За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Прически с начесом – дневни, вечерни и сватбени за коса, всякаква дължина

Прически с начесом – дневни, вечерни и сватбени за коса, всякаква дължина
Прически с начесом – още един поздрав от 60-те години, който преживява не само второ раждане, но и уверено води сред хитовых укладок на новия сезон. Популярен ретро имидж задължително включва стилно и оригинално опаковани косата.

През пролетта и лятото на 2018 година, прически, с начесом – божи дар за създаване на едно изображение едновременно дръзки и романтично съвременната стиляги. Чрез добавяне на обем и пищност, подобни на полагане позволяват косата изглежда великолепно, а всяка история в един миг се превръща в интересен.

Прически с начесом 2018

Според фризьорите, прическа с начесом отпред е чудесен вариант за къса коса, когато начесываются само предната и страничните кичури до върха, а надолу допълнителен обем се постига чрез полагане на сешоар. Този вид начеса позволява лесно да се сложи дори и най-непокорен и тънка коса. Ако си къдрици, дълги и от раждането закръглени и стегнати, а след това бъркотия, направени от прически с начесом може да изглежда абсурдно, защото техника на изпълнение на подреждане измества акцент в предната част на главата.


Предни bouffant подходящ далеч не всички барышням, в края на краищата, повдигна чело, липса на бретон и леко въже главата си или е хлабав по раменете, но откриващи зона ушите къдрици визуално удължават и укрупняют черти на лицето. Необичайно ще изглежда същата „черупки“ и „гречанка“, ако се направи пищна bouffant в областта на челото и се оставя няколко свободни-диференцирани менюта падащото къдрици. Може да се сложи един заден от общата прически асимметрично отстрани, особено на дълги коси, достигащи областта на деколтето, своеобразно модерновое решение а-ла „античен стайлинг“.

Прически с начесом за дълга коса

Отлично ежедневното решение и не само – прическа опашка с начесом за дълга коса, който лесно завивается и шикозни локонами ниспадает на раменете и гърба. Толкова красиво тази стайлинг ще изглежда и на равен косата с различна дължина. Тя може да бъде идеално оформена, почти гладка, или хаотично подбрани в духа на тенденцията ретро гръндж и милитари стил.


На всички дълги косата може да се направи хитовые прически с начесом, като женските „мидата“ и „Бабетту“, така и конские опашки, модернизирани „ирокезите“ с плитки, и нетривиально свобода косата, най-добре в непредпазливи и големи локонах. Класика в жанра – „гречанка“ и „Бабетта“, с бретон, завитушками, плитки, с или без допълнителни украси – чудесен стилен избор прически за невероятно обворожительного си сватбена начин, защото такова подреждане хармонично вплетени в сватбени облекла.

загрузка...

Прически с начесом на средна коса

Прически с начесом на средни и малко по-дълга линия на раменете коса поразяват с многообразието си, защото на такава дължина може да се извърши маса експерименти, като начесы във всяка зона на главата, липса на симетрия и за всички кудрям. Те не са толкова тежки, колкото са дълги, така че, е много по-лесно се поддават на учителя за създаване на уникален шедьовър, замислен ги спечелила. Дължина позволява да прави гъвкав гульки, са едни и същи „черупки“ и други идеи, по-малки опашки, но също прекрасно сморится прическа с косата си в някоя модна прическа.


Заедно с женствена класика през този сезон се връща в модна прическа в младежки стил, с выбритыми зони, като без пробора и бретон, така и с тях. Bouffant в данните на прическите се извършва на темето, а космите остават косата си. Чудесен избор на прическа за екстравагантните модата, които харесват да създавате в ежедневието, и на изхода необичайни, но уникални образи, където полагане действа една и липсващата връхната точка на целостта на замислени лъкове.

Прическа с начесом на къса коса

Какво може да бъде по-забавно каре? Прическа каре с начесом, уложенная в духа на ретро-шик, както на преки косата, така и на къдрава. Водещи майстори фризьорство предлагат:

 • каре на крака, с выбритыми висками или затылком, плътен и прав бретон на много къса дължина на косата; и хаотичное съраунд каре каскада с начесом от върха, с вълнообразна бретон;
 • прическа боб каре с начесом, като с бретон, така и без нея, с дълги странични кичури или обратното, ясна линия на рязане. Можете да създадете ефект на тренд хаотичности, отличен – идеално подредени коси.

