Обици с изумруд – не само красиво и изтънчено бижу, но и успешна инвестиция. Богат избор от модели, метал и решения за облицовки помага на всяка моднице изберете стилен вариант за вечерта или за всеки ден.

Бижута, инкрустирани със скъпоценни камъни, винаги са били считани за признак на изтънчен вкус и изтънченост. В съвременната мода особено популярни са станали изделия с наситен и ярък интериор. Така че обици с изумруд може да се нарече наистина стилна тенденция, която ще помогне да се подчертае елегантността, незаурядность и стил.

Модни обици с изумруд

Изящни бижута за уши със скъп интериор наситено зелен цвят са актуални по никакъв начин. Стилисти предлагат тези аксесоари не само във вечерните комбинации, но и ежедневните парк, където красиви обеци винаги ще добави нотка на лукс и изисканост. На модните бижута пазара все по-търсени са обеци с естествен изумруд. Ето защо е важно да различаваме изкуствени скали от скъпоценни самоцветов. И основната разлика между действа дълбоката сянка, която не се променя в зависимост от светлината и блясъка. Нека да разгледаме най-модерни идеи за дизайн:

 • Ретро стил. Ако искате да направите акцент на модните бижута и при това да се подчертае своята незаурядность, спри избор на големи и увесистых модели в ажурном в рамка. Ретро стил изглежда много красиво и привлекателно.
 • Цветя. Женственост и романтика ще ви помогнат да се подчертае бижута във формата на цветя. Тенденция като малки единични пъпки, така и масивни композиции, които често пъти се допълват с камъни и други ярки цветове.
 • Пътеки. Красиво и стилно изглеждат спретнати украса от малки камъчета, въведете във вертикален ред. Такива модели могат да бъдат под формата на пръчки за гвоздике или под формата на тесен отговаря.
 • Златни обици с изумруд

  Най-популярните и модерни остават изделия от злато. На днешния бижута пазара зелени камъни допълват накити от жълт метал, така и бял, розов, червонного. Обици с изумруд в злато са представени много голям асортимент от. В тенденцията прост дизайн във формата на рамка от военните касета малък кристал и оригинални идеи с деликатни переплетениями, комбинация от материали с различен оттенък. Най-скъпо се считат за златни обеци с изумруди и диаманти. Тези аксесоари идеално ще допълнят изискан вечерен тоалет и подчертават лукс и изтънченост.

  Сребърни обици с изумруд

  Зелен камък, често действа стилни довършителни работи и в дизайна на бижута от сребро. Майстор настояват за използването на светъл метал с висока проба. Такова решение придава особен блясък на камъни, и изглежда выразительней. Обаче модни обици с изумруд в сребро тъмен оттенък често се срещат в състав аксесоари винтажного стил. Сребърни бижута са по-подходящи за ежедневно носене. Особено ако продуктът е лесен семпъл дизайн. Модели, допълват от диаманти или фианитами, са уместни и елегантните вечерни луках.

  Обеци-пусеты с изумруд

  Ако търсите вариант за ежедневието, то най-добрият избор ще бъде лаконичная модел по вид карамфил. В последните колекции на дизайнери са направили акцент на популярността на малки и чист пусетов, с добавянето на един камъка. Обеци-карамфил с изумруд изглеждат женствени и грациозно във формата на цвете, малко животно или птица, с ажурным переплетенным място. Тези продукти са представени в колекциите на златни и сребърни бижута, така и в линията на изключителна бижута. Самата закопчалка може да бъде от три гледка – на базата на триене, вита и с капаче.

  Обеци-конго с изумруди

  Този модел на обеци има формата на прецизно малък пръстен, който плътно облегает лоб или отклони от ухо не повече от няколко милиметра. Обаче широчина на продукта може да достигне до два сантиметра, което изглежда атрактивно и впечатляващо. Модерен тенденцията в последните сезони стомана, обеци от бяло злато с изумруди. Интересно и стилно изглеждат украса с тънка, почти незабележима рамка и россыпью малки камушков. Този избор е особено важно, ако искате да се постави акцент на стилни аксесоари. Важно е да запомните, че моделът конго не е подходящ момичета с кръгли лица.

  Обеци с големия изумруд

  Впечатляващо и атрактивно изглежда идеята с масивна един камък. И в този случай crystal зелен цвят се смята за един от най-популярните решения в избора на модерни модата. Този вариант винаги ще бъде основен акцент в образа. Стилисти препоръчват допълни обемни обици обикновена вечер лука. И по-добре, ако облекло ще бъде сдържана цвят, тъй като ярък фон може перебивать украса, а идентично цветове просто се сливат. В тенденцията обеци с голям изумруд кръгла или овална форма. При този ръба на камъка, трябва да бъдат ясни.

