За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Рисувани нокти – 96 снимки на красиви художествени стенописи на ноктите

Рисувани нокти – изкуство маникюр. Предпочитат ярки и стилни рисунки – водещи майстори за маникюр могат да направят бесподобные сюжетни композиции. На мода растителни и анималистические щампи, малки и големи цветя, абстрактна геометрия.

Искате да направите рисувани нокти и да бъдат в тенденцията? Нанесете цветен или деликатен модел на един или максимум два пръста. Харесва нежен маникюр – изберете рамка в пастели, бели нюанси и беж, а любительницам ярка дизайн ще отговарят на богата тъмна палитра в синьо, purple, черно и червено цветове.

Рисувани нокти 2018

В новия сезон хитовым се счита за маникюр живопис върху нокти, в който е изпълнена в духа на минимализма, с акцент върху микс-модели за обединяване на етно и футуризъм. Се върнаха в модата класически и модифицираната гръцки и латиноамерикански орнаменти, при излитане славянски мотиви и художествена рисувани нокти в китайски стил, различни монограми и точка рисунки, космически и геометрични абстрактни теми.


За жените, които търсят по-оригинални решения за всеки ден, стилисти предлагат маникюр с елементи на растения и цветя в нежни цветове: син, розов, кремовом, не ярка жълто и млечно бяло. Изкушаващо изглежда елегантен дизайн в сиво, с фрагменти на растителни и точка орнаменти и златни монограми с стразовым място върху наситен фон – луксозен вариант за излизане на светлина.


Художествена рисувани нокти

За създаване на модели майстори използват високотехнологични бои за рисувани нокти, гел и акрил, са подходящи както за създаване на изображения, така и за аквариумного дизайн. Те са прости, с пайети, pearlescent и светлинен (луминесцентно). Ако сте решили да направите маникюр себе си, и как да рисува, тогава по-добре да изберете бързо съхнещи акрилни бои дълбоки наситени цветове, които може да се прилага за обикновените лакове. Най-оптимални в домашни условия се приема pearlescent, те прекрасно се вписват и не са напукани.


В шоурумите В основата на ноктите се покриват с гел-лак, шеллаком или акрил и върху него се нанасят цветни рисунки. При създаването на прости композиции експерти използват различни съвременни шаблони и стемпинг, но да маникюр изглеждаше идеално, сложни сюжетни и ажурни мотиви се изобразява неправилно ръчно. За създаване на броского маникюр в стил диско рисуване на ноктите се прави флуоресцентными цветове, създаващи вашите ръце видими навсякъде, особено при ярка слънчева светлина и под неонови лампи клуб дансинга.


Боядисване на ноктите

За това, че ще създадете красива рисувани нокти с акрилни бои е най-добре да се възползват от прозрачен базово покритие. В края на краищата, всяка изкуствена основа боя се държи по-добре, отколкото в естествени нокти. Какви цветове, модели и декор в тенденция?

 • Пастел, в полза синьо, розово, перлено, беж и сметана. Хармонично изглеждат синьо и бяло, и жълто-кафявите комбинации. Отлично комбинируется кафе с мляко и с всички нюанси на бежово и кафяво, сиво палитра в различни съединения и градиентные преходи.

 • Никога не излизат от мода три-цветни и черно-бели (двуцветни комбинации от червено, бяло и черно. На излитане наситени синьо, зелено, фиолет, марсала и бордо, с рисунки в ярки цветове, с „злато“ и „сребро“.
 • Бесподобна ръчно рисувани нокти малки и големи растителни и анималистическими рисунки, хитове на сезона: макове и рози, лалета и хризантеми, диви цветя и слънчогледи, пеперуди и хищници. Популярни: абстракция и космическа тема, неоклассические етно мотиви, дантела и мрежести монограми, комбинация от няколко от модели и тенденции в един маникюре.
 • За мпс узорам изискан блясък и чар на нийл-арта се използват гъвкав кристали и камъчета, пайети, пясък и прах, метални фигурки, пайетки и конфети, които служат като допълнителни акценти, така и блестяща, понякога в основата на цветни композиции.
 • Шаблони за рисувани нокти

  Не отстъпва по качество на ръчно изработени и рисувани нокти, гел-лак, с помощта на модерните устройства. На трафаретный маникюр отива много по-малко време, отколкото на прорисовку на ръка, въпреки че се дължи на използването на гелевой боя да го направи в домашни условия, е проблематично, ако не разполагате със специална лампа. Шаблони – това е специални шарени заготовки, те са от два вида: самозалепващи и фалшифициран. Първите са ногте, върху тях се нанася на гел-лак или боя и след това се отстранява, а на печат – това е стемпинговые за многократна употреба-важните си препечатки.


  Има специални етикети за airbrushing, за да се създаде наклони и преходи. Рисувани трафаретом на ноктите ще изглеждат не само внимателно, но и стилно, ако под нея се използва забързаното рамка, блясък и „злато“, „сребро“, заедно с различни сложни детайли:

  • вензелями различна форма;
  • колоритни и деликатни плочи;
  • елементи на абстракция и геометрични фигури;
  • фрагменти цвете, фолклорни и анималистического орнаменти;
  • надписи и стилистическими знаци (музикални и други).


