За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Разкъсно бретон – моден тренд за дълги и къси коси

Направите помия разкъсно бретон изглежда очарователно от дълга и къса коса. Тази подробност може да добавите в прическата и целия облик на лекота, свежест и лекота и затова му често избират по-младите дами.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Фризьорски салон специалисти е в състояние да предложи на своите клиенти огромно разнообразие от интересни варианти за прически. Често обект на млади дами става парцаливи бретон, която дава на своя притежател игрив и весел вид. Тази подробност може да присъства в различни прически и стайлинг.

Разкъсно бретон 2019

Почти всяка модерна модата знае как да изглеждат парцаливи бретон, защото тази подробност е много често за декорация на прически на прекрасния пол. Когато сте избрали тази опция в предната част на лицето няколко направления на косата и обръсна с назъбени ръбове, които придават на образа на известна динамичност, дързост и сексапил.

Къдрици може да се отреже произволно, или има определена посока, което дава прическа строгост и ред. В зависимост от избраната прическа драная бретон, за да го направи по-екстравагантен или несериозни. През 2019 г., този вариант много често е въпрос на избор за млади и уверени в себе си дами, които предпочитат активния и динамичен начин на живот.

През този сезон тя може да се превърне в допълнение, почти всяка прическа – класическа боб, стилни къси Боб, подредени каскадни стилове, както и много други. Неговата дължина е също много променливо – от ултра-къси до superlines. Междувременно, главният тренд 2019 г., се превърна в дълга парцаливи ресни, която сега се радва на голямо търсене сред представители на нежния пол.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Разкъсно бретон за дълга коса

Най-популярни стрижками през 2019 г., се превърна в каскада с парцаливи бретон за дълга коса, която не само изглежда много стилно, но и визуално прикриване на някои несъвършенства във външния вид. Благодарение на наличието на неравна кичури в предната част създава допълнителен обем, който помага да направите прическата си по-интересна. Освен това, скъсани бретон за дълга коса ви позволява да експериментирате с косата си. Например, за да промените външния вид, можете да използвате следните методи:

 • асансьор направления сешоар, добавяне на обем в горната част на косата;
 • подравни косата плойкой, което прави косата много по-строг, стегнат и елегантен;
 • завейте направления клещи, преструвайки дами закачливо и палава.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Разкъсно бретон на средна коса

Носителка на коса със средна дължина, могат да опитат обаче различни видове прически, един от най-добрите варианти за тях рваное каре с бретон, който е подходящ за жени с всякакъв вид външен вид. Тази прическа е особено популярен през 2019 г., основната тенденция на които имало висш естествеността и безгрижност. Неравномерно и на много нива замъци в този приятелка го правят стилен, модерен и малко дръзко, така че той е идеален за млади дами, които обичат да произвежда впечатление на околните.

загрузка...

Освен това, разкъсно бретон може да украсите и други видове прически, предназначени за средни коса. Фризьорски салон експерти предполагат раздаде своето предпочитание на тези момичета, чиято коса е тънка и гладка. При тези обстоятелства, той може да бъде много трудно, обаче, да скриете недостатъците на външния вид, с назъбени ръбове на предните направления отлично се справят с тази задача.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Разкъсно бретон за къса коса

През 2019 г., са много популярни сред жените, са прически за къса коса, допълнени с бретон с назъбени ръбове. Тези опции не само изглеждат много стилно и привлекателно, но и визуално намаляване на възрастта на нейния собственик и освен това, облекчаване на процеса на дневна стайлинг на коса, почти с изключение на една млада дама от възникващите проблеми.

Един от най-популярните варианти за обладательниц къса коса – прическа боб с окъсани челками, което създава една ярка, палава и невероятно закачливо за момичета и жени на различни възрасти. Очарователно изглежда и прическа pixie, който запазва позицията си в продължение на много години. Ако искате да промените начина Ranco в тези прически може да се поставят по различен начин, например:

 • добива на една страна и се заключва с помощта на мус или гел;
 • стаб около един на храма;
 • иди на горния етаж и да се фиксира щифтове;
 • гребен, като се придава обем в корените;
 • скрутите краищата, като прави косата изключително закачлив и съблазнителен;
 • потопи очите си, за да добавите чувство за мистерия.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Модни скъсани бретон

Дами, въпросите за избора, която е парцалива бретон, съществуват значителни възможности да реализират своите фантазии. В зависимост от индивидуалните предпочитания и характеристики на екстериора на всяко момиче може да избере различни варианти на раната, от които има много.

