За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Рисунки за нокти 2017 106 снимка нови продукти

На пръв поглед, основната задача на маникюр – дайте ръцете чист и добре поддържан външен вид. Но от друга страна, просто покриване на нокътната плоча лак за определен цвят – малко скучно. Точно затова дизайнерите на нийл арт развиват и въплъщават в живота на все нови и нови варианти за декор.

Кристали, лепные украса, градиентное оцветяване, апликации – трудно да се изброят всички възможности, достъпни модницам. Един от начините да направите маникюр на по-интересни и привлекателни са рисунки, направени на нокътната плоча. Новости, актуални в 2017 година, в големи количества са представени в нашата статия.

risunki-na-nogtyah (114) risunki-na-nogtyah (105)risunki-na-nogtyah (91) risunki-na-nogtyah (85)risunki-na-nogtyah (76) risunki-na-nogtyah (75)risunki-na-nogtyah (72) risunki-na-nogtyah (69)risunki-na-nogtyah (64) risunki-na-nogtyah (58)risunki-na-nogtyah (59) risunki-na-nogtyah (50)risunki-na-nogtyah (46) risunki-na-nogtyah (44)risunki-na-nogtyah (34) risunki-na-nogtyah (33)risunki-na-nogtyah (32) risunki-na-nogtyah (29)risunki-na-nogtyah (20) risunki-na-nogtyah (18)risunki-na-nogtyah (14)

Рисунки на гел-лак

Модни рисунки могат да бъдат изпълнени като обикновен лак, така и на гел-лак. Но рисунки, направени от гел-лак, стават все по-популярни. Тяхното предимство се състои в това, че покритието на гел-лак здрав и издръжлив, затова можете да се насладите на понравившимся шарките на две-три седмици и не се страхуват да навреди шедьовър, извършване на домашна работа.

Сред модните тенденции стилисти предлагат да се обърне специално внимание на абстрактни образи, например, усукани в спирала серия от точки, както и всякакви геометрични орнаменти: зигзаг, квадрати, ромбове, овали, триъгълници и други елементи, които ще станат чудесна декорация за маникюр.

modniy-dizayn-nogtey (6)modniy-dizayn-nogtey (52) korotkie-nogti (89)risunki-na-nogtyah (9) modniy-dizayn-nogtey (92)modniy-dizayn-nogtey (16) risunki-na-nogtyah (102)risunki-na-nogtyah (103)

Интересно изглежда клетки, наподобяващи рисуване върху плат, и гармонирующая с основния цвят за маникюр.

risunki-na-nogtyah (66)risunki-na-nogtyah (51) risunki-na-nogtyah (31)modniy-dizayn-nogtey (98) modniy-dizayn-nogtey (18)modniy-dizayn-nogtey (111)

Като абстракция, така и геометрия са изгодни, че те са лесни за изпълнение, но резултатът в този случай е впечатляващ.

modniy-dizayn-nogtey (2)

Още една актуална тенденция – анималистические мотиви. Те присъстват в арсенала на модата вече не първа година, но, изглежда, не ще се явя на своите позиции. Най-традиционните са леопардовый маникюр, както и принт, напомнящ змеиную кожата.

dizayn-nogtey-shellakom (5)korotkie-nogti (138) korotkie-nogti (45)risunki-na-nogtyah (49) risunki-na-nogtyah (45)risunki-na-nogtyah (42) modniy-dizayn-nogtey (90)dizayn-nogtey-shellakom (100)

Няма да изчезне и любими прекрасен пол цветя. Вярно е, че има едно ограничение: цветята не трябва да са големи. Освен това, желателно е, че те са подобни на тези, които наистина съществуват в природата, например, лайка, роза, виолетки.

Рисунки с кристали

За да маникюр смотрелся изящно и празнично, стилисти предлагат украсяват с фигура кристали.

