За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Парфюми Джими Чу – най-добрите дамски аромати от известния законодател на модата

Парфюми Джими Чу – най-добрите дамски аромати от известния законодател на модата
Прекрасни парфюми Джими Чу и привличат огромно множество жени. Те са просто създадени, за да завладява и да съблазни мъжете, ето защо са идеален избор за внезапни запознанства и романтични срещи.

За първи път парфюм Джими Чу и видя светлина в 2011 г. и оттогава печели огромно множество групировки. Според експерти в света парфюми, аромати на дадена марка са предназначени предимно за млади дами, макар и за възрастни жени намират сред тях възможности за себе си.

Парфюми Джими Чу 2018

Настъпилата парфюм сезон за марката Jimmy Choo бе белязан от появата на ново издание на своя цветен аромат, който е известен преди няколко години. Джими Чу Блосъм 2018 се отнася към групата на цветни, плодови, неговата композиция е изградена на крехката благоухании плюмерии и резки миризма на екзотични плодове. За разлика от предишните издания на сезона, тази година, експертите на марката представиха эссенцию по-сочни, отколкото преди, розово-оранжев оттенък, с по-изразен аромат.

Дамски парфюм Джими Чу

Разкошен парфюм Jimmy Choo са символ на чувственост, финес и оригиналност. Специалистите на марката предлагат предимно дамски парфюми, тъй като тяхната цел – създаване на парфюм, за пленничество, за съблазняване и привличане на вниманието на представителите на противоположния пол. Парфюм Jimmy Choo с лекота се справя с поставената пред него задача, на практика нито един човек не може спокойно да мине мили жени с подобен аромат.

Jimmy Choo Цвят

Още от първите секунди парфюми Джими Чу Блосъм създават около своята обладательницы неповторима атмосфера на спокойствие и хармония. При това абсолютно не може да се нарече скучно – напротив, те внасят нотка на положителни и подчертават женственное чар на домакинята. Парфюми Джими Чу Блосъм се различават много красноречив, но далеч не са най-устойчиви екзотичен аромат, а след себе си оставят приятен струята на сандалово дърво.

Jimmy Choo Flash

Дамски парфюм Jimmy Choo Flash са култови, защото те съществуват в продуктовата гама на марката вече повече от 5 години, но въпреки това, тяхната популярност с всяка изминала година расте само. При много момичета, а този на марката се свързва единствено с данните от парфюма, тъй като те се олицетворява в себе си всички принципи на създателите им – младост, женственост, една радост и положителни.

загрузка...

Парфюми Джими Чу Flash предназначени за младите дами, които обичат да опитват нещо ново и да експериментират със създаването на светли и стилни модели. Състав на този вид парфюм притежава многопластов букет, в който е особено отчетливо чуваме нотки на жасмин и бяла лилия. Освен това, пикантность тези духове придава изключителен розов пипер.

Jimmy Choo Illicit

Въпреки, че всички парфюми на марката Джими Чу предимно се отнасят за цветя, парфюмеристите са се опитват да се разрежда други нотки, придающими всеки аромат пикантность и оригиналност. Така че, парфюм Jimmy Choo Illicit Flower допълнени от ярки освежаващи цитрусови нотки, които въплъщават в себе си женски чар и невероятно секси.

Тези парфюми Джими Чу са създадени специално за романтични и елегантни момичета, които не мислят живота си, без женственных рокли и високи токчета. Както всички останали парфюми на тази марка, Illicit оставя след себе си изключително тънък благороден контур, състоящ се от ноти на сандалово дърво, кехлибар и мед.

Jimmy Choo Екзотични

Всички аромати на Джими Чу се различават блясък и изключителна выразительностью, обаче, нито един от тях не може да се конкурира по степен на интензивност, с уникални Екзотични. Го неординарная състава, създадени специално за смели, уверени в себе си креативни млади дами, които обичат да бъдат в центъра на вниманието.

Jimmy Choo Екзотични препоръчва за закупуване на целия млад, жизнерадостным и эпатажным натурам, които е много важно да демонстрират на околните своя собствена индивидуалност. Той отлично се комбинира с младежки образи, всички видове асимметрией, разноцветни щампи и други подобни детайли.

Jimmy Choo Intense

Intense е мъжки аромат на Jimmy Choo, способен да произвежда силно впечатление на околните. Въпреки, че този вариант е предназначен единствено за представителите на силния пол не се отнася до стила унисекс, му често избират дами в напреднала възраст. Този парфюм звучи много елегантно и възвишено, той е чудесно място за бизнес среща или гала събитие.