  Дизайн за нокти – рисувани

  За да създадете собствен дизайн на ноктите, арт боядисване се извършва на ръка, независимо от вида бои. В класическия вариант се прилагат на цялата повърхност на ноктите на всички пръсти, но в съвременния нийл-арта се прави залог на минимализъм. Най-търсените рисунки, направени като на забързан гланц и мат, така и прозрачен начин: рисувани цветя на ноктите и ажурни орнаменти, история разноплановая рисувани нокти в духа на футуризъм и ретро, комбинирующая отлични един от друг рисунки, накиснати в рамките на една тема.


  Нови направления в стенописите: градиентные преходи, използване за създаване на фигурата на прах, метални препечатки и блестящ пясък, нанасяне на точкови капки аерограф, запечатване на гел дантела, което създава видимост на насипни графики и рельефного на модела. За допълнителен ефект майстори използват лаконичен вкрапления страз или онези с бели връхчета от тях основни линии общо на копията с акцент върху един или два пръста.


  Маникюр с китайски рисувани

  Как изглежда модерен дизайн нокти и китайска живопис? Неговата визитка – ръчно изготвянето на плоски четки на гладка хомогенна основа на екзотични цветя в комбинация с мистериозна завитушками и елементи на източния модела. Опитни майстори използват новаторски подход и правят своите уникални удар: нанася украшение на гел-лак „Котешко око“ или по-плавен наклон, правят релефни линии, придават блясък и седеф, отделят центъра на цветето кристали или акцентират на луната, или напълно се разпространява обемни декорация на един нокът.


  Маникюр с китайски рисувани


  Жостовская боядисване на ноктите

  Още един елегантен цветен дизайн нокти – жостовская рисувани, повторяющая елементи на традиционната живопис „Жостово“ в маникюре. Нейната отличителна черта – създаване на обемни цветя акрил върху всеки предмет. Добре дошли на допълнителни шарки и украса „злато“, но основното внимание е отделено на цветове как най-големият в тази изпълнение, така и няколко на един ногте. Количеството зависи от дължината и широчината на нокътната плочка, а най-търсените – това е божури, астри, лайка и хризантеми.


  Жостовская боядисване на ноктите


  Рисувани нокти – монограми

  Отлично изглежда и привлича погледи, акварел рисуване на ноктите под формата на сложни завитушек и размити линии. Луксозен маникюр в тъмно злато изпълнението е идеално за празнични поводи, както и лаконичен монограми на нежна основа – практичен избор за всеки ден. Интересни варианти за използване на матов лак, а модерновые идеи: рисувани ажуром на ноктите на френската и „холивудска“ усмивка.


  Рисувани нокти – монограми


  Ноктите гжельской рисувани

  Луксозни рисувани върху ноктите си, и в оригинал изпълнени в бяло-сини цветове в националната руски стил – визитка маникюр в безопасност „Gzhel“. Подобен модел се прилага в бяла тоналност на тънки четки или с прилагането на дотса, се допуска използването на трафаретных заготовки. Оригинални сюжетни празнични песни разбавляются „злато“, „сребро“ и блестящи окантовками, на мода не само на цветя, дантелени и растителни орнаменти, както и на птици, на слънцето, луната и звездите. Този маникюр ще бъде чудесно допълнение елегантно-ежедневните ансамбли и сватбени премени.


  Ноктите гжельской рисувани


  Рисувани „Хохлома“ на нокти

  Кой е решил, че древна руска красива рисуване на ноктите не е от значение? На върха На популярността собствена и сложен растителен орнамент, който е получил името си от местността, в която произхожда. „Хохлома“ – ръчно и досаден по техника на рисуване на ноктите, ако се вземе класиката в жанра, а след това в червено и черно с „злато“ изпълнение, където в основата служи черен цвят. Модерни идеи позволяват да се използват пресни билки в различни нюанси на червено и се смесват го с „злато“ или да добавят в доминантную трехцветную гама.


  Рисувани „Хохлома“ на нокти


  Коледна рисувани нокти

  Празнична зимна акрилна живопис на ноктите поразява с разнообразието си. Тенденция:

  • сложни сюжетни рисунки;
  • аквариумный дизайн с изготвянето под гел цели новогодишни песни с помощта на блясък и страз;
  • фрагменти наряженной коледни елхи, коледни лапи и играчки, приказни герои, Дядо мраз и Снегурочка;


  • стилна рисуване на ноктите, мразовит модели и снежинки;

  • оригинални абстрактни студените мотиви.

  Рисуване на ноктите – снежинки

  През този сезон в любими излезе и рисувани нокти снежинки, като ситопечат, така и ръчно. Оригинално изглеждат стемпинговые модели на тъмен фон: бордо, марсала, синьо, рубиновом, бутылочном и черно. Впечатлява със своята нежност зимни рисувани нокти в светло розово, млечно-бяло и перлена основа, особено снежинки с добавяне на блясък: пясък, прах и дребни пайети, или изготвянето на переливающихся лакове. Модерновый маникюр – акцент върху няколко пръстите на краката, елегантно изглеждат студените модели в бяло-синята гама.


  Рисуване на ноктите – снежинки   

  Theme by Anders Norén