Въпреки, че тази необичайна подробност винаги изглежда смело и няколко екстравагантни, с нейна помощ може да се създаде много проста прическа, която ще бъде напълно подходящо при всяка ситуация. Така, например, разкъсно бретон на една страна изглежда доста консервативни и могат да красят както дълги, така и къси къдрици.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Парцаливи наклонена бретон

Красиви и стилни скъсани косите страничен бретон никога няма да загубят значението си, защото се създаде много просто, но резултатът надминава всички очаквания. В допълнение, този продукт има редица други ползи, като например:

 • перфектно прикриват недостатъците на външния вид;
 • прави картинката много по-женствени и романтични, а чертите на лицето меки и привлекателни;
 • визуално коригира прекалено тежки надбровные дъга;
 • прави челото неправилна форма по-пропорционална;
 • крие наличието на бръчки, белези, пигментни петна и други кожни дефекти в челото. Особено добре се справя с тази задача парцаливи гъста страничен бретон.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Къса разкъсно бретон

Стилна разкъсно бретон може да бъде всякаква дължина, но съвременните дами предпочитат подобрена версия. Приказно къси кичура, които правят лицето на момчето провокативни и палави, не е толкова популярна, обаче, според стилисти, това е напълно заслужено. Особено привлекателна тази прическа изглежда страхотно на момичета с прекалено големи и меки черти на лицето.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Дълги парцаливи бретон

Очарователен неравномерно бретон с удължаване е подходящ за момичета и жени с всякакъв вид външен вид. Той може визуално да се извади ненужно кръгло лице, изглаждане на някои остри ъгли, или да направите някои малки и неясни черти са много по-интересни. Освен това, дълги скъсани бретон съвсем не се нуждае от дълги и досадни за инсталиране – можете просто зачесывать настрани и, при необходимост, да се определи.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Директен разкъсно бретон

Прически с окъсани челками, ниво на спиралата, която се колебае около една линия, се радва на голямо търсене сред представители на нежния пол. Тази бретон изглежда перфектно със прическа каскада на средна или дълга коса, класически боб или очарователен rankai. Междувременно, пълничък красоти, такива промени трябва да бъдат внимателни – той може да направи още по-кръгло лице, визуално прави по-широки скули и отклони вниманието от красота и изразителност на погледа.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Скъсани асиметрични бретон

Модни скъсани бретон с асимметрией също е подходящ за обладательниц от всякакъв тип, вид, защото тя просто е създадена за да се коригират недостатъците. Когато vystraivanii такива chelochki няма абсолютно никакви ограничения – всяко момиче може да го направи по свой вкус и с оглед на съществуващите характеристики на външния вид.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Гъста парцаливи бретон

Красива разкъсно бретон е подходящ за коса с всякаква дебелина. В присъствието на гъста коса е най-добрият избор ще бъде наклонена на раната. Ако нежния пол иска да се скрие от любопитни твърде висока или пълна бръчки на челото, той може да се отдаде предпочитание на пряк неравен ресни, която е отлично съчетание на класически боб и прави снимка с тази строга прическа с лекота.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Тънка разкъсно бретон

Рядка разкъсно бретон-това е чудесен избор за тези жени, които не може да се похвали с гъста коса. Той изглежда много стилно и интересно, обаче, нишки в нея не трябва да бъде прекалено дълго, в противен случай бретон не ще бъде в състояние да запази за дълго време красива и чист форма. В зависимост от особеностите на външния вид стилисти предлагат на жените да изберете един от следните варианти:

 • момичета с прекалено дълго лице е прав бретон, който леко закръглят овал;
 • за жени с дълги, редки кичури най-подходящ вариант под формата на арка;
 • за кръгло или квадратно лице и е идеален наклонена бретон – тя визуално се измъква овал и придава свежест и младост.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Който ходи парцаливи бретон?

Интересно, каква прическа да правя, много жени си мислят за това, как побира в парцаливи ресни, и в някои случаи си струва да се предпочитат този вариант. Всъщност, границата между дължината на кичура коса е подходяща за всички жени, но всяка една дама трябва да се намери вариант, като се вземат предвид съществуващите характеристики, външен вид и тип на лицето.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Разкъсно бретон за овалния лице

Притежателите на овалния лице правилните форми, се нуждаят от подстригване с окъсани челками, които не нарушават съществуващо съотношение. В този случай е по-добре да се предпочитат директния вариант, който идеално се съчетава с класически Боб, традиционна боб или повече, както и множество каскадите и степен на косене. Освен това, направо на раната не трябва да бъде идеално гладка – това могат да бъдат допълнени с очарователна асимметрией, които правят по-женствена, очарователна, или светлина.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair

Разкъсно бретон на кръгло лице

Дебеличка красавици, напротив, трябва да изберете такава прическа, която визуално намаляване на ширината на скулите и визуално удлинит овал на лицето. В този случай е идеален избор ще разкъсно бретон на двете страни, всяка наклонена или асиметричен вариант. Много необичайно, стилно и оригинално изглежда раната в комбинация с лоскутная прическа – това е прическа не само ще кръгло лице по-вытянутым и привлекателни, но и да се намали възрастта си обладательницы, като имидж, като цяло е млад, лека и спокойна.

Ragged bangs – fashion trend for long and short hair
 

Theme by Anders Norén