За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Педикюр с кристали – идеи красив дизайн за всеки повод

Педикюр с кристали – идеи красив дизайн за всеки повод
Педикюр с кристали – това е прекрасен начин да се направи носа си по-ярък. Малки камъни за нокти могат да добавят начин на дързост, сексапил и женственост. Този вариант съчетава както от плажа, така и ежедневните нарядами.

Красив педикюр – най-добрият начин през лятото да привлече вниманието към своите крака, да се подчертае своята сексуалност и ухоженность. Ноктите трябва да бъдат внимателно обработени, а дизайнът е направен внимателно. Това може да бъде украшение, цветна рисунка или просто однотонное покритие. В последно време на мода влезе педикюр с кристали.

Педикюр с кристали 2018

Мода за педикюр също е променлив, както и на дрехи, обувки или прически. Важно е, че всички подробности за начина на съчетание помежду си. Модерен педикюр 2018 дизайн с кристали – това е възможност да покаже своя стил и вкус. Сега е на разположение огромен набор от всевъзможни страз. Можете да ги купите в магазините, те са в обхвата от майстори в салони за красота. С различен цвят, форма и размер камъчета ще съживят всяка, дори и най-прост дизайн. На мода този сезон лекота и спокойни пастелни цветове. Кристали трябва да е лесно и непритязательно се впише в картината, важното е да не губим чувство за мярка.

Идеи за педикюр с кристали

Всеки сезон се появяват нови и очарователни идеи за дизайн на ноктите. Най-новите тенденции позволяват да се създаде един красив педикюр с кристали, който е отличен за отворени обувки. Избор на дизайн зависи от настроението, но не си струва да злоупотребявате украшения. От майстори в наличието на арсенал страз. Те изглеждат добре на абстрактни фигури или цветя. Растенията оживяват, ако в средата на цветочка сложите блестящ камък.

Обикновен педикюр ще бъде по-светло от прилагането на двойка фигурни страз:

  • капки;
  • черен диамант;
  • сърцето.

Френски педикюр с кристали

Класиката винаги е на мода и се харесва на всички: и за възрастни жени и млади момичета. Френски педикюр спешно от година на година, той прави да изглеждат модерно и стилно, но през лятото искам нещо светло, радостно, созвучного с околната красота, особено по време на почивка. Тук е красив педикюр френч с кристали. Не рядко камъчета красят само с един палец. Можете да ги оформите ивица по протежение на дупки или вертикално, по дължината на нокътя. Изглеждат красиви геометрични фигури: диаманти или триъгълници. За специални поводи или партита може да бъде украсена с кристали всички нокти.

загрузка...

Червен педикюр с кристали

Червени нокти, както и френч – това е класика, това е винаги на мода. Необходимо е само да имат подходящо настроение. Дизайн педикюр с кристали червен цвят ще изглежда пафосно, но ако искате да привлече вниманието на околните към своите ножкам, по-добър начин няма. Млади палави момичета ще изглежда привлекателно с живи искрящи ас на плажа или в дискотеката. Дори при наличието на само няколко камъчета, незабелязани, те няма да останат. Може да се направи червен френч и се прилага кристали, но е важно да запомните, че ноктите трябва да са безупречно поддържани.

Розов педикюр с кристали

Розови нюанси вървят ръка за ръка с лятото. Те правят ноктите на оферти, атрактивни и елегантни. Нежно розов педикюр с кристали изглежда изящно. Това е свидетелство за добър вкус. Много момичета обичат минимализъм. Този вариант е много аккуратен, кристали, поставени на малка ивица и само на един пръст. Оказва се, много е сладко, но в същото време е бляскав. С по педикюр може да ходи в офиса и на делови срещи. В комплект с бизнес дрехи, това няма да изглежда с лека ръка, а просто малко игриво.

Черно педикюр с кристали

В този сезон на мода са светли тонове, но не всички могат да се откаже от черно педикюр. Това е много практично и заедно с това тържествено. Има много случаи, когато искате да имате черни нокти. Те отлично допълват дрехи от кожа, черни панталони с бяла риза или черна рокля. Особено красив тъмно педикюр с кристали. Тя изглежда елегантно. Кристали могат да покриват целия нокът, или от тях може да изложи някакви фигурки, например, логото на любимата марка. На черен фон може да рисува цвете с камъче в активната зона или украшение, украсени с кристали. Ще бъде много красиво.

Бял педикюр с кристали

Бял педикюр много подходящо за лятото, той добре изглежда на фона на тен на кожата. Белият цвят е прекрасен фон за всеки летен дизайн, включително и страз. Педикюр с пайети, изглежда много изящно и ненатрапчиво, през лятото той е популярен. Един кристал, наклеенного в основата на нокътя е в мярката, за да се облагородява дизайн. Всичко зависи от въображението на капитана и желанията на клиента. Ноктите могат да имат различни орнаменти. Често камъните се разпространява на големия пръст, понякога върху него се нанася фигура.

