За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Прозрачен маникюр – идеи лаконичного дизайн за всеки повод

Прозрачен маникюр – идеи лаконичного дизайн за всеки повод
Прозрачен маникюр се отнася към класиката, тъй като той е подходящ за абсолютно всички жени и може да бъде подходящо при всяка ситуация. За такъв нийл-арт не изглеждаше скучно, тя може да се допълни с различни декоративни елементи или да комбинирате с цветовете.

Естествеността и естествената красота никога не излиза от мода. Избор на голям брой представители на нежния пол се пада на прозрачен маникюр, който е подходящ за абсолютно всяка ситуация. С такива нокти-артом всяка млада дама ще изглежда стилно, скромно и привлекателно едновременно.

Прозрачен маникюр 2018

В следващия сезон модните тенденции насочват към максимална естественост, лекота и практичност. Всички тези опции отговаря на прозрачен дизайн нокти 2018 г., което никога не губи своята актуалност. Този вид нийл арт страхотно изглежда както на дълги, така и къси ногтевых плочи. Освен това, много е лесно да се изпълняват самостоятелно, без да се прибягва до помощта на професионалисти.


Прозрачен маникюр за къси нокти

Далеч не всички дами могат да се похвалят с дълги, ас. Освен това, днес е прекомерна дължина не е на мода, така че много дами съзнателно избират кратки ногтевые плоча. Междувременно, дори и най-коротенькие невен може да направите с вкус и направи за тях зашеметяващ нийл-арт. Така, чудесно решение ще стане маникюр 2018 върху прозрачен фон, допълнено с кристали, пайети или други декоративни елементи.

На къси ноготках страхотно различни женствени, нежни и романтични картини, сред които особено отчетливо се открояват на цветя, клончета, листа и монограми. Много интересно изглежда лейси тапицерия, която, обаче, никога не трябва да бъде прекалено много. Освен това, всеки дизайн ще бъде максимално печеливша, ако се допълни с класически бели картофи линия на разпознаване на усмивка, която визуално удлинит ноктите и ще направи целия образ като цяло елегантен и изтънчен.

Прозрачен маникюр на дълги нокти

И На дълги нокти е маникюр с прозрачен лак, може леко да се изгуби, защо му е необходимо да се допълват с различни рисунки, вензелями и други декоративни елементи. В допълнение, за постигане на перфектен резултат трябва да се отделят не само акцентные, а всички пръсти. Барышням с дълги, ас не трябва да се страхуват и от по-тъмните нюанси на покрития – те прекрасно подходящ полупрозрачен черен, тъмно син или сиво нийл-арт.

загрузка...

Идеи прозрачен маникюр

Въпреки прозрачен маникюр е най-лесният изглед нийл арт, той има много интересни и оригинални разновидности. С помощта на най-обикновен лак или гел-лак може да се създаде ярък и привлекателен дизайн, добавянето му необходими декоративни елементи. Така, например, младите булки често избират прозрачен маникюр-френч, който изглежда невероятно елегантно, нежно и изискано и луксозно. Луксозно изглежда и прозрачен лунен маникюр, област дупка, в която може да се извърши във формата на дъга, полукръг или дори на триъгълника.


Прозрачен маникюр с пайети

Красива прозрачна маникюр, допълнена с пайети, идеална за клубни партита или гала събитие. Да направи възможно много лесно за кратък период от време, като за това съвсем не е задължително да се потърси помощта на специалисти. Освен това, този прекрасен нийл-арт – идеален вариант за продължителна командировка или почивка. Благодарение на бесцветному корицата бичен и все невен в него ще бъдат не толкова забележими, а за да възстановят такава прозрачна маникюр, може да нанесе на върха на още един нов слой със същия лак или гел-лак.