  Дълги обеци с изумруди

  Още един стилен избор, който ще помогне за привличане на внимание и се съсредоточи елегантност и лукс, ще изделия продълговата форма. Най-прости, се считат за карамфили с една кръгла камък, допълнени с дълги веригата. Кристали могат де обеци с правоъгълна форма. Тук често се среща комбинация от зелени камушков с диаманти, сапфири, рубини и други. Много красиво изглеждат дълги златни обици с изумруди под формата на три рамка кръгли малки кристалчета. А за да произведе особено впечатление, спрете се на големи и обемни модели.

  Обеци-капчици с изумруд

  Каплевидная формата на бижута за уши е универсална за всеки овална лице. В тенденция, както на големи, така и малки капчици. Обеци с естествен изумруд в злато изглеждат по-скъпо и елегантно. За ежедневието от значение сребърни бижута на една кука, с тънък място на камък. Интересни и оригинални избор ще бъде обърната капка. Не по-малко популярни, се считат за по-дълги аксесоари с двойно и тройно интериор. Преобърнат и по-дълъг вариант е в състояние да коригира пропорциите на лицето, например, баланс на широка челюст.

  Изключителни обици с изумруди

  Скъпи скъпоценни камъни в зелен цвят актуални станаха популярен избор за много известни филмови звезди и икони за стил. Днес известни красавици често излизат в червени пътеки, като път с бижута, допълнени с камъни наситен оттенък. Най-красиви обици с изумруд показа Анджелина Джоли, Анна Беатрис Барос, Ники Хилтън, Ким Geri и много други известни личности в последните светски партита. Изключителни продукти предлагат такива марки като Кенет Лейн, Тифани, Cartier и други доказани на световния пазар.


  Обици с изумруд Соколов

  Един от най-популярните марки на съвременните бижута пазара се превърна в руска марка Соколов. Мотото – специални обеци за специални хора – напълно отговаря не само на качеството на продуктите, но и оригинален дизайн. Основното предимство на линия Соколов с камъни действа ръчно вмъкване на всеки кристал в метална рамка. Дизайнерите използват всички видове злато, сребро и скъпи бижута и т.н. В последните колекции особено стояха обеци с изумруди и диаманти. Тези аксесоари са представени с големи камъни в продълговата и кратък рамка.

  Обици с изумруд Adámas

  Тази марка се е утвърдила сполучливо съчетание на цена и качество на бижута. Основната разлика на изделия, се превърна в метал-ниска проба, което се забелязва в липсата на блясък. Обаче матовость злато и сребро в ансамбъл със скъпоценни самоцветами изглежда много оригинално. Това украса не само са спечелили състоянието на эксклюзива, но и на търсенето, благодарение на достъпност. Обици с изумруд в злато Adámas отлично подходящ за ежедневието. Ако търсите икономичен вариант, на вечер, струва си вземете аксесоар с много диаманти, които ще добавят блясък.

  Обеци с изкуствен изумруд

  Както е известно, натурални зелени скъпоценни камъни – едни от най-скъпите скъпоценни камъни. Затова за закупуване на бижута трябва да прекарат доста. Обаче днес дизайнерите предлагат стилна алтернатива за тези, чийто бюджет е ограничен. Ако сте привлечени от аксесоари с зелени кристали, може да се намери уникален вариант с оглед на всички лични предпочитания в състав от изкуствени камъни. Малки красиви обеци с изумруди почти не се различават от скъпите продукти. Но е важно да се вземат предвид определени критерии за подбор, които съветват стилисти:

 • Характеристики външен вид. Изкуствените камъни нямат такъв ослепителна блясък, като натурални. Така че стилисти препоръчват да се носят такива украшения момичета цветотипа пролет и есен.
 • Модел. По-добре спрете на сережках малка форма. В този случай плътен камък почти не се различава от естествения. А ето и големи аксесоари са изложени на риск да издаде тайната си за икономии за бюджета. И не си струва да се носят бижута, допълнени от мъниста и стъклени кристали, това подценявам начин.
 • Метал. В днешния бижута в изкуството ненатуральные камъчета се срещат и в съчетание с благородни метали. При избора на тези бижута ще спестите доста пари, но без специално оборудване фалшифициране ще бъде невъзможно да се разграничат.


 •