За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Педикюр френч – 32 снимки на най-добрите варианти класически дизайн нокти

Педикюр френч – 32 снимки на най-добрите варианти класически дизайн нокти
Педикюр френч – модерен дизайн, който ще допълни имиджа на всеки стил. Както и разнообразни идеи за тапицерия и цвят решение ще направи класически nail-art оригинален, съответните индивидуални предпочитания.

Сезон отворени обувки вече е съвсем скоро, така че е време да се грижи за ухоженности и привлекателността на вашите крака. Универсален, елегантен и винаги печеливша решение ще педикюр френч. Както и разнообразни идеи за изпълнение дизайн ще ви помогнат да намерите оптимален вариант за всеки ден или за изход.

Педикюр 2018 френч

В новия сезон стилисти са експериментирали не само с цветови решения и довършителни работи в модерен дизайн, но и форма на усмивка. В тенденцията тънък и широк собствен край. Оригинален избор се счита, че не е само стандартна полукръгли и пряка форма, но и геометричен триъгълни вариант, ажурная ивица, извозването и вдлъбната форма. Френски педикюр на краката се извършва не само с помощта на гел или лак, но и фолио, стикери, пайети и други интериор. Нека да видим какви са идеите на най-популярните днес:

 • Класика. Най-популярен остава стандартен вариант с неутрална основа в нюдовых цветове и бяла ивица по края. Но следва да се има предвид, че такова решение ще бъде само допълнение към изображението, а не затруднен акцент.
 • С неясно чужбина. Интересно и много нежно изглежда лесен градиентный преминаване от светло на ръба на неутрална основа. В този случай, няма ясни граници, че изглежда спретнато и подредено.
 • В комбинация с дупки. Популярно решение се смята за отделянето не само край, но и корена на нокътя. При тази дупка може да остане прозрачен или работи в един цвят с усмивка.
 • По фън шуй. Ако искате да добавите обжалване и броскости своите ножкам, дополните класически дизайн тапицерия на една или две пальчиков. В този случай можете да използвате контрастен лак или декор.
 • Педикюр френч идеи

  При избора на дизайн френч следва да се има предвид сезонността. През лятото на спешно решение ще бъде малко отросшая форма. През зимата на същата стойност леко се режат плочи, за да не чувствате дискомфорт в затворени обувки. Важно е да се обърне внимание не само декоративному въпрос, но и косметическому. Като се има предвид, че френски педикюр винаги изглежда чисто, кожата около нокътя трябва да бъде поддържан, както ципа дистанционно. В съвременното изкуство nail-art не се използва само обработена, но и по-сигурна хардуерна техника. Но нека да видим впечатляващи и стилни идеи на модерния дизайн:

 • Педикюр шеллак френч. Ако правите дизайн за всеки ден, си струва да спре на здрава и надежден вариант с помощта на гел-лакове. Този вариант изглежда винаги свежи и красиви и по-малко податливи на външни влияния, отколкото обикновен лак.
 • загрузка...
 • Педикюр френч с дантела. Нотка на нежност и романтичности вашия начин ще добави дизайн със завързана мотив. Ажурни мотиви могат да действат в основата в комбинация със специален ръб или студен допълнение.
 • С моделиране. Оригинално и стилно изглеждат фактурные шарки и рисунки. Отличен избор за такива идеи ще акрилна скулптура. Стилисти изпълняват красиви цветя и мрежести дълги абстракция, които са подходящи както за ежедневна стил, така и на изхода.
 • Педикюр френч с кристали

  Стилно решение украсяват своите крака и добави обжалване в начина на избор на блестящи кристали като декор. Ако вашият всекидневен стил винаги елегантни, а след това с помощта на страз може да изпълнява усмивка на всички пальчиках. Ако се придържате към сдържаност и лаконичности в своите луках, кристали интересно ще допълнят дизайна на фън шуй. Френски педикюр с кристали прекрасно както с груби довършителни работи, така и россыпью малки камушков. Оригиналност на този избор се счита за гъвкавост. Кристали отлично ще се побере и в ежедневния и вечерния лук.

  Цветен френски педикюр

  В топлия сезон, когато основен завършването начин се счита за открита обувки, стилни решение ще бъде колоритен и впечатляващ дизайн. Модерен тенденцията в последните сезони се превърна в идея избраната усмивка с помощта на градиентных преходи контрастни лакове. Омбре могат да бъдат изпълнени в една цветова гама. Цветен френски педикюр представен и по време на с лъчезарна усмивка и безцветна основа. По-контрастиращи разгледаме по-смело изглежда бяла ивица на контрастиращи на фона. А ако искате да подчертаете своята незаурядность, може да се спрете на вариант за покриване на всеки пальчика в своя цвят.

