За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Маникюр с черно и сребро – стилен дизайн за съвременните модни дамски

Маникюр с черно и сребро – стилен дизайн за съвременните модни дамски
Стилен и модерен маникюр, черно със сребро, идеален за парти или тържество. Междувременно, голямо разнообразие от варианти на тази конструкция ви позволява да изберете нокти за ежедневието.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Избор на цветове за създаване на дизайн на ноктите, днес не се ограничава. Един от най-контрастни и ярки възможности за маникюр, черно със сребро, което винаги привлича вниманието и може да бъде изключително ефективно.

Дизайн на ноктите 2019, черно с сребрист

През този сезон стилен маникюр, черно със сребро, разположен на върха на популярността. За създаване на дизайн можете да използвате и огромно разнообразие от различни начини – черен и сребрист цвят гел-лак перфектно се допълват взаимно и в резултат на комбинация от двете може да се получи невероятно ефектен и ярък образ.

Маникюр 2019, черно със сребро, са от значение в най-различни варианти. В зависимост от индивидуалните предпочитания, формата и дължината на ноктите представителки на нежния пол могат да избират от следните видове проекти:

 • ноктите със сребърни ивици;
 • избор на 1-2 акцент пръст с различен цвят на фона на твърди настилки;
 • кристали или болонки;
 • варианти с растяжкой цвят;
 • Френски или лунен маникюр, черно със сребро.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Маникюр с черно сребро за къси нокти

Победител къса ногтевые табела липсва квадратни нокти За експеримента. Въпреки това, дори и в малки нокти, можете да създадете много интересни и оригинални проекти. Така, дори и най-прост маникюр, черен цвят със сребро, който с помощта на сребро блясък посветена на безименни пръсти, а всички останали обикновен гел-лак, изглежда страхотно. Освен това, на къси нокти изглежда добра стречинг пайети вертикални ивици или хаотично блестящи вкрапления.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Маникюр с черно и сребро на дълги нокти

Момичетата, които успяха да расте дълги нокти, Можете да използвате набор от методи за създаване на интересен дизайн. Така, маникюр черно със сребро на дълги нокти може да има следните разновидности:

 • Френски маникюр с струя черна повърхност на нокътната плочка и сребърни линии усмивка. Има още един вариант – прозрачна повърхност със синьо-черен свободен ръб, допълват от еластична пайети или на отделни части на сребърни бижута;
 • един от най-красивите варианти на лунния маникюр, черно със сребро, в който блясък се намира в зоната на отвора. Въпреки, че този нийл-арт могат да бъдат създадени за кратко ногтевые плоча, за дълги нокти, тя изглежда много по-привлекателна и ефективна;
 • твърди нокти, покрити с матова повърхност и подсилена от еластична пайети;
 • обратната френч в различни цветови комбинации, за да създадете този дизайн на всички нокти, могат да се покриват струя черен цвят, а района около кожичките, за да отидете сребро, и обратно;
 • варианти с ивици, която може да има никаква посока, както вертикални, така и хоризонтални, или смесени;
 • проектиране на геометрични елементи, се прилага с използване на сребърна акрилна боя;
 • нийл-арт с негативно пространство;
 • дизайн „счупено стъкло“ или стилизирани тъмен мрамор.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

загрузка...

Идеи за маникюр с черно сребро

Великолепен дизайн на ноктите с черен сребро трудно да назовем ежедневието. Поради своето изключително ярки външния вид на тези на ноктите, за предпочитане се използват за посещение на клубната парти или празнично събитие. Въпреки това, някои опции на подобна дизайн изглежда много просто и здраво, така че може дори да бъде опция за всеки ден.

Опитни майстори за нокти-арт винаги предлага на своите клиенти множество интересни решения. Освен простото изтъкване на акцентных пръсти в друг цвят, можете да използвате различни начини за създаване на дизайн на ноктите. Така, те могат да украсят красиви и елегантни художествени картини, рисунки, нарисувани с помощта на водна техника, бижута, кристал и камимусуби.

Особено стилно в такава цветова гама изглежда стречинг цвят, която се появи в света нийл-арта не е толкова отдавна, но вече успя да спечели огромна популярност сред момичетата и жените. При използване на полиролью, която е опъната, с помощта на клечки за зъби, от върха към основата на нокътя, имам чувството, че в тъмно нощното небе, като падащи звезди. Този вариации изглежда много впечатляващо и може да се превърне в чудесно се комбинира с вечерна рокля.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Матиран черен маникюр със сребро

Черни нокти със сребро, покрити с матова повърхност, изглежда много привлекателна. За разлика от светли тонове, те почти не се забелязва замърсяване, така че тази ноктите може да се носи в продължение на дълго време. Матирана повърхност с лъскав декор на всяко съчетание изглежда отлично, като например:

 • твърд матово, с отделяне на ударения пръст с блясък;
 • французите, в която основната повърхност на плочите, покрити с матова повърхност, а линията на усмивката се откроява със сребърни пайети;
 • лунен маникюр, матово черно със сребро;
 • комбинация от лъскава и матирана повърхности, допълнени от еластична пайети или сребърни ивици.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Черно-белият маникюр с трансформатора

Със сребърен блясък може да се промени не само трайно покритие, но също така и в два цвята нийл-арт. Така, много интересно изглеждат черно-бели нокти с покритие от сребро. Например, в различни цветове, можете да постигнете модерен геометрия, простираща се тъкат всевъзможни линии и геометрични фигури, бяла акрилна боя, и 1 или 2 пръста, украсени с россыпью сребърни пайети. Освен това, бялата боя, за да се направи модел или пускането на няколко различни размера на капката – всички тези трикове ще направите дизайн-това са ярки, вълнуващи и необичайни.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Маникюр черно със сребро и кристали

Дизайн за нокти черен със сребро и кристали никога няма да загубят значението си, защото в различни периоди от живота на всяка жена иска да изглежда особено ефектно. Този нийл-арт идеално място за тържествени и празнични случаи, така и в ярки вечерни рокли. Освен това, тя ще изглежда страхотно с елегантна рокля в стил Коко Шанел, която присъства в гардероба на почти всяка съвременна мода.

