Модни дамски обувки се различават от обувки липсата на голенища – те достигат само до глезените, оставяйки я отворена. Най-често това са обувки с функционален шнур на малък ток. Съвременните дизайнери, разбира се, създават модели на по-висок ток, танкетке, с изкривени вместо връзки, но за назначаване на такава обувки подобни подробности почти не са отразени – те са предимно с панталони, когато в традиционните обувки твърде горещо.

Много дами изглежда, че обувки приличат на мъжки обувки. Отчасти това е така, но доброто женски глезена, закачливо просматривающиеся между панталони и обувки, придават на образа неоспорим елегантност и изтънченост. Тези обувки чука на вратите и душите на модата, който вече сезон, но много от тях все още не се решават на подобен експеримент. Нека да се запознаят с разнообразието от стилове женски oxfords 2017 година и разберете, с какъв вид на дрехите им най-добре е да комбинирате. С какво да ги носят през пролетта и есента на 2017 година, разказват стилисти, занимаващи се с формирането на стилни образи. Вижте снимки на фасоны за есента и пролетта, както и летните модели:

halfboots (2)

halfboots (3)

halfboots (1)

Видове женски oxfords и техните снимка

Важното конструктивно разлика в обувки с шнурками на 2017 година – вид на шнур. Да Не се бърка с начини за връзване на връзки! За да се определи вариант на шнур, внимателно разгледайте шев, който минава от външната страна на крака до вътрешната, условно разделени стъпало на предни и задни отдел. Ако две стени, които се свързват шнурками, зашити под предната част на ботиночка, като шнуровку се нарича затворена. Дори ако вытянете дантела, стени остават на своите места, плътно, определени шев. Ниски обувки със затворена шнур наричат оксфордами.

halfboots (5)

halfboots (6)

halfboots (4)

Ако външните стени (техните професионални име – берцы) нашиты на върха на союзки (предната част на обувки), такива чрез шнурове, се нарича отворена. Ако извадя дантела, берцы ще могат свободно да се проявява, буквално в смисъл с участието на ото. Често издърпване в такива обувки е продължение на союзки. Подобен стил в модните среди се нарича дерби. Вид на шнур се отразява не само на външния вид отношение, но и на ниво на комфорт. Ако имате висок подем, дай ми през 2017 година предпочитание кожен полуботинкам дерби – в процеса на чорапи, те са малко по растянутся. Oxfords заради непрекъснат шев се простират не ще, дори и ако са изработени от еластичен материал.

halfboots (8)

halfboots (9)

halfboots (7)

Още една не съвсем типична разновидност на обувки – обувки под името monkey действия. Те не са за връзване, но са снабдени с една или две катарами. Ключалката трябва да бъде задължително функционални, а не декоративни, в противен случай това ще са вече затворени обувки. Monkey действия изглеждат по-елегантно, отколкото дерби и oxfords, така че, ако стила на унисекс не ви харесало, започнете точно с такъв модел. Но бъдете готови по-внимателно да се подхожда към избор на размера, в края на краищата, за разлика от обувки дантела, monkey действия са само някои разпоредби в зависимост от броя на дупките – обикновено до три.

Вижте снимки на различни видове на тази елегантни и модерни обувки за 2017 година:

halfboots (12)

halfboots (10)

halfboots (11)

Различават от тези на летните обувки от модели за есента и пролетта

По време на тази обувки много помага, но тези обувки са толкова много уловил въображение, има възможност да ги носи дори през лятото не е твърде горещо време. Но е необходимо да се разбере ; да се различават летни фасоны от модели, в по-голямата си част са предназначени за пролетта и есента на 2017 година.

Летните обувки се наричат броги – те се характеризират с изобилие от перфорации, обикновено се отвори, разположени по протежение на шевове, които в брогах няколко, защото броги често имат щанци за детайли чорап, пета.

Пролетта дамски обувки носят без чорап, така и на тънък чорап или найлон отглеждане. През есента на дамски обувки най-често се поставят в плътен чорап, а това лято перфорирани модели носят единствено на голи крака, в краен случай пуснато на следки с телесен цвят. Модели за лятото правят обикновено светли или ярки, а демисезонные – черни или кафяви. За леки брогов използват тънка кожа или плътен текстил, есенно-пролетни варианти са изработени от кожа, кожзама, набук, велур.

halfboots (14)

halfboots (15)

halfboots (13)

С какво се носят ниски обувки – най-стилна образи на снимката

Няма единен отговор на въпроса за това, с което се е стилно да се носят ниски обувки в различно време на годината. Най-универсалният вариант – панталони и ниски обувки, снимка показва, че това е много проста за възпроизвеждане на лука. Изглеждат чудесно лакирани oxfords с брючным костюм и шифоновой блузой, и, за разлика от лодочек на високи токчета, в такъв обувки ходите много удобно. Панталони-скинни и oxfords – не по-малко от чудесното съчетание, в топло време може да се носят oxfords и панталони с дължина 7/8, с тенденция детайл – тесни белезници. Дерби перфектно с дънки, кожени и вельветовыми панталони, а дерби, в които союзка и берцы – контрастни нюанси, като най-подходящ за създаване на изображения в ковбойском стил.

С какво се носят ниски обувки през лятото на 2017 година? Със свободните панталони от струящейся плат, широки къси панталони, майками, топами, леки кардиганами и кашемировыми джемперами, къси жакетами. Броги са подходящи за създаване на образа в стил сафари, кэжуал, те са незаменими за стил преппи. А ето и с пола или рокля oxfords, дарби и monkey действия мач, но не и в жегата, а само при условие на присъствието на крака отглеждане или колгот.

Вижте най-стилните изображения в снимки, които илюстрират многообразието на лъкове:

halfboots (17)

halfboots (18)

halfboots (16)

Ако отначало ви е трудно да се направи хармоничен дрешки с любими оксфордами, опитайте се да ги замени обикновените обувки и оценка на резултатите. Също така, смело ползвайте обувки на monkey действия, но започнете все пак с брючных възможности. Само чрез експерименти и примерок можете да намерите този образ, който ще ви хареса и ще ви се стори достоен.

halfboots (20)

halfboots (19)