  Педикюр френски модел

  Стилни шарки и цветни изображения никога не излизат от мода. Дизайн с рисунки винаги атрактивен и оригинален. Интересни идеи изглеждат чудесно и в ансамбъл с модерен nail-art във френски стил. Най-популярното решение се счита за бижу цвете композиция или единично bouton на палеца, а на останалите нокти се откроява само усмивка. Освен цветна тема в тенденцията на изображението насекоми, анималистического принта, букви и надписи. За френски педикюр с шарени беше ясен и еднакъв, може да се използва плъзгачи или переводки.

  Педикюр черно френч

  Модерно решение, което не е по-малък в универсалността на класическия вариант стана дизайн с черна усмивка. Въпреки това, в този случай е важно да придадат ногтевым пластинам чист форма и дори малко да расте ги. Ако подчертае край тъмен цвят на късата дължина, това може да създаде ефект мръсни нокти, че изглежда unaesthetic и вкус. За да не се рискува, стилисти предлагат дизайн педикюр френч с черна основа и светла ивица. Най-популярното решение се смята за комбинация с бял цвят. Но яркостта и броскости може да се използва розово, синьо, червено и лакове.

  Педикюр червен френч

  Допълни женствена и всяка ярка лук ще ви помогне дизайн с не произлизащи от мода в червено. Контрастен нюанс може да се използва като декорация. Най-лесното решение ще бъде отпусната червена усмивка. Въпреки това, по-оригинално изглеждат ярки рисунки, например, устните, сърце, цвете и други идеи. Красив педикюр френч може да бъде и върху червена основа. Често за усмивки в този nail-art избират червен или черен лак. По-елегантно и изящно прекрасно съчетание със злато или сребро. Женствена сочен светлина отлично комбинируется с кристали, фолио, шприцови.

  Розов педикюр френч

  Нежни пастелни сянката на чудесно за основните неща в дизайна на френския стил. Но в този случай се използват най-светли, по-близки до натурному тонове, например, айвори. В комбинация с бяла усмивка такъв nail-art изглежда много спретнато, романтична, женствена. Но основното предимство, което действа неговото универсално в избора на дрехи и обувки. Розов френски педикюр може да бъде затруднен. В този случай актуални ще ярък цвят рамка в комбинация с усмивка на синьо, лилаво, черно и други цветове.

  Бял френски педикюр

  Бялата усмивка се превърна в класически решение в nail-art френски стил. Такъв вариант се превърна в популярна и поради факта, че действа идеална основа под всяка довършителни работи – боядисване, външен декор и др. Въпреки това, тези прости идеи са непривлекателни и винаги действат в допълнение начин. Ако техните крака искате да направите ярък акцент, струва си да спре използването на контрастни лакове в комбинация с бяло. Такива задумками особено се отличава годишният френски педикюр. Актуални избор ще цветна фигура на големия пръст, по-голям камък, стикер и др.

  Педикюр френч с камъни

  Освен блестящи прозрачни кристали стилисти използват и цветни ярки камъни. Такъв декор изглежда по-привлекателна и контрастиращи разгледаме по-смело. Въпреки това в тенденция използването на облицовки и с един цвят, но различни по големина. С помощта на цветни камъни, може да се разпространи в състава на определена тема или де пръстите абстрактно и хаотично. Модерен френски педикюр – попълване на нокътната плоча на големия пръст камъчета напълно и разпределението на тънка ивица край на останалите. Красиво и стилно изглеждат избраните камъни с дупки в комбинация с бял или цветен усмивка.

  Френски педикюр с пайети

  Най-лесният, но много ефектен решение в избора на тапицерия, се считат за пайети. В тенденцията всеки инструмент – глиттер, захар, пайетки и др. В модата като основен, така и фин интериор. Стилен френски педикюр на краката, представени с усмивка от пайети. И в този случай може да се използва на финала на метален оттенък или разноцветного. Ако използвате голям декор, тогава границата между ръба и в основата по-добре да направя по-ясна. Ако са малки, може да се направи интересна разтягане на цялата нокътната плоча, където регионални ивица ще бъде богат, а на заден план рядко.


   

  Theme by Anders Norén