Маникюр с прозрачни дупки

Лунен маникюр с прозрачен дупката влезе в мода, не твърде отдавна, но вече придобили огромна популярност сред представители на нежния пол. Направи го съвсем не е трудно, но, изглежда толкова нийл-арт доста оригинално. Освен това, този дизайн могат да бъдат допълнени с пайети, акрилна пудра, да се направи на няколко ноктите интересен модел, подобен на дантела или паяжина, или да маркирате няколко пръста пълно цветово покритие.

Прозрачен черен маникюр

Ярък и красив маникюр с прозрачен лак далеч не винаги е безцветен. Много интересно изглежда прозрачен черен вариант, който на външен вид прилича на вуалетку или капроновое покритие. Въпреки, че подобен нийл-арт страхотно изглежда и в други цветови решения, в черно, той се разкрива особено изгодно и придобива просто уникален външен вид, подходящ за официалното събитие или за излизане на светлина.

Прозрачен матиран маникюр

Великолепен прозрачен матиран маникюр се изпълнява с помощта на специално покритие, което трябва да се прилага директно върху нокътната плоча. Освен това, този инструмент може да се прилага и върху перламутрового лак, консолидиране и едновременно с това, което прави ноктите, прозрачно матирано. Това малко нещо е абсолютно универсална, за много жени това е просто незаменима част от козметични чанти, която винаги е по-удобен, леко да се възстановят или променят изцяло външния вид на дръжки.

Нийл-арт, създаден с помощта на подобни средства да се допълни с почти всички елементи в интериора. Например, много интересно изглежда матиран прозрачен маникюр с точки, ивици или геометрични фигури. Може да комбинирате този дизайн и с френчем или лунен нийл-артом, че ще се получи невероятно стилно решение за вашите дръжки. Освен това, прозрачен матиран лак може да се нанесе само на няколко ногтевых плочи, а останалите се покрият ярък цветен гел-лак с гланцово или матово покритие ефект.

Маникюр с прозрачни вложки

Използването на нийл-арта безцветни кутии, заедно с цветни елементи на се превърна в традиция сезон 2015. Той е с такъв дизайн, в който част от повърхността на нокътната плочка, покрита с цветен лак, а останалата част – безцветен. При тази форма и размер, подобен на парцела може да бъде всякаква, в зависимост от индивидуалните предпочитания на модата.

Най-популярни от представители на нежния пол се радва на маникюр с прозрачни ивици, цветя или сърца, или различни геометрични елементи. Като правило, за да го създадете желания от вас парцел, залепени с лента тиксо или лепило, а останалото пространство обагрени в ясни контури. Този дизайн е много интересно изглежда добре във всякакви цветови комбинации, но най-печеливша е нюдовый прозрачен маникюр, който е подходящ за всяка ситуация.

Маникюр с прозрачни бульонками

Много момичета с изключителна популярност се ползват малки топки – бульонки, цвят и размер, които могат да бъдат най-разнообразни. Ако езика на тези топчета се приема в хаотичен ред, да направи този вид на нийл арт съвсем не е трудно, но, ако чрез тях се иска да плащам ярък и оригинален модел, по-добре се обърнете към професионален майстор маникюрного на изкуството.

Бульонки изглеждат прекрасно на всяка повърхност, предимно гланц. В комбинация с матирано или твърде светъл лак те могат леко да се изгуби, затова в този случай трябва допълнително да се ползват други видове декори. Освен това, за романтична среща може да се направи леко прозрачен маникюр и я украсяват бульонками – тази комбинация ще създаде около своята обладательницы атмосфера на лекота и airness и ще я естествен чар и неповторима женственост.

Прозрачен маникюр с кристали

Елегантен прозрачен маникюр с дизайн от страз е идеален за официалното събитие. Към днешна дата по нийл-артом абсолютно никого не е изненада, въпреки че той не е ежедневно. Въпреки това, огромното множество представители на нежния пол отдава своето предпочитание на този вид дизайн, особено в навечерието на собствената си сватба, абитуриентски бал и други важни събития.