Красотата и очарованието на този парфюм се дължи на наличието в него на много ярки бележки, които по удивителен начин се съчетават един с друг, и пресни подправки. Така че, сладки плодови мотиви – пъпеш и мандарини – резонират тук с лек аромат на лавандула и артемизии и проститутка пачули. Много дами посочват, че след употреба на тези парфюми се оставя не по-малко интересен струята.

Jimmy Choo L eau

Парфюм Jimmy Choo L eau дават на своя притежател невероятна сексуалност. Този плодово-цветен аромат с първото вдишване будоражит нереалистични емоции и внушава мисли за красив. Повечето жени този парфюм е свързана с любов, нежност и неповторима романтика – той е идеален за срещи и запознанства с млади хора.

Jimmy Choo тоалетна вода

Лека тоалетна вода Джими Чу е перфектния избор за ежедневно приложение. Може да се използва по време на почивка, активен отдих, спорт и други дейности. Концентрацията на ароматни вещества в този продукт е не повече от 7-10% на 80-85-процентно алкохол, така че неговият аромат се държи съвсем не е дълъг и изисква чести актуализации. Междувременно, този недостатък се компенсира напълно достъпна цена, както за момичета, които обичат често да промените своя образ, той като цяло може да се превърне в достойнство.

В тоалетна вода Джими Чу е особено силно се усещат връхни нотки, в които преобладават предимно флорални мотиви. По тази причина тя е най-намира своето място в горещ климат, а в студено време си е най-добре да се замени с други аромати. Шлейфовые нотки в този продукт се усеща много слабо и няма към момента на появата им, жената вече актуализира вашия парфюм.

Парфюми Джими Чу как да се направи разграничение фалшива?

Всяка мома, която привлича красота Джими Чу, се очаква да придобие истински флакон, а не на евтина измама, която само леко напомня на оригиналния продукт по миризмата, но съвсем не е сравнимо с тях качество. За да не бъдат разочаровани в закупуване, е полезно да се вземат предвид следните препоръки и отличителни характеристики:

  • оригинален флакон е задължително да е опакован в кутия от висококачествен картон;
  • самата бутилка може да се види на официалния сайт на производителя и да се сравни с това, което ви предлагат. Обикновено, фалшификаторите не е твърде силно се старае да пресъздаде е точно копие на опаковката и пропускат много важни детайли, които могат да ги издава;
  • върху кутията и бутилка задължително трябва да присъстват надписи, отразяващи името на марката и аромат, вид, страната на произход и обем на опаковката. Всички те трябва да бъдат добре видими и ясно правилно формира;
  • освен това, не забравяйте да обърнете внимание на наличието на баркод и цифри, които на него са изобразени. Тъй като всички парфюми на марката Джими Чу са произведени в обединеното кралство, този цифров код трябва да започва с цифра 50.

Състав парфюм Jimmy Choo

На официалния сайт на производителя е представено подробно описание на аромата на Джими Чу за всеки от съществуващите видове. Сравнявайки състава на парфюм различна посока, може да се заключи, че основният дял от всички вкусове заемат флорални нотки – орхидея, жасмин, рози и други растения. Според парфюмеристите на марката, флоралните аромати е много по-добре от други разкриват истинската женственост и чар, представители на нежния пол.

В същото време, всички видове парфюм от Джими Чу абсолютно различни, което се дължи на включени в състава на всеки от тях са ярки и атрактивни нотки на горна, средна и шлейфового слой. Пикантность по ароматам могат да поставят нотки на цитруса или бергамот, свежест и лекота – вкусни тънки нотки на индонезийски пачули.

Колко струват парфюми Джими Чу?

А на Джими Чу се продава на много достъпна цена, така че да придобият малка бутилка от любимото си вкус за себе си или за подарък е в състояние на почти всички представителки на прекрасния пол. Така, в маркови магазини и на официалния сайт на производителя малка резервоарът е с обем 40 мл могат да бъдат закупени за около 50 условни единици, малка бутилка обем 60 мл – за 70-75.д., и голяма опаковка с капацитет 100 мл за 100 условни единици или малко по-скъпо.

Имайте предвид, че в парфюмерийните магазини по целия свят, и особено в необятността на Интернет, се предлагат много по-евтини варианти, които са синтетични аналози на оригинала. Закупувайки този продукт, може само да се запознаят с неговия вкус и разбиране, той е подходящ за вас или не, но разчитат на несравнимо качество на Джими Чу абсолютно не си струва.


 

Theme by Anders Norén