За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Пръстен с емайл – 68 снимки от най-модерните и красиви пръстени с емайл за всеки вкус

Пръстен с емайл – 68 снимки от най-модерните и красиви пръстени с емайл за всеки вкус
Въпреки че пръстен с емайл, първата година на мода през този сезон дизайнерите са се погрижили за слава. Дами, които предпочитат подобни декорации, приятно ще се изненадате разнообразието от форми, цветове и модели на любимите си бижута, представени в нови колекции.

Пръстен с емайл – уникален продукт, който в зависимост от формата, модел и размери, подходящ както под бизнес костюм, така и под изящно-дневни и вечерни групи. Тези, които са “ в крак с времето с удоволствие избират и стилни брачни халки с определена тенденция модели, които изглеждат отлично и оригинално.

Модни пръстени с емайл

Че в тренда през новата година?

 • Фини пръстен с розов емайл лаконичного дизайн с малки скъпоценни и полускъпоценни камъни – това е изисканост и чар, те ще спечели сърцата на сложни красавици.
 • Масивни предмети, като бижута и бижутерия. Опитните майстори създават истински шедьоври: гладки бижута, съчетаващи покритие на емайла и россыпь от малки камушков; халки с цветни, геометрични и абстрактни орнаменти, сюжетни рисунки и хитовыми етно мотиви.
 • На мода пръстени във формата на забавни зверушек, риби и насекоми. Като се има предвид тенденция: колкото повече, толкова по-добре, те изглеждат чудесно не само на определената работа, но и в комбинация с други разноплановыми на кръгчета.
 • Пръстен с емайл и с големи камъни, което плува по принцип – едно нещо, но голям и затруднен.
 • Сребърни пръстени с емайл

  Актуалното и стилното бижу бижу – пръстен с емайл Соколов с модерен дизайн, изпълнени според най-новите новомодным тенденции. Този известният руски марката пуска около 600 вида различни пръстени от благородни метали: сребро проба 925 и злато 585, отличаващи се с високо качество и наличието на две библиотеката – код на производителя и съответстващи на пробата.


  загрузка...

  Сред емайлирани изделия Dimitar може да попаднете на варианти на най-различни форми, шарки и нюанси-от класически до екстравагантни вариации. В последната колекция на марката представи:

  • пръстен с емайл и скъпоценни камъни, в любими на сезона – големи решения с перли;
  • флористические и анималистические бижута;
  • пръстени с геометрични, растителни и етнически модели.


  Златни пръстени с емайл

  Миниатюрни и огромен пръстен от злато, с емайл – винаги оригинално бижу, което може да привлече вниманието към вашите ръце. Тя може да бъде покрита както студена, така и топла емайл, да има на всяка фигура, украсена с камъни и без тях. Този изключително ефектен аксесоар в комплект с обеци, а по-добре цял слушалки, поставете ярки последните акценти в респектабельном экстравагантном начина на деловата жена, светска българия и бляскава дива.


  Пръстен с цветен емайл

  Още една тенденция – многоцветни халки с емайл, която плътно покрива всички продукт, придава им блясък и е с наситени цветове. За такива бижута се използва матова опаковая емайл всички нюанси на дъгата, а опитните бижутери умело смесва цветове, създаване на хармонични преходи в най-неочаквани комбинации и модели. Такива авторските произведения са впечатляващи не само със своите модели, но и форми, от традиционните пръстени до модерновых възможности. На върха На популярността абстракция, сюжетни рисунки и народна рисувани славянски, православен, индейском и гръцки стил.


  Пръстен с бели емайл

  Винаги стилно – златен пръстен с бели емайл от керамика и нови-fangled големи бижута „трансформърс“, по вид, наподобяващ мъжки печати. Под тях стават добри тънки пръстени от жълто, розово и бяло злато със сферическими и цветни вложки; широки кръгли опции като идеалната форма, така и с неравна завои. Допълнителен декор – инкрустация по овалу или цял пръстен от малки кристали или скъпоценни и полускъпоценни малки камъчета.


  Бижута и модни бижута, покриване на бели емайл, се вписват в абсолютно цялата съществуващата цветова палитра. Ги смело можете да комбинирате както с подобни скъпоценни обеци, така и с определена тенденция за спадане на обеци от пластмаса, пластмаса и мъниста. Под тях лесно съчетани с гривни не само в доминантном тон, но и в пастели и в наситени тъмни тонове. Лаконичен златни пръстени и масивна пръстените, но в тази изпълнение, перфектно допълват дори строго делови образи.

