За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Модерен дизайн нокти 2017 106 снимка нови продукти

Бързо променящата се мода ни кара непрекъснато внимателно да следите за всички новости. И това правило се отнася не само за дрехи или коса, но и ноктите дизайн, играющего важна роля в създаването на актуалното и стилен начин.

Модерен дизайн нокти 2017 година отговаря на три основни принципи: естествеността, простота, ухоженность. Снимка точно такива възможности, представени в нашата статия.

Останат в миналото, посочи ноктите невероятна дължина. Сега в темата къси варианти, предполагат, че свободният край не ще бъде повече от 2-3 милиметра. Формата също се е променила: на мода форма, дублиране на естествените контури, то има овална форма и с форма на бадем. И, разбира се, в украсата на нокътната плочка също се появиха някои нови елементи.

modniy-dizayn-nogtey (114)modniy-dizayn-nogtey (113) modniy-dizayn-nogtey (88)modniy-dizayn-nogtey (90) modniy-dizayn-nogtey (4)modniy-dizayn-nogtey (5) modniy-dizayn-nogtey (115)modniy-dizayn-nogtey (112) modniy-dizayn-nogtey (105)modniy-dizayn-nogtey (103) modniy-dizayn-nogtey (107)modniy-dizayn-nogtey (101) modniy-dizayn-nogtey (102)modniy-dizayn-nogtey (100) modniy-dizayn-nogtey (99)modniy-dizayn-nogtey (98) modniy-dizayn-nogtey (94)modniy-dizayn-nogtey (87) modniy-dizayn-nogtey (85)modniy-dizayn-nogtey (81) modniy-dizayn-nogtey (78)modniy-dizayn-nogtey (76) modniy-dizayn-nogtey (77)modniy-dizayn-nogtey (79) modniy-dizayn-nogtey (80)modniy-dizayn-nogtey (75) modniy-dizayn-nogtey (74)modniy-dizayn-nogtey (73) modniy-dizayn-nogtey (72)modniy-dizayn-nogtey (71) modniy-dizayn-nogtey (69)modniy-dizayn-nogtey (63)

Френски маникюр

Независимо от факта, че френският маникюр е здраво свързана с дълги нокти, на къси той ще бъде не по-малко красива, защото да си представя по-прост и едновременно с това изискан дизайн, е просто невъзможно.

френч на коротких ногтях (37) френч на коротких ногтях (28)

Сред актуалните нюанси 2016 г. стилисти съветват да се обърне внимание на такива „удар“:

Добре дошли на необичайна форма на усмивка“: зиг-заг, вълна, правоъгълник, триъгълник или друг, дори най-неочакван вариант;
френч на коротких ногтях (99) Цветовата гама не е задължително да съответства на класическия вариант, но избраните цветове не трябва да има рязък контраст, по-добре е те да се различават един от друг само на няколко нюанси (за черна и бяла усмивка е правило, разбира се, може да не се вземат предвид);korotkie-nogti (77)френч на коротких ногтях (85) Градиентный френч, ако приемем липсата на рязък преход между основния тон и усмивка – хит на сезон; Един-два пальчика могат да бъдат разпределени допълнително интериор. С тази цел можете да използвате всички налични съвременни средства за: рисунки пудра, кристали, стикери и други елементи, но само при спазване на умереност. френч на коротких ногтях (80)френч на коротких ногтях (74) френч на коротких ногтях (71) френч на коротких ногтях (68) френч на коротких ногтях (60)френч на коротких ногтях (52) френч на коротких ногтях (57)френч на коротких ногтях (46)

Лунен маникюр

Лунен маникюр – един вид „перевертыш“ класически френча, това е отделен цвят се откроява не край на нокътя, а базалната е дупката. За него важат едни и същи правила, че и за класически френски маникюр.