Прическа с начесом на къса коса


Ежедневни прически, с начесом

Ако трябва спешно да си в ред, можете да направите лесни прически с начесом. Така, супер стилно изглеждат събрани в снопчета, „shell“ всички видове, дори незамысловатая полагане в старинен стил, и това, което се счита за канон – „Бабетта“, толкова по-в класиката е много просто да се направи за себе си. За разнообразяване, когато имам няколко свободни минути, може да се плюе, ниспадающими локонами и завитушками, перевязав място за закрепване гулек някакъв интересен нос, панделка, или красив ластик за коса.


Още по-бързо може да връзвам опашки, както на плоски косата, така и на вълнообразни, една плитка, но красива, правене на обемна коса, начесав горните направления до върха. Към ежедневните прическам включват:

 • небрежные прически с начесом на дълги насипни косата;
 • полагане на къса коса без допълнителни оригинални бижута.

Прическа опашка с начесом

Една от най-универсалните и разпространени укладок – прическа конска опашка с начесом, но има малки тайни от стилисти:

 • Прическа опашка с начесом на темето на най-добре отговаря на кръгло или квадратно лице, изгодно подчертавайки неговия овал и който привлича вниманието на косата, изглаждане на големи възможности.
 • Прически опашки, с начесом изглеждат перфектно, ако сте млади дами им е гъста и дълга коса, в противен случай ще трябва да направи bouffant по цялата глава и още допълнително подбрани прядям.

 • Когато лицето има идеални характеристики, прически, с начесом „конска опашка“, без бретон ще добавят определен шарма, а ето ви акцент в прическата и скроет малки недостатъци, гъста разноплановая бретон.
 • Традиционен опашката се прави на темето, оригинални – асимметрично отстрани, ретро-хит – да събере косата си на „банан“ – продълговата заколкой, държаща фантастичен всяка плътност на кудрей. Обикновен опашката може да бъде убит в задната част на главата, гарниран с прическа плитки и кичури.
 • Прическа „Мальвинка“ с начесом

  Много е красива прическа с високо начесом с косата си, като главната героиня на филма „Пинокио“, излезли на екран през 70-те години на ХХ век, така и започна да се нарича в чест на момичета със сини коса. В оригиналния изпълнение – bouffant вълнообразни косата от върха на осигури продължителен прическа каскада с напълно вьющимся покрив и големи ниспадающими локонами. Закачливо наивност и ще добавят малки лъкове, перевязывающие и держащие направления.


  Модерновые варианти на прически с начесом „Мальвинка“ могат да бъдат:

  • с леко присобранными и интересно скрепленными отзад странични кичури;
  • с челками и произведени в пряка косата;
  • без всякакъв пробора – в класиката в жанра или със странично пробором – експериментални решения.

  Прическа с начесом и локонами

  Комбинация от прически с начесом и кудрями – стилно съвременно решение за много случаи на живота, например, може да се направи оригинална японска хана с малки гъвкави проводници, или кучерявую „мидата“ или „гречанку“. Чудесен избор за вечерта – прически с начесом в „римски стил“ и „Бабетта“ със свободните локонами или бретон. Ако имате шик на косата си, тогава смело можете да комбинирате разврат и горния bouffant, като на равен, така и на вълнообразни кудрях.


  Освен събраните коса и красиви „Мальвинок“ или начеса на свобода косата, в тенденцията разнообразна асиметрична полагане, като с выбритыми зони в младежки стил, гранже или глем-рок, така и без тях, романтичен формата на а-ла-glamour-шик или хипи-бохо. Нетривиальные варианти с начесом, в духа на спретне небрежност на дълги и къси косата – предпочитан от прически на мега звезди, бохеми и представители на шоу-бизнеса.

