Пуловер-оверсайз преди няколко години избухна на подиума и веднага спечели сърцата на момичетата и жените. Тази малко нещо се различава неповторим комфорт, мекота и удобство, благодарение на което тя често се превръща в любим обект на гардероб модата.

Обемен пуловер-оверсайз отдавна спечели сърцата на представители на нежния пол. Тази малко нещо привлича момичета и жени си по необичаен и оригинален външен вид, изключителен комфорт и програми уют. По тази причина стилисти и дизайнери всяка година представят нови модели, които винаги намират отклик сред модата по целия свят.

Пуловер-оверсайз 2018

В колекциите на известните марки за 2018 година, сред които Dolce&Gabbana, Sonia Rykiel, Ванеса Seward и други, разполага с много обемни пуловери предимно голяма задължителни. Дамски пуловери-оверсайз 2018 са изработени от вълна, мохера, кашмир и кожа – материали, които запазват топлината и подаряват на своя притежател мекота, уют и комфорт.

В предстоящия сезон те могат да имат като ярък и интензивен цвят, удря си богатство, така и приятни, пастелни сянката, ласкающий поглед. Въпреки, че през 2018 г. повечето от моделите не ще перегружаться интериор, някои производители украсяват своите изделия със следните елементи:

  • велкро-апликации;
  • широки ръкави;
  • високата порта;
  • порта-машина, обнажающий раменете;
  • опущенная пройма.

Модни пуловери-оверсайз

Жена пуловер-оверсайз има свободен покрой, благодарение на което се създава усещане, че този предмет гардероб голям своя притежател в няколко размера. Междувременно, ако знаете как правилно да носят тази го, тя може да стане част от бизнес, романтична или ежедневна начин. Тъй като пуловер-оверсайз комбинируется не с всички продукти, към него трябва внимателно подбрани други съставки модерен look а.

Пуловер-оверсайз голяма плетени

Най-популярният модел на предстоящия студен сезон – пуловер-оверсайз от дебела прежда, която създава още по-голям обем, отколкото класически вариант. Това нещо е необичайно топло, затова тя често се замества с горната дреха – сако или палто. Този продукт не е препоръчително да се носят дамите с апетитни форми, докато добре оформен младите дами могат да си позволят да го носите в комбинация с всички фасонами панталони или поли.

Кратък пуловер-оверсайз

Съкратен пуловер-оверсайз – чудесен избор за худощавых момичета и модата с грушевидным тип фигура. Тя увеличава обема на горната част на тялото и крие малка ракла, която често става причина за психологически комплекс. При това, в случая с круша, това малко нещо да балансира фигурата и я прави хармонично и пропорционално.

Този продукт може да бъде всякакъв цвят и стилистично изпълнение, обаче, за визуалното увеличаване на обема няма да се използват светли нюанси. Така, изглежда много добре бял пуловер-оверсайз, особено, ако той комбинира в един ансамбъл от тъмни панталони, пола или дънки.

Дълъг пуловер-оверсайз

Удължен пуловер-оверсайз добре затопля дори и в най-студено време. Той изглежда добре в комплект с облегающими панталони или поли, както и гамаши, джеггинсами и лосинами. Като цяло, тази го носи вместо уютен вязаного рокли и не се поставят съвместно с горната дрехи. Въпреки това, пуловер с гърлото оверсайз може да се комбинира с лесен плащом или класически палта и в този случай замества шал и елиминира необходимостта от закупуване на този аксесоар.

Пуловер-оверсайз с плитки

За жени, които искат да покажат своята индивидуалност, за да проверите вязаный пуловер-оверсайз, който може без усилия да създадете със собствените си ръце. За такова малко нещо смотрелась стилно и привлекателно, рукодельницы по време на плетени използват различни модели, оформяйки красива и оригинална структура на платното. Много често в това си качество се използват плитки, които могат да бъдат поставени само в предната част на повърхността на изделия от двете страни или на определени участъци, като на ръкавите.

Пуловер-оверсайз с едно рамо

Асиметричен пуловер в стил оверсайз, разкрива едно рамо, привлича много млади жени. Това малко нещо, което прави изображението изключително женствена, елегантна и съблазнителна, и затова той е много подходящ за романтична дата. Въпреки това, пуловер-оверсайз, обнажающий едно рамо, не е подходящ за всички. Така че, може да се носи само на онези жени, горната част на фигурата, които не отяжелена излишни килограма.