Прозрачен маникюр може да декорироваться кристали на всяка нокътната плоча или само акцентных пръстите на краката. В първия случай блестящи камъни трябва да бъде съвсем малко. Така, те могат да образуват малки полосочки, които се отделят област дупки или линия усмивки от основната повърхност на нокътя. Ако същия модел от страз се намира само на акцентных пръстите на краката, той може да бъде ярък и завладяващ. Например, женствен образ добре се допълват на големи цветя или сърца.

Прозрачен маникюр с камифубиками

Женствена маникюр на прозрачна основа се допълва от най-разнообразни видове декор, включително и камифубуки. Тези блестящи и искрящи конфети винаги създават ярък настроение и изглеждат чудесно, когато вечер на изкуствено осветление. Фиксирай камифубуки на ногтевых плочи изобщо не е трудно, така че, за да нийл-арт с този вид декорация, не е необходимо да се обърнат към специалисти.

Няма камифубуки са изработени от фина фолио или пластични полимерни филми. Най-честата форма е кръг или право във формата на пчелна пита. Но също са популярни конфети във формата на тънки ленти, триъгълници, звезди или сърца. Освен това, в момента барышням се предлагат не само блестящи конфети, но и подобни обекти с матирана повърхност – те помагат за създаването на лека и лесна начин и са подходящи за всякакви ситуации.

Маникюр-френч с прозрачна основа

Великолепен прозрачен маникюр-френч е една от разновидностите на класики на френската нийл арт. Първоначално камуфлирующая подложка в основата на нокътната плочка повтаря нюанси на естествени нокти, така че е напълно възможно да се замени прозрачни или полу-прозрачна лак или гел-лак.

По-лесно просто да се изпълни този вид дизайн с помощта на шаблон, отделено им линия усмивки от основната повърхност. При това формата може да бъде не само на традиционните, но и фантазийной, обратна, диагонал и така нататък. Този вид нийл арт необичайно обича разнообразието, така че ще бъде подходящо във всяко изпълнение.

Маникюр прозрачна фигура

Фигура за допълване на подобно нийл-арта може да се избере по свой вкус. Ако една млада дама предпочита график, трябва да вземат предвид, че эффектнее изглеждат големите елементи. Едновременно с това малки „снимки“ се правят маникюр нежен и изящен. Това се отнася особено за флористических модели. Популярен прозрачен маникюр с цветя, звезди, сърца, точки, листа, плодове – рисунки може да бъде както абстрактна, така и тематични. Каквото и да изберете, изображението трябва да е изключително чист — прозрачен на фона на всички петна и неточности хващат окото.

Маникюр „прозрачен мрамор“

Изключително интересен нийл-арт с ефект на мрамор може да се направи с помощта на акватехники, т.е. с помощта на обикновена вода. Тази техника съвсем не е сложна, така че е подходящ дори за начинаещи модницам, които само учат маникюрное изкуство. Покриване на ногтевые плоча по този начин можете както следва:

  • Изпълни хигиенни маникюр, подготвят ногтевые плоча, нанесете база и се суши в лампата.
  • Нарязани на малки ивици от лепенката и лепило от тях кожата на ръцете.
  • В дълбок съд налейте топла вода, с температура около 40 градуса. Kapnut там няколко капки синя боя, а след това бяло и синьо. С помощта на клечки за зъби да се направи модел по вода – извади образувана от цветно петно в различни страни на капацитет.
  • Натопи всеки хензел и в получената течност за 1-2 минути, след което да им изсъхне.
  • Нанесете безцветен закрепитель.
  • Този вид нийл-арта изглежда страхотно в комбинация с други техники. Така, например, много интересно изглежда прозрачен мрамор маникюр с цветя, кристали или бульонками. Освен това, в тази техника винаги може да маркирате само акцентные пръсти, докато всички останали ногтевые плоча покриване на однотонным лак или гел-лак.


     

    Theme by Anders Norén