Рисунки за нокти могат да се моля и да доведе до възторг, както може да изглежда като нещо не на място в ежедневна маникюре, но едно нещо е сигурно –спретнати и красиви орнаменти на ноктите си, никой няма да остави никого безразличен. Добре подбрани нюанси лакове за нокти и удобен инструмент за маникюр ще реализираме и най-смелите идеи и създаване на оригинален, стилен и уникален дизайн. Тема за изображение и цвят за маникюр, разбира се, зависи от личните предпочитания, но за да шедьовър не изглеждаше аляповато, трябва много внимателно да се подхожда към неговия избор.

matoviy-manikur (8)

Изберете дизайн

Има желание да завърши образ на модерен маникюр, при това да го направи трябва да си сили в домашни условия? Тогава си струва да помислите си дизайн и излезе със своя версия на фигурата. Можете да се запознаете със снимка на готовия за маникюр, по-добре да си представите как точно трябва да изглеждат ноктите си в крайна сметка. При това трябва да се обърне внимание на следните моменти:

    дължина на ноктите; възможност за съчетаване на бъдещия маникюр с всекидневния гардероб; социално положение, цвят на косата, възраст и др.

Да се вземе предвид продължителността на ноктите е много важно, тъй като някои орнаменти и композиции просто категорично не са подходящи за къси нокти. Такъв маникюр може да създаде усещане за „испачканности“ на пръстите, особено когато се използват тъмни и наситени цветове.

Колко красив и уникален е фигура трябва да се помни за това, че ще трябва да го носите няколко дни и затова той трябва да се обърне под основните цветове в гардероба. Ако замислен ярък маникюр за специален повод, трябва да пребоядисвам ноктите, така че те не са били разместени.

Освен това, значение има цвета на косата и кожата, както и за възрастта. Блондинки със светла кожа и е идеален френски маникюр във всичките му форми, не много ярки цветове и фини орнаменти. Докато коренно тъмни и наситени цветове ще е прекалено да се съсредоточи върху ръцете и ярък контраст с положението на външен вид. Шатенкам и брюнеткам с тъмна кожа перфектно подхождат тъмните и наситени цветове, както и геометрични и абстрактни рисунки.

Извършваме маникюр матирано гел-лак с графичен дизайн себе си

Изпълни самостоятелно маникюр с модел не е толкова трудно, колкото може да изглежда на пръв поглед. Най-важното е да има пред очите проба на картината, който искате да се изобразяват на ноктите си, достатъчно „арсенал“ лакове, включително основно покритие и закрепитель, както и всички необходими инструменти (четки, дотсы, тънки чист и спретнат).

За изпълнение на чертежи на течна лаке, например, цветни абстрактни мотиви, трябва да използвате иголочку. Ако искате да направите ясна геометрична фигура, най-добре е да се използват четка, а за рисунки с гладки извити линии, за да проверите дотс.

Да от първия път да се получи красив маникюр и трябва да го изпълнява в определен ред. За първи самостоятелно маникюр с геометричен модел подходящ комбиниран двуцветен дизайн (синьо със седеф + бледо розово). Също ще се нуждаят от бял лак за стенописи. За да маникюр е траен, за да го изпълни най-добре е да използвате гел-лакове. Извършва дизайн на ноктите трябва да са в следната последователност:

Ноктите-почистване на стария лак покритие, да им даде желаната форма и дължина; Обезмаслени ноктите и веднага да экопраймер, за да се осигури достатъчна адхезия на повърхността на планката и лакове;matoviy-manikur (1) Изсушени экопраймер на лампа 2 минути; Нанесете първия слой цветен лак – синьо и розово. Например, на една ръка може да се покрие кутрето и показалеца си син лак, големия и средния пръст – розов, а на безименния украса модел. Върху втората ръка за сума изберете ноктите на средния пръст, безименния и голям пръстите ги покрие със син лак, а в указательном и малкия пръст – розов;matoviy-manikur (3) Изсъхне първият слой лак на лампа 2 минути. След да нанесете втория слой и отново се суши 2 минути на лампа;matoviy-manikur (7)matoviy-manikur (9) Сега да контура на фигурата с помощта на бял лак за всеки нокът (безименен пръст на едната ръка и по средата на другата ръка)и се сушат на лампа 2 минути;matoviy-manikur (6) Нанесе цвят на картината и се сушат на лампа 2 минути;matoviy-manikur (2)matoviy-manikur (4) Покриване на топовым матово покритие и се изсушава за 2 минути в лампата;matoviy-manikur (5) Облекчаване на лепкав слой и намажете кожичките с маслени бои.

Включването на фантазия и малко потренировавшись можете да създадете ноктите са много красиви рисунки, които със сигурност ще харесат на околните и ще ги оценяват по достойнство.