Трябва да се обърне внимание и на още една тенденция – смещенную усмивка. Тя може да бъде почти навсякъде нокътната плочка: в средата, отстрани. Освен това, усмивки, може би дори няколко.

modniy-dizayn-nogtey (103)modniy-dizayn-nogtey (93) modniy-dizayn-nogtey (84)modniy-dizayn-nogtey (59) modniy-dizayn-nogtey (47)modniy-dizayn-nogtey (25) modniy-dizayn-nogtey (19)dizayn-nogtey-shellakom (70) dizayn-nogtey-shellakom (66)dizayn-nogtey-shellakom (64)

Уместно ще бъде да обедини френч и лунен маникюр в едно цяло. Този дизайн ще изглежда свежо и интересно.

dizayn-nogtey-shellakom (59)френч на коротких ногтях (107)

Дизайн скоч-лента

Скоч-лента за бързо набира популярност от майстори на маникюр, тъй като тя позволява без много труд да създаде чист ясни линии на всякаква дебелина.

modniy-dizayn-nogtey (106)modniy-dizayn-nogtey (13) dizayn-nogtey-shellakom (99)dizayn-nogtey-shellakom (71)

Съвременните производители предлагат различни цветови решения, но особено интересно изглеждат метализирани ленти, които могат да се подчертае линията на графичния дизайн или френски маникюр.

Дизайн с слайдерами

Въпреки че 2017 поставя на преден естествеността и простотата, художествена картина на нокътната плочка все още е актуална. Въпреки това, да се намери майстор, който да може да изпълни приличен фигура понякога е доста трудно, защото, за създаване на красиво изображение са необходими определени умения и талант. За щастие, плъзгачи позволяват да се получи истински шедьовър, дори не успява добре да рисува.

dizayn-nogtey-shellakom (62)dizayn-nogtey-shellakom (52)

С помощта на плъзгачи може да се превърне ноготок в участъка картина, тончайшее дантела или да го открадне екзотични цветя, тропически пеперуди и другото великолепие.

Струва си, нали, да се помни, че пренасят слайдерами не си струва. Те трябва да са фокусирани само върху един или два ноготках, и когато това се комбинира с дизайна на останалите пальчиков.

dizayn-nogtey-shellakom (38)dizayn-nogtey-shellakom (34) modniy-dizayn-nogtey (96)modniy-dizayn-nogtey (92) modniy-dizayn-nogtey (64)modniy-dizayn-nogtey (54)

Дизайн на гел-лак

Независимо от модерен дизайн на маникюр не е избран, може да се извърши с помощта на гел-лак.

Гел-лак – материал, който съчетава в себе си уникална здравината на гела и най-широка цветова палитра лакове, благодарение на което можете да създавате прекрасни образци на нийл арт, които не губят своята привлекателност в продължение на няколко седмици.

modniy-dizayn-nogtey (62)modniy-dizayn-nogtey (61) modniy-dizayn-nogtey (57)modniy-dizayn-nogtey (56) modniy-dizayn-nogtey (55)modniy-dizayn-nogtey (52) modniy-dizayn-nogtey (51)modniy-dizayn-nogtey (49) modniy-dizayn-nogtey (43)modniy-dizayn-nogtey (42) modniy-dizayn-nogtey (40)modniy-dizayn-nogtey (36)

Гел-лак е подходящ както за ежедневна, така и за тематичен за маникюр, както и висока якост на материала ще даде възможност да се използват като декоративни елементи лепные фрагменти, кристали, пайети.

modniy-dizayn-nogtey (33)modniy-dizayn-nogtey (32) modniy-dizayn-nogtey (30)modniy-dizayn-nogtey (29) modniy-dizayn-nogtey (20)modniy-dizayn-nogtey (17) modniy-dizayn-nogtey (16)modniy-dizayn-nogtey (12) modniy-dizayn-nogtey (11)modniy-dizayn-nogtey (46) dizayn-nogtey-shellakom (72)dizayn-nogtey-shellakom (57) dizayn-nogtey-shellakom (29)dizayn-nogtey-shellakom (27) dizayn-nogtey-shellakom (24)dizayn-nogtey-shellakom (18) modniy-dizayn-nogtey (1)modniy-dizayn-nogtey (109)

С една дума, 2017 година ви дава неограничен простор за творчество и фантазия, като позволява на всяка моднице вземете точно този маникюр, който да подчертае нейната индивидуалност в рамките на модните тенденции.

Theme by Anders Norén