миниатюрни клатчей, имат множество офиси, отделения и кармашков, които ви позволяват да поставите в тях всичко необходимо;
 • практичност и простота грижи. Всяка тъканно модел, макар и лесно се замърсяват, много лесно се почиства или намалява, благодарение на които в продължение на дълго време не губи своя външен вид.

Текстилни чанти за през рамо

Дамски текстилни чанти през рамото са изработени в най-различни размери и форми. Те са идеални за ежедневно носене, защото ръцете при използване на такива аксесоари напълно свободни, което ви позволява да се отдадете на обичайните си дела. Освен това, тези предмети са много леки, така че те да не причиняват дискомфорт по време на чорапи и не оттягивают врата и раменете.

Текстилна чанта-купувач

За походи по магазините, за да проверите тъканно чанта-купувач, който с успех да замени един неудобен найлонова торбичка или скучна авоську. Такива модели изглеждат много стилно и интересно и обикновено имат квадратна, правоъгълна или лека денивелация, трапецовидна форма. Освен това, текстилни торбички за пазаруване винаги са допълнени с две удобни дълги дръжки. В някои по-функционални продукти също са на разположение вътрешни джоба, предназначени за ключове, портфейл или телефон.

Текстилна чанта за документи

Тъкани текстилни чанти за документи с не твърде добре се държат на формата, така че най-важните и ценни книжа се съхраняват в тях не се препоръчва. Въпреки това, тези продукти не губят своята популярност дължи на ниска цена. Освен това, производителите често използват плътен найлон или плащевую плат, допълване отвътре твърди вложки, което осигурява повишена здравина и максимална безопасността на документи и важни документи.

Текстилна чанта за кръст-боди

Дамски тъканни чанти имат огромно разнообразие от модели и варианти. Често те се извършват под формата на кръст-боди – малък аксесоар, дополненного дълъг ремък или верига. Такива текстилни чанти са различни от други модели ниско тегло, което ги прави много по-предпочитани. Освен това, тези продукти имат и редица други предимства, като например:

 • те освободи ръцете си и да осигуряват максимална свобода на действие;
 • имат много форми и размери;
 • представени в изключително широк асортимент от стилови вариации. Особено при млади дами популярни модели, изработени от деним, с рваным декор или без него, варианти с ресни, изделия с флорални или анималистическим принтом или на ивици.

Текстилна чанта за колан

Скута текстилни чанти – друг вид аксесоари, които ни позволяват да освободи ръцете си. Обикновено тези модели са съвсем малки, на тях могат да се поберат само малък портфейл, ключове и телефон. Те са идеални за ежедневно носене и за активна почивка, тъй като съвсем не предизвикват дискомфорт и не ограничават свободата на действие. Освен това, някои текстилни дамски летни чанти на колана позволяват дори да тичат или играят в отборните игри.

Голяма тъканно чанта

Вместительные хранилища могат да се наложи в различни ситуации – на младите майки, които тръгват на разходка с малко дете, барышням, почиващи на брега на язовира, и на другите модницам. Във всички тези случаи, за да проверите голяма младежка текстилна чанта, в която можете да сложите всичко необходимо. За разлика от изделия от други материали, той на практика не притежава собствено тегло, така че нейната маса, заедно с цялото съдържание няма да бъде твърде голям.

Текстилна чанта с рисувани

Начини украсяват подобни аксесоари има просто невероятно много. Така, много ярко, интересно и оригинално изглеждат текстилни чанти ръчна изработка, рисувани от художник или дизайнер ръчно. Такива модели винаги отделят своя обладательницу от тълпата и да се подчертае своя стил и индивидуалност. Междувременно, точно както и всички авторски произведения, аксесоари, изработени ръчно, струват съвсем не са евтини, затова далеч не всяка модата може да си позволите да ги купите.

Текстилна чанта-раница

Стилна текстилна чанта-раница – практичен, удобен и просторен аксесоар за активните модата. Избор на спортни, ежедневни, младежки раници днес е почти безграничен. Всяка модата може лесно да изберете своя вариант между светли и тъмни, едноцветни и принтованных, лаконичных или закачливите модели.

Текстилни чанти с принтом

Онези момичета, които обичат да привличат вниманието към своята персона, напълно отговарят на текстилна чанта с цифри. Темата на този образ може да бъде различна – най-популярни мотиви в продължение на много години са цветя, които придават на образа си обладательницы на женствеността и романтизма. Междувременно, млади дами, често избират модели с такива изображения, като:

 • смешни снимки, приличат на герои от комикс;
 • забавни и усмихнати емотикони;
 • градски пейзажи;
 • етнически мотиви;
 • животни щампи и много други.

Текстилна чанта

Модерен пътнически текстилни чанти при желание дори може да замени един малък куфар. В повечето случаи те имат класическа правоъгълна форма и са изпълнени от плътен текстил, така че спокойно може да изпратите в багах на самолета, без да се притеснявате за състоянието на съдържанието. Освен това, за помещения в ръчен багаж на самолета производителите произвеждат специални вместительные възможности от трайни памук или лен – те са изключително удобни, практични и функционални.

Текстилни пътни чанти могат да имат дълга каишка, което позволява да ги носите на раменете, или на дръжката и малки колела с фиксаторами, с помощта на които този аксесоар може да се тегли за себе си, като обичайно куфар. За много туристи последните отдавна са се превърнали в любим избор, благодарение на малкия си тегло, достъпна цена, невероятна издръжливост и комфорт.

Пазарска чанта текстил

Удобна текстилна чанта, специално създадена за туризъм на пазар за продукти и други необходими предмети, непременно ще дойде по-удобно в земеделието. Ако тя има малки размери и е предназначен за придобиване на правилните неща, тази чанта не се различава от обикновен шоппера. Междувременно, този продукт не е подходящ в ситуация, когато трябва да се снабдяват с продукти на седмица и да ги носят трябва да е далеч един квартал.

Специално, за да улесни живота на красиви дами в такива случаи са предвидени за почистване на текстилни чанти на количка. Този модел има следните предимства и полезни свойства:

 • запазването на здравето и профилактика на различни заболявания, свързани с липсата на повишено натоварване на краката, раменете и гръбначния стълб;
 • невероятна лекота и удобство в обращение. По гладък път такава чанта-количка може просто пързалям, а с появата на рамката или други препятствия е много лесно да се вдигне;
 • функционалност. Този продукт може да използвате абсолютно всяка ситуация, ако има нужда от преместване на големи количества тежки предмети;
 • устойчивост в изправено положение. Благодарение на наличието на вътрешни метални направляващи този модел може да се постави на равна повърхност, без да се притеснявате за безопасността на нейното съдържание;
 • сила и издръжливост. Благодарение на използването на висококачествени материали на тези аксесоари са в състояние да издържат на натоварване до 30 кг и може да продължи своя притежател за няколко години.


 

Theme by Anders Norén