За да бъде красива

за да бъде красива

грим

Омбре на устните 50 снимки от модни образи

Омбре или градиентное оцветяване – моден тренд, най-често ассоциирующийся с оцветяването на косата. Въпреки това, той е популярен и като приема за нанасяне на грим. Тази техника се използва за визажа на очите и устните, постигайки невероятни резултати.

Техника обмре на устните му дойде до нас от Изток, а по-точно, от Корея, и бързо стана популярна. Такава популярност е разбираемо, защото омбре дава възможност за визуално увеличаване на устните, за да ги направи дебели и съблазнителен, без да се прибягва към по-драстични средства. Ако напротив, има необходимост да се направят устните по-малко, то и тук омбре ще дойде на помощ, трябва да бъде само по-различно подреждане на акценти.

Camera 360ombre-na-gubah (64)ombre-na-gubah (68)ombre-na-gubah (66)ombre-na-gubah (67)ombre-na-gubah (65) ombre-na-gubah (6)ombre-na-gubah (8) ombre-na-gubah (71)ombre-na-gubah (55) ombre-na-gubah (50)ombre-na-gubah (49)

Модни цветове на устните омбре

Техниката омбре обикновено съчетава два цвята, въпреки че можете да използвате по-голямо количество нюанси – всичко зависи от това, за кого и по какъв повод се предполага грим, защото това, което е позволено на горещото плажната парти, няма да е подходящо по време на романтична вечеря.

ombre-na-gubah (40)ombre-na-gubah (36)

За един модерен грим за устни е напълно подходящи нюанси на всеки цвят червило, подходящи цветотипу момичета. За първоначални експерименти могат да се вземат нюанси на един цвят, отличава се само на няколко тонове.

ombre-na-gubah (15)ombre-na-gubah (9)

Ако същата техника, извършване на грим, не причинява трудности, а душата се разкъсва на творчеството, а сред най-модните нюанси трябва да се обърне внимание на класически червено, розово, вино и оранжево. Отличен избор ще бъде ярко лилаво, теракот, както и цвета на фуксия.

ombre-na-gubah (13)ombre-na-gubah (42)

Смели млади особа може да си позволи и по-причиняващи комбинация, важното е, че те са съчетание с този начин като цяло.

Правим ефект омбре на устните сами

Грим за устни омбре означава плавен цвят на прехода и може да се прави както вертикално, така и хоризонтално. В зависимост от разположението на затъмнени и высветленных парцели може да получите съвсем различен ефект. Например, светла ивица вертикално споразумение между две тъмни дава допълнителен обем, а по-светли ръбове с затъмнени междинна визуално намаляват устните.

ombre-na-gubah (58)ombre-na-gubah (22)

Изпълни грим на устните омбре достатъчно просто, само трябва да се знае техниката му на изпълнение. Ето един от най-лесните варианти.

ombre-na-gubah (23)ombre-na-gubah (18) ombre-na-gubah (61)ombre-na-gubah (25)

За начало си струва да се грижи за това, за нежна кожа на устните е в перфектно състояние, за това трябва да се направи пилинг и хидратира устните балсам.

След това устните внимателно обводятся молив, вътрешна граница линии растушевывают, нанася червило избрания цвят, с вътрешни ръбове на устните със салфетка леко се отстранява част от червило. След това на свободни места нанесе червило друг тон, на границата растушевывают пискюл, постигане на плавно се разлива върху цветове.

ombre-na-gubah (63)ombre-na-gubah (27)

Как да изберете грим за устни омбре?

За да се бием със своята красота и околните място, трябва да се опита да извърши стилен грим с устни омбре в най-честата драматичен начин.

ombre-na-gubah (41)ombre-na-gubah (4)

За това е необходимо да изберете червило сочни ярки нюанси. Отличен вариант ще стане плодове или вино палитра, както и всички нюанси на розов или лилав цвят.

За грим не е разочарован, предпочитание трябва да се матирано тях, отличаващ се по-голяма устойчивост. В противен случай червило може да „потечь“ и развали целия вид.

ombre-na-gubah (33)ombre-na-gubah (34)

Омбре на устните – основен акцент на грима, така че да не изглежда вкус и абсурдно да е, останалата част от грима трябва да е много скромен. По-добре се спрете на лек нюдовом вариант, почти незабележимо за неопитен очите. Прозрачна пудра на прах, лек намек за руж, сенки пастельного оттенък, малко спирала на ресницах – и великолепен образ е готов.

ombre-na-gubah (30)ombre-na-gubah (35) ombre-na-gubah (54)ombre-na-gubah (53) ombre-na-gubah (46)ombre-na-gubah (47) ombre-na-gubah (2)ombre-na-gubah (10) ombre-na-gubah (11)ombre-na-gubah (12) ombre-na-gubah (17)ombre-na-gubah (24) ombre-na-gubah (26)ombre-na-gubah (42) ombre-na-gubah (39)ombre-na-gubah (29) ombre-na-gubah (69)ombre-na-gubah (43) ombre-na-gubah (3)ombre-na-gubah (5)

Омбре на устните – вид на грима, който непременно трябва да опитате на всяка жена, защото тя ви позволява да изпитате нещо необичайно, да внесете свежа нотка в обичайния ход на събитията и да погледнете на себе си по съвсем нов начин.

Theme by Anders Norén