През тази година набор от стилни кожени шапки за жени е доста широк. Всяка модата без много труд да намери за себе си няколко подходящи варианта, които прекрасно допълват я индивидуален стил. Днес кожа шапка – това е най-жар всякакъв начин.

Без значение колко протестираха срещу защитниците на животните и вегани, кожа запазва спешност от година на година. И сегашния сезон не прави изключение. За щастие благодарение на развитието на науката днес всяка модата могат да угодят на себе си обновкой от синтетична кожа. Но едно нещо остава непроменено – от естествен или синтетичен, кожа остава на мода, защото нищо друго не е така надеждно защитават от студ, при това съвсем не в ущърб на обжалване.

В тази статия ще говорим за стилни кожени шапки за жени.

Модни дамски кожени шапки

Аксесоари от кожа перфектно се вписват в етнически, класически, бизнес стил, както и изображения в стил барок, бохо-шик и блясък. Казано по-просто, всеки образ, чиято цел е да се подчертае висок статус, елитизъм и лукс, подходящ за използване на кожени неща.

Съвременните дами смело комбинируют в своите тоалети кожа и лаковую кожа, дантела или елементи в стил „рок“ и „пънк“. Контрастните комбинации валидни и днес, както никога. Но ние препоръчваме, все пак, да не изпадате в крайности и да помнят смисъл всеки път, когато поставяте начин.

загрузка...

Кожени шапки – цвят и фасоны

Мода на этнику е отразено в масово хоби ушанками и папахами. Всички вариации на тема тези шапки са добре дошли.

В този сезон може да се носи боядисани кожа: зелен, червен, розов, жълт, синьо – не си струва да гоним естественностью. Може би единственият вид кожа, който не е обагрени в лъскави неонови нюанси – каракуль. Каракульчовые шапки може да бъде естествен цвят, или пък дълбоки нюанси на лилаво, бордо или тъмно-зелен.

Модерни остават също така и класически кожени барети. Сегашната зима дизайнерите предлагат модницам накара да се чувствам героиня ретро филми, примерив шапки в стил руската аристокрация.

 

Загрузка...