За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Обемна възли шапки – с какво се носи и как да се създаде модерен образи?

Обемна възли шапки – must-have за сезона, без това зимата начин не се е възстановил лекота и airness. И ако през живота си не обичам шапки, прекарайте един експеримент – в модели с по-големи вискозни, плитки, английски ластик, ще се чувстват удобно, както никога.

Малко подпората на термометъра се приближава до около нула, като от антресолей натрупват към тях различни шапки. През този сезон са страхотни значение обемни плетени калъф за шапки. Те почит не толкова практицизму и комфорт, колко модни тенденции.

Обемна възли шапки 2018

Предвид многообразието на стилова насоченост прическа спира да играе основна защитна роля, перетягивая в ролята на активен аксесоар, в някои случаи удар на зимния начин, а не само добавка към него. Crochet модели, както и преди десетина години, признати за една от най-успешните версии на убора, тъй като качествена прежда в неординарном изпълнение е винаги привлича вниманието.

Освен малки шапки за еднократна употреба в настоящия сезон като никога актуален капачка от насипни прежда или продукт, приличащ на пищна релефен модел. Е просторна, такъв модел не е прилепнала плътно към главата, а свободно, дори и с доставката, покрива си. Както се вижда, нужен цялостна тенденция оверсайз в модата неумолимо достигна и до вашия централен убору.


Дамски обемни шапки crochet

Превръщайки се в ультрамодным аксесоар, обемни възли шапки значително потеснили стегнати модели, превръщайки се в неизменна част от градския начин. По-рано, когато отидете на среща или официална вечеря, момичета предпочитат да се откажат от главния убора в полза на капака. В днешно време, като в арсенала на модни обемни шапки, да не се страхуват да се притеснявам с толкова труд уложенную прическа.

Предимство на този обект гардероба си е една добра сочетаемость с демократичните кэжуал стил и класически дрехи. Силна страна на съраунд върха поемат широка гама от модели и възможност да вземете най-подходящия модел за всеки тип лице и външен вид:

 • Изделия от ревера прекрасно се допълват уличен лук.
 • Голяма задължителен – женствен акорд на зимния начин.
 • Модели на плитки – ярка тенденция на текущата година.
 • Стилни бини и обемни бижута не, ще ви оставя шанс да се промъкна.
 • Лаконичная английска дъвка отново в тенденция през този сезон.

 • загрузка...

  Обемна шапка с ревера

  Шапка от прежда дава топлина и уют, не му се иска да стреля, докато на улицата цари студ. Дамски обемна шапка с ревера – това е още и признат хит на предстоящата зима, особено в контекста на всеобщото господствования фасона на дрехите оверсайз:

 • Ревера може да бъде широка до 10 вж.
 • Този модел е добър в главите на средни по размер. Ако обиколката на главата е малка, препоръчително е да вземете шапка с малко ревера визуално да не се намали малко лице.
 • Задължителни при модели с ревера може да бъде на лицето или с фин модел.
 • Често вязаная обемна шапка с ревера украсена с помпоном от прежда или кожа, изкуствена или естествена.
 • Самият ревера има основен цвят е задължителен за употреба, на сянка или под, или в контрастен цвят.
 • Добре дошли декоративни елементи като метални плаки и лого дизайн, ивици, страз.

 • Обемни шапки, големи плетени

  Се подчертае, крехки черти на лицето ще помогне най-забележимата тенденция на сезона – голяма задължителни. За създаването на шедьовър, използва прежда с дебела връв. Като незатейливую вязку, този вид прическа изглежда фактурно и контрастиращи разгледаме по-смело. Обемна възли шапки за жени оригинални и неординарны:

 • Някои модели са с малка ревера.
 • На мода обемни изделия, не за дублиране на цвета на горната дреха, а в контраст.
 • Актуални пастелни нюанси аксесоар и ярки наситени цветове. Две противоположни тенденции могат да се комбинират в една двуцветно шапочке.
 • Шапка с обемни коси

  Без романтична и уютна нотки тази зима не се разбираме: в модния хит парад модел под формата на плитка, все още остава търсен. Всяка модата в шапочке, украсена с един изобретателен переплетением обемни колани, изглежда закачливо и сладък. Съраунд модел за шапки във формата на панделка може да украсяват различни фасоны:

 • В тандем с плитки неординарны актуални барети.
 • Красиво обрамляет лице младежки модел на отглеждане.
 • Плитки са предимно надлъжно разположение, въпреки че се срещат продукти, които са с напречно настаняване.
 • Често разпознаваем модел украсява централната част на шапки.
 • Отново много изделия допълнително декорирани забавно помпоном.

 • Обемна шапка бини

  Ако се появи необходимост от универсалното в капитала им, че са еднакво добре совмещается с класически палта и безгрижно косухой, изборът трябва да падне на държавна бини, която не е от времето на актуалност. Така се нарича една малка тесни главата си шапка с кратък финал. Обемът на такива вариации на аксесоар добавя фактурный модел плетени или дебела прежда.