Най-важното условие, което трябва да се има предвид, като се използва кристали – техния размер. Големи камъчета бързо отклеиваются, та и изглеждат няколко вкус.

risunki-na-nogtyah (111)risunki-na-nogtyah (100) risunki-na-nogtyah (96)risunki-na-nogtyah (95)

Съвременната индустрия предлага кристали най-различни форми, преливащи се цветове, най-невероятни цветове. Те могат да се използват за избиране на линия усмивки на френски и на лунна маникюре, за декорация на цветя, снежинки, и просто за точка апликации.

risunki-na-nogtyah (87)risunki-na-nogtyah (83) risunki-na-nogtyah (82)risunki-na-nogtyah (77) risunki-na-nogtyah (73)risunki-na-nogtyah (71) risunki-na-nogtyah (67)risunki-na-nogtyah (62) risunki-na-nogtyah (48)risunki-na-nogtyah (38) risunki-na-nogtyah (39)risunki-na-nogtyah (37)

За да маникюр подчерта добър вкус на своите домакини, кристали не трябва да бъде много, в противен случай ще се окаже доста вулгарно картина.

Рисунки на пудра

В последно време особена популярност са придобили рисунки, извършвани с помощта на специална прах. Има няколко вида на материала, които могат да имат различен цвят и текстура. Velvet пясък е по-малка структура, флок се различава по-голяма ворсистостью, но всички те ви позволяват да създавате великолепни орнаменти, наподобяващи кадифе.

risunki-na-nogtyah (80)risunki-na-nogtyah (55) risunki-na-nogtyah (36)risunki-na-nogtyah (35) dizayn-nogtey-shellakom (18)dizayn-nogtey-shellakom (13) korotkie-nogti (115) korotkie-nogti (112)korotkie-nogti (107)

С помощта на прах, можете да създадете уникални шедьоври, които ще бъдат и сдържан и пищен едновременно. Истината трябва да се отбележи, че работата с пудра изисква определени умения, но резултатът си струва.

През 2017 година особено популярни са абстрактни мотиви, наподобяващи дантелено платно, както и композиции от цветя и листа.

korotkie-nogti (88)korotkie-nogti (78) korotkie-nogti (75)korotkie-nogti (66) korotkie-nogti (63)korotkie-nogti (58)

Блестяща пудра на прах е подходящ, за да се подчертае линията на усмивки във френския маникюре, както и за създаване на тематичен зимния дизайн. Снимки на коледна украса, мишуры, снежинки блясък един съвсем нов начин, ако за тях ще се използва пудра на прах.

risunki-na-nogtyah (30)modniy-dizayn-nogtey (83) modniy-dizayn-nogtey (77)modniy-dizayn-nogtey (56) dizayn-nogtey-shellakom (91)dizayn-nogtey-shellakom (76) dizayn-nogtey-shellakom (73)dizayn-nogtey-shellakom (69) dizayn-nogtey-shellakom (45)dizayn-nogtey-shellakom (20) modniy-dizayn-nogtey (17)

Общи препоръки

Избиране на подходящата фигура за маникюр, струва си да се обърне внимание на няколко съвета, които ще ви помогнат да вземете правилното решение.

Първо, не си струва да се претоварвайте на нокътната дизайн голям брой рисунки, защото 2017 гравитира към минимализму. По-добре да се акцентира само на едно-две ноктите си.

risunki-na-nogtyah (11)risunki-na-nogtyah (7) modniy-dizayn-nogtey (88)modniy-dizayn-nogtey (76) modniy-dizayn-nogtey (74)modniy-dizayn-nogtey (46) modniy-dizayn-nogtey (28)modniy-dizayn-nogtey (12) modniy-dizayn-nogtey (11)modniy-dizayn-nogtey (96) modniy-dizayn-nogtey (29)dizayn-nogtey-shellakom (106) dizayn-nogtey-shellakom (104)dizayn-nogtey-shellakom (96) dizayn-nogtey-shellakom (88)dizayn-nogtey-shellakom (78)

Второ, желателно е да се спазва натуральность във всичко. Например, ако реши да нарисува глухарчета, те трябва да бъдат жълти, а не розов.

risunki-na-nogtyah (3)modniy-dizayn-nogtey (101) modniy-dizayn-nogtey (51)modniy-dizayn-nogtey (36)

Трето, трябва непременно опитайте да се прилагат нови технологии, например, стемпинг, плъзгачи, самозалепващи се, с помощта на които е напълно възможно да се създаде истински шедьоври без много труд.

Theme by Anders Norén