Комбинация от бяло с черно, винаги изглежда много впечатляващо. Това се отнася и до педикюру. Такива нокти са подходящи за всякакви поводи:: работа в офиса, преживяването на плажа. Можете да изберете много различни варианти, например, ленти или дантела. Черно-бял педикюр с кристали изглежда много стилно. Ако дизайнът ви ще изглежда скучно, тя може да се допълни слайдерами или изолиране на един пръст.

Нюдовый педикюр с кристали

Когато ярки цветове е омръзнало или настроение изисква покой, актуален става нюдовый, това е орган за педикюр. Той сега е в тенденция, изглежда много леко и засилва щавени кожи. Такава педикюр се слива с кожата, така че, ако искате нещо повеселее, може да се направи бежово педикюр с кристали. Добре ще изглежда на френски педикюр на нюдовом фон. За това просто трябва да се добавят бели ленти на върховете на ноктите и ги украсяват с кристали. Такъв спокоен дизайн дълго време не се хранят и красиво изглежда в офиса. Една жена да изглежда стилна и добре поддържан.

Педикюр обичка с кристали

Цвят на фуксия – един от най-ярките. Педикюр този цвят изглежда много радостно, празнично и перфектно се съчетава с тен. Ноктите ви ще изглеждат по-стари, ако ги дизайн допълни картина с изображение на плодове или тропически цветя. При желание премахнете прекаленото яркост, можете да се възползвате от мрамор дизайн, който се характеризира размытостью бои. Педикюр с кристали на краката – много затруднен, го носят активни, решителни момичета, които се намират в прекрасно настроение. Те веднага привличат вниманието към себе си.

Кристали могат да съживят дори и най-обикновен педикюр. Можете да ги залепите само на един нокът или за всички. Това зависи от настроението. Можете да поставите кристали по дупките или по края на нокътната плочка. Ако камъните са големи, те по-добре да се прилага само на палеца. Педикюр с кристали е особено важно през лятото, когато момичетата носят отворена обувки. Всичко около буйно цъфти, и е желателно да изглеждат елегантно, радост и оригинално. Особено в курорта, когато модата носят ярки плажни съоръжения, педикюр също трябва да бъде подходящо.

Ментов педикюр с кристали

Ментов педикюр добър в черно изпълнение, така и в комбинация с различни декорации. Този чист и лек оттенък може да се допълни с флорални или плодови модел, пайети или други нюанси. Модерен педикюр с кристали, ще съживи обикновен мента педикюр. Дори един камък в основата на нокътя ще изглежда сладък, въпреки че от кристали можете да поставите цвете или геометрична фигура. Ментов или синьо педикюр с кристали добре да направите преди да предприемете пътуването си на морето, от кристали може да изложи на мидата или морска звезда.

Жълт педикюр с кристали

Жълт цвят – фаворит на сезона. Почти във всички модни колекции и той присъства тази година. За летен педикюр е слънчево покритие е перфектно, тя се асоциира с плаж, носи в себе си мощен тласък на енергия, повдига настроението. Лятото просто трябва да си подарите малко на шега и раскрепощения, още повече, че в отворени обувки такава педикюр ще изглеждат чудесно.

Има много идеи за дизайн. Френч – един от най-популярните, в жълт цвят, той изглежда много вълнуващо, особено, ако се добави декор в големи пръсти. Ноктите може да бъде украсена с камъни, рисунки, пайети. Стилен педикюр с кристали не се нуждае от допълнителни бижута. Струва само покриване на ноктите в жълто гелевым покритие или лак, лепило кристали в съответствие с въображение, и може да се насладите на тяхната красота.

Педикюр с кристали и камъни

Процедурата за педикюр най-добре се повери на специалист, изберете добър салон за красота и бъдете сигурни, че там са използвани качествени материали. Професионалист може да изпълнява всяка от дизайн, не само за покриване на ноктите с лак, но и да направи педикюр с кристали и изпълнение на някаква фигура. По-добре да покрива ноктите шеллаком, той издръжливи в сравнение. Специалистите съветват да не се стик големи камъни за малки нокти. По-добре да направите педикюр с кристали на големия пръст.

Кристали се предлагат в пластмасови, стъклени и дори от скъпоценни камъни. Не си струва да се смесват, това ще изглежда вкус. Те идват в различни форми, което прави възможно създаване на красиви ефекти. За да кристали добре се държим, след известно време, педикюр желателно е да не се носят затворена обувки. Посещение на сауна също не е полза.


 

Theme by Anders Norén