  Пръстен с емайл и диаманти

  Все по-често на подиума известни марки представляват златен пръстен с емайл и диаманти, бяло и розово злато с покритие от тон в тон, или на контраст. Такава слушалки – брилянтен избор за излизане на светлина. В новите колекции можете да видите на:

  • класически тънки пръстени с една малка перла в центъра;

  • масивна пръстените и печати с различна геометрична форма, покрити с цветен емайл и инкрустиран диамант россыпью;
  • пръстени от средната стойност с голям камък в центъра и малки камъчета по подобие на завои;

  • изпъкнали и вдлъбнати изделия с модел в ориенталски стил.

  Пръстен с гореща емайл

  Ако ви харесват дамски пръстени с емайл, най-добре да изберете тези, на които покритие се нанася гореща начин под високи температури. Подобни продукти са трайни, надеждно защитени от външни въздействия и не губят своя блясък. Заедно с класика, отиват в модата геометрични пръстени с православни мотиви и надписи, със славянската и източна рисувани оригинални пръстените със скъпоценни и полускъпоценни камъни.


  Гладка и с завои, миниатюрни и огромни, тънък и широко, плоско и промяната, често срещано и най-странни форми от цветя и растения, до животни и влечуги, пръстен с многоцветни емайл – чудесно допълнение към изображения от градския шик. Тя може да се комбинират в себе си не отговарят на изискванията на пръв поглед качества, рисунки и цветове, но по този начин хармонично се вписват в общия избрания от лук.


  Пръстен с емайл и фианитами

  Достойна алтернатива на изделия с диаманти – сребърен пръстен с фианитами и емайл, струва по-евтино, а изглежда перфектно. Нова необичайна интерпретация на класическите варианти, който съчетава в себе си метал, покритие и интересни следният:

  • куполна инкрустированное камъчета и фин с голямо цвете сребърен пръстен с черен емайл;

  • двойни и многопластов пръстен с етнически и източните рисунки.

  Широки пръстени с емайл

  За тези, които предпочитат големи бижута, дизайнерите са създали светъл и вычурное пръстен с червен емайл, расписанное големи селяни. Набира популярност широки годежни пръстени в червени нюанси и многопластови варианти с разноплановыми вложки, обемни пръстените с растителни и флорални щампи и кръгли изпъкнали решения с абстрактни мотиви. Остава на мода широко сбито пръстен с гореща емайл на традиционните форми.

  Широки пръстени с емайл


  На излитане големи декорация с плоска повърхност, която може да бъде променлива, като за целия пръст, така и стигне до средата му. Изключителни авторски работа са покрити с цветен емайл, са с различни рисунки и поставяне, направени в тренд синьо и кафяво-кафе палитра. Стилисти препоръчват да ги носите не в множествено изпълнение, както и да създават допълнителни акценти при подпомагане на подобни големи обици.

  Пръстен с черен емайл

  Позаимствованное при мъжете женски златен пръстен с черен емайл е изискан дизайн и изглежда много стилно. Не излизат от мода оригинални тънки пръстени с надписи и разноплановыми брелками, безупречно изглеждат:

  • неоклассическое пръстен с черен емайл в розово злато;

  • кръгли гладки изделия с малки камъчета;
  • лаконичен пръстените-печати.

  Годежни пръстени с емайл

  Горещ хит – годежни пръстени с черен емайл създадени за модата, които търсят оригиналност във всичко. Те могат да бъдат задържани, гладка и с разноплановыми модели. Искат да се открояват на общия фон дават своите предпочитания ярък эмалированным изделия от благородни метали, сребро, злато и платина, с тъмно покритие и определена тенденция растителни орнаменти и завитушками. Допуска инкрустация на овалу дребни россыпью от скъпоценни и полускъпоценни камъни.


  Отличен избор – годежен пръстен с емайл в църковен стил и изискан пръстените с диаманти, изумруди, сапфири и рубини в бяло, жълто и розово злато с черен или светъл покритие и допълнителни вложки. Стилни сватбени пръстени имат средна стойност и изпълнени с релефен модел в източна и етнически стил, например, с гръцки орнамент и витиеватыми вензелями.   

  Theme by Anders Norén