  Прическа с прав косъм и начесом

  Стилни прически с начесом изглеждат чудесно на плоски и не кучерявых на насипни косата, ако основната прическа – всички видове каре, удължен выпрямленный каскада, боб и squeaks, многопластова „аврора“ и класически сессун или гарсон. Начесы на подобни прически се правят на всяка техника, която ми харесва: горна отпред и за всички прядям, само за да кокошки се приближи до тип лице. Толкова директни локонах добре ще изглеждат същите „Бабетта“, „гречанка“ японската хан и „shell“, както са разположени, тъй и с лека небрежност.


  Всеки bouffant можете да направите сами, ако знаете някои трикове, например, начесывать отделни кичури по цялата дължина, или от външната страна на кичура, или с вътрешната. Лесно се правят прически с начесом само в корените на косата с различни страни, тогава разкош придава не всички локонам, за да не се превърне идея на грива на лъв, а в основата на корените. След това и специален гребен внимателно качени всички косата.

  Прическа косичка с начесом

  Прически с начесом в стил глем-рок са създадени, за да брутальных образи, които се харесват на повечето световни знаменитости и култови младежта своята нарочитой гранжевой и байкерской небрежност. Те ще станат една и липсва и заключителни връхната точка само милитари лук, добре преобразив като млади красавици, така и зрели екстравагантни жени, в светски львиц. Не са подходящи за офис стил, трябва да се вземат предвид при създаването на такива начесов, като модерновые „ирокезите“, асиметрия, с выбритыми зони, които са много интересно разбавят нотки на романтизъм всякакви опашка.


  Уникални прически с начесом и насипни наклонена не само ще станат луксозен полагане, която се вписва дори и в бизнес стил, ако приет европейски дрес-код, но и за светски събития. Ако начесы в стил глем-рок, по-подходящи за клубни партита, широки, са опаковани и с ефект на безразборните коси, с начесами лесно ще се комбинира с празнични дълги рокли, място за вечерни костюми и дори дрехи почивка на булката.


  Свобода прически с начесом

  Красива коса с начесом ще получите, ако направите разноплановую полагане на своите вълнообразни, или предварително накрученные на къдря или къдрене на косата, независимо от дължината им. Данни на различни видове прически добавят френски чар на всеки избран начин на градския шик, от многослойни блясък-гръндж, романтична бохо и горещи хитове в духа на уникалната хипи. Особено впечатляващо подобни прически ще бъдат комбинирани с женствени рокли, или да играете в пълен контраст, като се започне с милитари лъкове.

  Свобода прически с начесом


  Прическа с начесом с бретон

  Стил 80-те – прическа с начесом с бретон „Карлсон“, която перфектно се вписва в всяка прическа, страхотно изглежда по коренно различни укладках, от ретро хитове до авангардни решения. Ако изборът е направен в полза на насипни коса, това може да начесать само бретон, или само корените на косата заедно с нея. Когато самата прическа е къса, по-добре предварително завить къдрици, после вече ги начесывать. Косата първо се третира с ягодова пяна за стайлинг на коса или лак за коса, а по-късно създават задуманные възможности.

  Прическа с начесом с бретон


  Вечерни прически с начесом

  Ако се дава предпочитание на хитовому ретро, красива вечерна прическа с начесом може да бъде направена във формата на традиционен стайлинг на коса, с бретон, така и без. При избора на модерни вариации на „Бабетты“ стилисти препоръчват да се започне от типажа и направи bouffant, така че умело да скриете дребните грешки на лицето. „Гречанка“ може да се обърне с почти всички жени, защото тя предполага лесна античную невнимание, а допълнителен чар придават на широки и тесни дълги плитки нетривиального плетене. Допълнителни акценти ще бъдат косата декорации по ваш вкус.

  Вечерни прически с начесом


  Сватбени прически с начесом

  Се радва на популярност сред съвременните булки тенденция прическа с начесом на сватба с оригиналната висока полагане и декорированная диадемами, както на един, така и няколко. Никой не е отменен вечен античную полагане с вьющимся обемна опашка, или косо които ще придадат не само романтична загадочности, но и на изяществото, особено направени в класически стил. Оригинален избор ще прически с начесом, направени със специален ориенталски наслаждават на насипни косата.

  Сватбени прически с начесом   

  Theme by Anders Norén