За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Обеци с агатом – 40 снимки на красиви и оригинални обеци с естествен камък

Обеци с агатом веднага привличат вниманието на околните, те са изключително красиви и лесно ще станат вашето любимо украшение. Цветово разнообразие на природен минерал позволява на бижутери създаде луксозни произведения на изкуството.

Древен символ на късмет, здраве и дълголетие, завладяваща със своята природна красота, ахат вкуси прекрасна в бижута. Обеци с агатом ще донесат в начина си на несравнима елегантност и стил, приправят го ноткой загадочности и флером нежност.

Обеци с естествен агатом

Полускъпоценни камъни отдавна ценился за който лечебни и магически свойства. Може би, носенето на минерала в действителност е основата, но към днешна дата ахат избират като украса благодарение на переливу го неординарного пласт фигурата, достъпна цена и универсалност. Този подвид кварц представлява широка разновидност от камъни, които са в рамките на от благородни метали изглежда тънко и елегантно:

 • Мистериозно изглежда черен минерал, чиято дълбочина подчертани със злато, или сребро.
 • Реша лук ще обеци от зелен ахат.
 • Оригинално изглежда бяло и синьо минерал.
 • За нежни романтични лъкове са добри обеци с розов агатом.
 • Чувствен натурам ще са по душата на двойки с червено камъче.

 • Обеци с черен агатом

  Черно – най-популярният цвят на ахат в бижутата. Смята се, че той пази собственика си от уроки и зли намерения, като привлича в неговата съдба, късмет. Модницам харесват обеци в черно, поради възможността да се комбинират с всеки гардероб във всяка цветова гама. Царски прекрасни златни обеци с черен агатом. Златна дограма подчертава бездънната дълбочина на въглища (черно):

 • По-специално стилен и много удобен апарт обици, в които ахат има големи ръба.
 • Моден тренд на сезона – минерали с матова повърхност, състояща се в стилна контраст с сверкающим блясък на злато. Като вариант – комбинация от матирана и блестящи камъни.
 • Една от най-популярните форми – сферична/плоска овална, каплевидная или кръгла.
 • Винтажным чар на лукса и знатен произход имат обици с черен агатом в сребро.

 • Обеци със зелен агатом

  Твърд минерал в луксозен цвят, изпълнен с топлина от природата, ще бъде достойна конкуренция на скъпи изумруду. Чист без усложнения или възхитителен с жилки камък ще се превърне в любимо ваше украшение. В рамките на злато зелените агата става мека и сякаш согревающей. Съвсем друго нещо обеци с агатом в сребро: студен благородния метал прави минерал трепти и се преливат студени всполохами. Необичайните комбинираната изделия, които включват и двата вида метал, са толкова добри, както на двойки, в които камъкът е заобиколен от фианитами или цирконий.

  загрузка...

  Обеци с бели агатом

  Класически цветове удобна възможност лесно да се комбинира с всички комплекти. И ако черните отношение – подходящият вариант за вечерни и коктейлни рокли, обеци от бял ахат са универсални и са добри за всеки повод. Ахат в белия изпълнение може да бъде в чист вид или имат сиво-черни наслояване, като скъпоценност е като благороден мрамор.

  Тандем бял камък и злато – много елегантна комбинация, достойна да бъде ваш основен аксесоар:

 • Красива лаконичная версия под формата на кръгли перли или удължен отговаря.
 • Поклонницам конго ще са по душата на женствени модели с големи остриета.
 • Сребро с бял минерал отлично подчертават фините черти на женското лице, ненатрапчиво ще увеличи блясък на очите.
 • Добре комбинируется бял с агатами различни цветове (зелен, син, розов), топаз, нефрит и други самоцветами.

 • Обици с розов агатом

  Безкрайна женственост и нежност подаряват обеци с розов агатом. Въплъщение на уют, спокойствие и релаксация – ето такива се явяват красивите бижута с розова централната част. Оттеночное разнообразие, която притежава уникална скъпоценност, ви позволява да изберете красив аксесоар за всеки вкус:

 • Истински образец на почтеност – двойка с лек пудровым тон в чужбина.
 • Уверени в себе си представители на нежния пол да се чувстват удобно в бижута с розов агатом с червено райе вени.
 • Сребърни или златни обеци с агатом невероятно ярка на цвят са подходящи млад прелестницам.
 • Срещат интересни двойки в розов цвят с напречни или надлъжни светли включвания.
 • Розов камък е добър за ежедневни снимки, но не по-малко подходящи като допълнение към празничната вид.

 • Обеци със сини агатом

  Ако бижута колекция липсва нещо по-необичайно, по-редки, потърсете в бижута магазини за обеци с агатом в нежно-успокояващ цветове синьо. Уникален минерал се среща рядко в природата и затова е ценен със своята непохожестью на други скъпоценни и полускъпоценни камъни. Интересно е сиво-синя, почти студен оттенък, с тънки сини или лилави жилки.