  Модерна обемна женска шапка е уникална в това, че е в състояние на един от наличието на прекомерно намаляване на пафосность или формалност начин, да направите луксозни неща малко демократичнее и небрежнее. Тя е добра и в романтичните и неутрални луках, оживляя ги прави по-приземленными и задорными. Хармоничен и бини и в спортни и улични снимки, любимите си младежи.

  Обемна шапка с английски ластик

  Ако на преден план в избора на убора за зимни студено действа не привлекателността на външния вид и значение, а топлинно енергоспестяващ на качеството, трябва да се обърне поглед към модел с необичайно вискозни – английски ластик. Факт е, че поради особеностите на провязывания линии в тъканта, създава обем, който е в състояние качествено да предпази главата си от студения въздух.

  Освен това е важно предимство на капачката на насипни ластик има интересен външен вид благодарение на стилен чередованию перки паралелни колани и плоските ленти между тях. Носят красиви шапки с английски ластик така, че на върха на леко свободно провисал отзад, или да дръпнете напълно на главата, намаляване на количеството отворачивая ръб отпред.


  Шапка с интериора декорация

  Ефектен вариант в контекста на измерение – наличието на аксессуаре тучна зелена украса, неволно привличане на вниманието и перетягивающего център начин на себе си. Младите прелестницам подходящи мегапопулярные модели с уши на животни – котки. малките. Особам романтичен се радвате на цветя тема: например, буйни пъпка отстрани, вязанный, бродирани или изработени от сатен лента. Любительницам оригиналност в облеклото ще са по душата на обемни шапки с необичайна издигната драпировкой.


  С какво се носят обемни шапки?

  Да ходят през зимата без шапка – това не е на мода, така че е време да се възползват от ситуацията, дори за най-смекчени диви зверове студове представители на нежния пол, за да попълни гардероба интересна шапочкой:

 • Обемни дамски шапки от меки и нежни мохера са универсални, така че, не се страхува от никакви стил ограничения, можете да носите и модна прическа с палта, палто или пуховиком.
 • Фактурные модели с ясно специални елементи, пуснати с началото на дрехи с лъскав материал.
 • Изключение правят само кожени палта, в тандем с които дълги дамски плетени калъф за шапки стават елегантни и безкрайно женствени.
 • Ярки изделия, като акцент начин, подбират дрехите смекчено или пастелни тонове, но пуховику наситени тонове са подходящи обемни възли шапки ниско-ключ на цветове.
 • Модни лука с насипни вязаной препълнена


  Шапки обемни плетени с пуховиком

  Обемна вязаная зимна шапка – оптимално ескорт топлия въздух пуховику, тези съставки начин на прекрасно съжителстват един с друг. Кой модел ще изберете – голяма плетени или с английски ластик, всяко страхотно комплимент пуховик. Дали това, че в избора си струва да се основава на това, че тези предмети от гардероба съчетава по цвят. Една от модните тенденции – обемни възли дамски шапки в тон към пуховику или с разликата в един-два нюанса. Можете да играете с контраст. Интересни лука, в които обемни възли шапки се използват с шалове подобна на фактура.


  Обемна шапка с дубленкой

  Дубленка класически стил предполага допълнение в формата на женственного берета, широка шапка или кожа модел. Но това не означава, че си струва да го забравиш за основния тренд на сезона. В някои случаи, да речем експеримент съюз тази връхни дрехи с по-голямата част шапочкой, ако последната е с елегантен дизайн и не ще се отклони вниманието върху себе си.

  Ако говорим за това, как от овча кожа палта може без проблеми да съчетават модни обемни възли шапки, а след това има няколко нюанса:

 • В тандем с дубленкам в кэжуал стил (например, авиаторами) обемни бини или модели на големи плетени носят през зимата лук повече улично чар.
 • За традиционните дубленок, може да вземете продукти с плитки, ревера или в фасоне съраунд берета.
 • Ако дубленка се отнася до кафява палитра, към нея са подбрани бял/черен прическа или вариант в наситени топли цветове – тухлена, зехтина, бежевом, зелен.
 • За черно палто кожено женско – идеален отново бял/черен прическа или продукт в студени цветове – синьо, сиво, purple, лиловом, розово, бирюзовом.

 • Обемна шапка с палто

  Изключително очарователни, обемни възли шапки в съдружие с палто. Веднъж привидно не сочетаемые неща в последните години – почти една универсална истина, модно клише, е пример, който си заслужава да се вземе на въоръжение. Crochet шапки от насипни прежда, са идеално се комбинират с палто-халати и оверсайз. Стилисти препоръчват да се носят просто палто класически намаляване с затруднен и оригиналната шапочкой в неординарном изпълнение. И обратното, палто с луксозен фасоном, забележителен интериор или от трудна текстурирана плат изисква прическа неяркого цвят и без вычурных разкрасяване.   

  Theme by Anders Norén