В образуването на женски образ педикюр играе толкова важна роля, отколкото прическа, грим и маникюр. Красиви женски крака привлича възхитените погледи като магнит. Особено се увеличава значението на педикюр с идването на топлия сезон, когато се появява възможност да се стягам в отворени обувки или да се разхождате боси по пясъчен плаж. Въпреки това, дори и през зимата, не пренебрегвайте грижите за краката си, защото се стремят към съвършенство трябва постоянно.

С появата на гел-лак грижи за ас е много по-лесно, защото, благодарение на уникалната здравината на този материал, покритието трае не по-малко от четири седмици. При този гел-лак дава неограничен простор за творчество, което позволява да се създаде истински шедьоври за нокти-арт.

pedicur (125)pedicur (71) pedicur (110)pedicur (109) pedicur (111)pedicur (102) pedicur (1)pedicur (2) pedicur (7)pedicur (11) pedicur (17)pedicur (14)

Модни тенденции педикюр

Дизайн педикюр с гел-лак в 2017 година, впечатляващо разнообразие от възможни варианти. Снимка, която показва модни тенденции 2017 г., в големи количества са представени в нашата статия.

Един от хитове, без съмнение, е графичен дизайн. Всякакви ленти, ромбове, триъгълници и други геометрични фигури-100% ще са в тенденция. Те могат да обхващат само палеца, но ако площта позволява на нокътната плочка, тогава моно да е мотивът на всички невен.

pedicur (68)pedicur (63) pedicur (62)pedicur (46) pedicur (45)

Още един печеливш вариант – абстракция. Добри ще бъдат всички рисунки от сложни многоцветни песни, напомнящи мозайка, и до лесни точки, разположени в хаотичен, така и ясен геометричния начин. Един от плюсовете на абстрактното и геометрични дизайн се състои в това, че той ви позволява да създавате великолепни изображения, дори и без да притежава специални артистични умения.

pedicur (101)pedicur (99) pedicur (98)pedicur (86)

По същия имот има наклон, ако приемем плавен преход от един цвят към друг. Тази техника е през 2017 г., са особено търсени. Варианти на изпълнение на наклон много: това може да бъде и преминаването от нокътя на кутрето до голям изменение и в рамките на всеки отделен ноготка. Градиент може да бъде хоризонтална, вертикална, правоъгълен, свържете само два цвята, или цялата розово палитра – тук вече всичко зависи от фантазията.

pedicur (19)pedicur (5)

С идването на лятото ще се увеличи популярността на цветя и морски мотиви. Добре изглежда вариант с изрисуван с цветя нокът на палеца си, докато останалите имат сочетающееся с него монохромное покритие.

pedicur (84)pedicur (77) pedicur (72)pedicur (64) pedicur (61)pedicur (59) pedicur (57)pedicur (55) pedicur (36)pedicur (35) pedicur (33)pedicur (22) pedicur (21)pedicur (20)

Естествено, тематични педикюр също ще бъде подходящо, но не трябва да забравяме, че гел-лак се задържа достатъчно дълго, така че избраните мотиви трябва да бъдат такива, че те не са загубили актуалността си в продължение на няколко седмици. Да речем, до Нова година най-добре се представят не коледни играчки, а на снежинки или норвежки модел.

Френч гел-лак за педикюр

Ако има затруднения с възможност за избор на дизайн за педикюр, това трябва да се обърне внимание на елегантна класика – френч. 2017 година, много благосклонно се отнася към този проект, правейки го едно от първите места в списъка с модерен дизайн.

Безспорно достойнство на френски педикюр се състои в неговата универсалност, защото то е красиво, че изглежда добре и с вечерни дрехи почивка, и с демократични джинсовыми къси панталони и сандали.

pedicur (127)pedicur (119) pedicur (118)pedicur (97) pedicur (32)pedicur (29) pedicur (40)pedicur (47)

Разбира се, 2017 предлага няколко нови нюанси, които са в състояние да реша класически вариант.

На първо място, „усмивка“ може да бъде не само бяла, но и всеки понравившегося цвят, въпреки че пастелни нюанси все пак е за предпочитане. На второ място, стилисти съветват да погледнем по-отблизо за прием, при който „усмивка“ промени своята позиция, смещаясь от своите познати места. Тя може да закупи асиметричен наклон, а може и изобщо да се окаже в средата на нокътя. Актуални ще комбинация от класически френча с лунна светлина.

pedicur (94)pedicur (90) pedicur (60)pedicur (93)

С една дума, възможности за избор достатъчно широка. Важното е, да не забравяме основното правило 2017 г.: в областта на модата натуральность и простота. Така че опитайте се да не се претоварвайте дизайн педикюр много декоративни детайли, използвайте предимно в нежни пастелни нюанси (ако, разбира се, това не е в противоречие с избран от вас начин). И, разбира се, не забравяйте, че покриване на ноктите с гел-лак – това е завършек, който трябва да бъде предшествано от добри хигиенни педикюр, за да краката изглеждат наистина перфектно.