  Такива сини дантела, внимателно шийн finish, преработени, красиво блестящи бездънна лазурью. Смята се, че синята минерал не се нуждае от масивна рамка, така че благородния метал остава единствено на заден фон. Морозность син е идеално подчертава сребро. Обеци със сини агатом в сребро може да бъде в деликатна кратък форма или имат затруднен масивна ретро-дизайн.

  Обици с червен агатом

  Шарен аксесоар, подобен на ароматни плодове на офика, подчертават лек руж и ще ви зареди с увереност в собствените си сили. Дори в формата на червен ахат много красив и хипнотизиращ дизайн блестящи вените. Экспрессивный цвят прекрасно се съчетава с дрехи в различни нюанси на червено и с елегантен бял. Червен скъпоценност е невероятно изглежда злато, създавайки топла гама. Ефектен които неординарный контраст сребърни обеци с агатом.


  Модерни обеци с агатом

  Обеци, украсени с камък, подаренным самата природа – това е винаги стилно връзка класическите традиции с новите тенденции. Чрез закупуване на бижу с минерал неповторима красота, вие правите успешна инвестиция в собствените си образи. Последните от този аксесоар само да спечели. Богата палитра от цветове на минерала е в съгласие актуална тенденция на отдалечаване от обичайната заглушен гама.

  Заедно с тези обеци с агатом имат форми, които отразяват най-новите модни вее, така че шансове изглежда не са в съответствие с течение на времето, са минимални:

 • За ежедневно носене удобно обеци пусеты със зелен агатом или камък на други харесвани тонове.
 • Вечерно облекло допълват приказно дълги модели с богат дизайн.
 • Ако има желание да се допълни с кутия скъпо нещо, по-добър вариант, отколкото допълнение във формата на диаманти, е трудно да си представим.
 • Такава лаконичная, но е толкова стилна конфигурация, като конго, лесно ще стане ваш любим аксесоар.

 • Обици розово с агатом

  Обеци-розово, или пусетами, се нарича прекрасната украса, които закопчалката скрита за око. Миниатюрни двойки са добри, защото ни позволяват внимателно и без натиск да се подчертае красотата на владелицы, оставяйки възможност за използването на други аксесоари. И въпреки че пусеты площ на жилищни и лаконичен и едва ли могат да претендират за титлата на закачливите бижута, слаб пол просто ги обожава:

 • Често кръгли камъчета, шестиугольной, квадратна форма, имат слабо изразена лекар по дентална медицина под формата на четири-осем метални крака или изобщо произведени без нея.
 • Среща дограма ясна кръгла форма.
 • Момичета с романтично склада ще са по душата на обеци пусеты с агатом в рамка под формата на цветя на пъпки.
 • По-елегантен изглежда пусеты, в които минерал е заобиколен от блестяща рамка от диаманти, фианитов.
 • Дълги обеци с агатом

  Колкото е по-дълга, толкова по – добре- това е почти мото сезона във въпроса за избора на модни обеци. Висящи модели са изключително популярни през тази година. Те се носят не само като аксесоари към нарядному кит, но и като допълнение към ежедневните лукам. За всеки ден са добри обици средна дължина, с минимален декор: малък камък в рамка от благородния метал може да бъде заобиколен от малки кристали фианита.

  Вечерен вариант може да бъде ефектен масивна форма в ретро стил. Често се използват големи ахат, от които да се различават красиви „лъчи“ с минерали по-малък размер. Прекрасни сребърни обици с черен агатом, състоящи се от талантлив дантела на благородния метал. Освен изброените варианти в тенденция широки модели в но стил и ярки самоцветами.


  Обеци с агатом и диаманти

  Кой ще эффектностью не притежава ахат, рамкиране, луксозно блестящи диаманти го прави наистина ценни и достойни за червената пътека. Подчертаната прозрачни кристали matte слоистость минерал, го разнородността играе по съвсем нов начин. Россыпь диаманти може да обграждат красив камък с кръгла или квадратна рамка. Често бижутери украсяват обеци от ахат лентите и пътеки от прекрасни кристали, търсейки красива конфигурация. Ефектен с диаманти, черен ахат, интересно изглежда в такова обкръжение и зелен минерал.

  Обеци-халки с агатом

  Много драматичен вид женски обеци се радва безспорен търсене. Проста форма като зарежда неутомимой и дивата енергия настоява за смели дела и експерименти. Един от най-заслужилите форми – ясни масивна кръг от черен камък, прихваченные злато или сребро. Не по-малко роскошны двойки в ажурном изпълнение, състоящи се от малки цветни минерали, които образуват сложна фигура. Спокойна увереност блестят обеци със сини агатом в сребро.


   

  Theme by Anders Norén