Маникюр черно със сребро и кристали изглеждат много скъпо и стилно. По този начин, каквито и да било трудности в създаването му, не съществува – с прилагането на ноктите може да се справи всяко момиче, дори и да не излизате от дома си. С помощта на кристали и сребро блясък, много е важно да не се презареди начин, така че често тези декоративни елементи, поставени единствено на Accent пръстите.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Черен маникюр с червено и сребро

Защото черен цвят гъвкав, той перфектно се съчетава с червено, а тази комбинация не може да остане незабелязано. Дует подобни нюанси може да се използва в различни варианти, например, в градиентный преминаването на цвят от един тон до друг, на френски или лунен нийл-арт или рисуване на фигури от един цвят на повърхността на друга. Във всички случаи, използването на ярко-червен цвят, ще направи маникюр, черно със сребро, на къси или дълги нокти е изключително ефективен, стилен и луксозен.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Маникюр, черно със сребро, френски

Любителите на френската техника може да изберете френски маникюр, черно със сребро, когато на тъмен фон се очертава блестящо сребро на върха на нокътя. Това не само в мярка ярък, но и много стилно. Този дизайн ще изглежда добре както с ежедневни и строг офис стил.

Обикновено, яке, изработена с помощта на шаблон, който можете да си купите в магазина. Край линията, дори, ако стикер се изтрива след пълното изсъхване на лака. Междувременно, опитни майстори ноктите изкуство без използване на допълнителни устройства. Освен това, в основата може да бъде само черен, но прозрачни, и французите са направили тъмен лак, докато граница или обведены сребристи боя, или изработени модели в този цвят.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Черен дизайн на ноктите с злато и сребро

Луксозен блясък съчетава маникюр черно със сребро и злато, които идеално ще допълнят официален костюм. В тази конструкция, е важно да не се прекалява, така че не трябва да обхваща всички блестящи бижута на нокътната плочка. Невероятно стилно изглеждат черни матови нокти със сребро и със злато, който се намира в областта на дупки или в края на всеки нокът.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Черен маникюр със сребро геометрия

Геометричен дизайн на ноктите в черно със сребро изглежда много строго и стилно. Той често се съчетава с негативно пространство, а също и бял цвят, който придава още повече тежестта. Възможности за създаване на такъв нийл арт невероятно голямо сложни геометрични фигури, прости кръгове, квадрати, ромбове или триъгълници, които изпълват цялата нокътната плоча и лунен дизайн, в който зона самотен е геометричната форма.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Черни нокти с tirkai, сребро

Невероятно красив маникюр, черно със сребро, можете да създадете с помощта на tirki, който придава на нокътната плочка очарователен ефект на трептене. На тъмна повърхност Вирка изглежда много просто, така че тя може да обхване всички пръсти, не се страхува от другите начин. Със сребърни накити, напротив, трябва да се внимава. Най-добре е да изпълнява внимателно се простират пайети акцент нокти или равенство тесни ивици.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Лунен маникюр, черно с сребрист

Очарователен дизайн на черни нокти със сребро могат да бъдат изпълнени в техниката на лунната. Това почти винаги сребрист блясък изпълва в района на дупки, а по-голямата повърхност е покрита с твърд лак, което може да бъде коригирано с гланцова или матова повърхност. Добави оригиналност в такъв нийл-арт могат да бъдат персонализирани форма дупки – това могат да бъдат триъгълни, зигзагообразные, правоъгълни и така нататък.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Сребърен маникюр с черни цветя

Един от най-необичайните видове такива нокти е дизайнът за нокти черен и бял, с покритие от сребро, украсени с флорални мотиви. За разлика от обичайните вариации на бежово, розово или червено, Такъв маникюр изглежда много необичайно, но много стилно и модерно. Цветови комбинации може да се използва по различни начини.

Например, цвете контур е съставен от един бял цвят, листенца, пълни с сиво-черен цвят, а ядрото – сребърни пайети. Този вариант е подходящ за момичета, които искат да се открояват и да се направи универсален дизайн за всяка ситуация. По този начин, можете да отидете на работа и в нощен клуб, и на официалното събитие – това ще бъде уместно, на всяко място и по всяко време.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas

Маникюр розово с черно и сребристо

Младите дами често избират необичайни цветови комбинации, като черен и розов цвят, който може да бъде блестящ или бледа и приглушена. Последният е по-подходящ за създаване на лек дизайн за всеки ден, както и ярки цветове-добре е да използвате за партита и романтични срещи. В тези цветове могат да се реализират много различни идеи, например:

 • розови нокти, черен френски маникюр със сребро. Свободен край на всеки нокът плочи тук е покрита с акрилна боя, въглен, черен цвят, на основната повърхност розов гел-лак, и акцент на пръстите на допълнително украсени със сребърни пайети;
 • геометричен дизайн с прорисовкой линии сребрист блясък;
 • луната нийл-арт, който се показва в размер на гнездата, пълни с искри, и на повърхността на плоча, покрита с розов и сив и черен последователно;
 • Омбре маникюр с преход от розово до струя черни, украсени с пайети участък.

Manicure black with silver – stylish design for modern fashionistas
 

Theme by Anders Norén