Рокля-пуловер оверсайз

Дълги жилетки-oversize на външен вид приличат на рокли, които изглеждат добре на снажен и худощавых момичета. Тези предмети от гардероба се препоръчва да се носят с плътни колготками и аксесоари на малкия размер. Що се отнася до обувките, в този случай може да бъде не просто изберете подходящата опция. Така че, най-добре е тези продукти се съчетават с масивна полусапожками, груби обувки в мъжки стил и туфлями или ботильонами на дебелите устойчив ток.

Пуловер-оверсайз за пълни жени

Прекалено пищна дами се препоръчва да се откаже от обемни неща, които ще трябва още повече да се увеличи силует и ще направят образ на непривлекателни. Междувременно, жена с апетитни форми, като 50-52 размер дрехи могат да носят предмети от гардероба, изтъняваща надолу. Освен това, за тези модни дамски пуловер подходящ-оверсайз английски ластик, който стеснява визуално фигурата, благодарение на вертикалната ориентация на модела.

С какво носите пуловер-оверсайз?

Тъй като всяка сако в стил оверсайз предполага значително увеличение на обема на горната част на тялото, не трябва да се комбинират с други подобни неща. Напротив, предмети от гардероба, които ще изглеждат добре с по продукта, трябва да прилепва плътно към тялото и визуално тесни долната половина.

Въпреки че цветово и стилистично изпълнение на такива неща може да бъде всеки, за по-лесно изграждане на модерни look и по-добре да изберете продукта универсална цветова гама. Така, например, сив пуловер-оверсайз съчетава добре с повечето предмети от гардероба на жените и може да допълни себе си почти всеки outfit.


Пуловер-оверсайз с дънки

Стилен и привлекателен случайни комплект за градските улици, може да се направи с помощта на популярни сред младите хора дънки гаджета и съраунд пуловери, скрывающего очертава горната половина на женското тяло. Тази комбинация може да бъде допълнена като туфлями на висок ток или гъст със стабилни токчета, така и удобни кедами, лоферами, мокасинами или слипонами на равна подметка.

Освен това, пуловери-оверсайз за момичета перфектно с облегающими дънки-скинни. В този случай look става благодарение на печелившия ефектен контраст между стегнати и необичайно насипни нещо. Този начин е най-добре да се допълнят стилно обзаведени ботильонами на равна подметка, удобни туфлями на дебелите със стабилни токчета или ботуши, които се поставят върху дънки.

Модел в стил оверсайз може да се съчетава и с дънки-клеш, но само с тези, в които разширяване започва от коляното. Тази необичайна комбинация прави фигурата пропорционални, тъй като объемность горната част балансира по-долу. При това момиче и заоблени бедрата остават непокътнати, благодарение на което не се създава усещане, че една жена се превърна в една „топка“.

Пуловер-оверсайз с пола

Жена вязаный пуловер-оверсайз съчетава добре с различни видове прагове. Междувременно, с прекалено къси модели го носят, не се препоръчва. Така, оптималната дължина за комбиниране с обемисти неща – под коляното на 5-10 сантиметра. Макси поли с кофтами в стил оверсайз изглежда добре, въпреки това, те създават необичаен и оригинален многослоен образ, който харесва далеч не всички жени.

Особено добри неща в стил оверсайз се съчетават с популярната пола-молив. В този случай контрастът между обемна горна част и облегающим дъното става много забележим, затова в комбинация, се получава изключително интересна и оригинална. Освен това, може да се използва дори и за бизнес мероприятия, особено ако пуловер изпълнена в универсална цветова гама.

Що се отнася до обувките, този комплект може да се допълват с различни видове обувки, ботуши, босоножек и така нататък. Например, може да се комбинира с туфлями-оксфордами, груби обувки в мъжки стил, полусапожками на танкетке или ботильонами на дебелите обувки. Освен това, този начин не е необходимо да се претоварвайте аксесоари – най-добре е да добавите малка чанта през рамо и просто и сбито декорация за коса.