За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Супермодели на 90-те години – известната голяма шестица

Супермодели на 90-те години са получили изключително широка известност и са станали едни от най-влиятелните жени на света. Много от тези красавици продължават да си сътрудничат с модельными агенции и до ден днешен, а други реализовались в други сфери.

За първи път за супермоделях говори през 1960-те години. Този термин се прилага за момичета, участващи в модерните модни, чиито звучи по целия свят. През 1990-те години феноменът на супермодели е достигнал апофеоза. Красавици са получавали спечелите страхотна такси и са били много известнее най-популярните актриси.

Супермодели на 90-те – голяма шестица

В края на хх век красотите на световните подиуми бяха с изключително висока скорост. Въпреки това, някои супермодели на 90 години успяхме да спечелим безпрецедентна популярност, и имената им с трепет си спомни досега. Така, най-известните представители на модела на бизнеса това време включват следните момичета:

  • Кристи Тарлингтон;
  • Линда Евангелист;
  • Наоми Кембъл;
  • Клаудия Шифър;
  • Кейт Мос;
  • Синди Крауфорд.

Супермодели на 90-те – тогава и сега

Повече от 20 години супермоделът е най-популярен и високо платена професия за жени. Представители на противоположния пол, просто обожаваха тези красоти, дами мечтали да бъдем като тях, а законодателите на световната мода состязались един с друг за правото да известните лица за представяне на своите продукти. С течение на годините тези момичета са станали още по-красиви, и, освен това, реализовались в други области. Известните супермодели на 90 – тогава и сега тези красоти вълнува мъжкото въображение и да предизвика чувство на завист от други жени.

Супермоделът Кристи Тарлингтон

Американка Кристи Никол Тарлингтон, за разлика от повечето си ровесниц, никога не си е мечтала за кариера в света на висшата мода. Млада красавица увлекалась конна езда и почти цялото си време прекарваше на пистата. В същото време, когато бъдещето на супермодели на 90-те години той е бил на 13 години, тя предложи да влезем в рекламна фотосесия. Момиче се превърна в модел работи след училище и в почивните дни, и вече на възраст 16 години си снимки попаднали в американската версия на списание Vogue.

От този момент Тарлингтон разбра, че тя успее да постигне значителен успех в моделирането. След като завършва училище, старлетка е посветила кариерата си на цялата себе си, и много скоро ще постигна невероятна популярност. Изключителен договор с марка Calvin Klein, както и дългосрочно сътрудничество с марка Maybelline донесли й световна слава и са направили най-известните и успешен модел на хх век.

Наскоро Кристи Тарлингтон навърши 47 години. По това време тя основава собствена марка, выпускающий спортни дрехи, и активно се занимава с благотворителност – да помага на жените, столкнувшимся с опухолевыми новообразованиями на млечните жлези. В сърдечните дела при супермодели на 90-те всичко е наред – тя е станала съпруга на актьора Едуард Бърнс, съвместно с които възпитава две деца-тийнейджъри. Освен това, за реклама на продукцията на такива известни марки като Maybelline, Bally, Louis Vuitton и други тя все още предлагат внушителни такси.

загрузка...

Супермоделът Наоми Кембъл

Чернокожая красавица Наоми Кембъл свържа живота си с модельным на бизнеса още на 15 години. Вече е на 16 момиче в Париж, а нейната снимка украшало корицата на списание Elle. Благодарение на невероятно дълги крака и светъл вид юную особу преследван от огромен успех и много скоро тя станала известна по целия свят. Освен това, Наоми стана първа приятелка с тъмен цвят на кожата на корицата на английската и френската версии на списание Vogue.

При супермодели на 90-те години изключително стервозный характер – я многократно арестуван и штрафовали за побой и обиди по адрес на други хора, предимно от категорията на обслужващия персонал. Единствено благодарение на горещия темперамент и рядка пластичност Кембъл получи прякора „Черната пантера“, който сега е известен на милиони хора по целия свят.

Интересното е, че темперамент и агресивност са станали причина за това, че Наоми не е имала личен живот. Въпреки че на нейната сметка на много романи с успешни мъже, черната красавица така и не успя да възвърне своята любов, да се ожени и роди дете. В момента Кембъл продължава все така активно да се ангажират модельным на бизнеса и често участва в благотворителни събития, организирани за подпомагане на децата от нищенствующих държави.

Супермоделът Клаудия Шифър

Немски език, Клаудия Шифър, много добре се учи в училище и на няколко пъти заема призови места в математически олимпиади. Млада дама дори не е мислил за кариера на модел – дълго време тя искаше да стане квалифициран адвокат. През 1987 г. всичко се е променило – елегантна фигура и ярка външност момичета забелязах директор на модна агенция и я е поканил да участват в теста на снимките.

Първата година от бъдещата супермодели на 90-те нищо не работи, обаче, тя успя да преодолее замятане повреди и се превърне в една от най-известните и влиятелни жени на света. Към днешна дата, 46-годишната Клаудия Шифър не излиза на подиум, но периодично се отстранява в реклами. Останалата част от времето красавицата-блондинка посвещава на семейството си – съпругата ви режисьор Матю Вону и троим на децата.

Супермоделът Синди Крауфорд

Синди Крауфорд е една от най-успешните супермодели на 90-те години. Я нарича иконата на стил и предлагат огромно разнообразие от договори. Освен това, Синтия вела видео уроци за жени, които се радват на изключителна популярност. Мъжете сериозно увлекались това момиче, заради нейната чаровна усмивка и чаровна бенка, разположена точно над горната устна.

Тази година Синди Крауфорд отбеляза 50-годишнината си, обаче, тя изглежда все така зашеметяващо. Красавицата е омъжена за бившия манекенщиком Ранди Гербером, от когото има две деца. Съпрузи активно се занимават с благотворителност. Самата Синди често се появява в модни списания и рекламни кампании на известните марки. Освен това, ние супермодели на 90-те години има сериозно лудост – тя се превърна в търсен дизайнер на мебели и предмети за интериора.

Супермоделът Линда Евангелист

Евангелист от детството, решава да стане модел и с 12 години на началото на своето изкачване на корпоративната стълбица. Момиче на наети прекомерна самоувереност – това си устата принадлежи фразата:

Аз няма да стана от леглото за по-малко от 10 хиляди долара.

Междувременно, това не попречи на супермодели на 90-те години да бъде лице на известни марки и участва в две музикални клипове. Сега знаменитост, която изпълни на 51 години, продължава да си сътрудничи с марката Moschino и D&G, активно се бори с разпространението на опасни заболявания – HIV-инфекция и Спин – и сам възпитава десетгодишен син.

Прочетете повече

  • 12 топ-модели разкри тайните си за красота, които са на разположение за всеки
  • Наоми Кембъл потвърди романа си с новото си гадже
  • Кейт Мос скочи от тортата и изпя на рожден ден Мерта Аласа

Супермоделът Кейт Мос

Кейт Мос е тясно свързана с концепцията за „героиновый шик“. Момичето беше прекалено слаб и винаги изглеждаше изможденной, но въпреки това, въпреки това, има много фенове по целия свят. В определен момент на широката общественост стана известно, че Кейт употребата на наркотици, но и това не успя да подкопае нейната кариера. В професията 42-годишният модел е популярен и сега – тя си сътрудничи с най-известните марки. В семейния живот супермодели на 90-те все по-добре – Кейт Мос се омъжи и възпитава дъщеря на юношеството.

Звезди: Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Линда Евангелист, Кристи Тарлингтон, Клаудия Шифър, Кейт Мос.

Theme by Anders Norén