За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Маникюр лак „котешко око“ 80 снимка нови продукти

Ако сте свикнали винаги да бъде в центъра на вниманието, тогава блестящ маникюр с лак котешко око на всичко, сто процента ще трябва да ти хареса.

Името лак намерила прилика със същото минерал – кошачьим око, известен също като цимофан. Отличителна черта на цимофана се състои в необичайна игра на светлината, която причинява отблясъци странни форми, бегающие по повърхността му. Омаен блясък котешки очи са толкова красиви, че са вдъхновени професионалисти в създаването на гел-лак, имитирующего този оптичен ефект.

Гел-лак съдържа фини метални частици, които след нанасяне на лака върху ноктите въздействат със специален магнит. В резултат на това частици да се редят по специален начин, чрез създаване на зашеметяващи триизмерни модели, които просто не могат да не предизвикат възторг у околните.

Кой ще се окаже, модел – зависи именно от магнит. Най-лесният вариант – ивица, която сякаш излъчва светлина. Въпреки това съвременната индустрия позволява да се получи и по-сложни варианти: вълна, диагонални ивици, звезди и др.

koshachiy-glaz (71)koshachiy-glaz (79)koshachiy-glaz (64)koshachiy-glaz (69)koshachiy-glaz (58)koshachiy-glaz (54)koshachiy-glaz (56)koshachiy-glaz (43)koshachiy-glaz (44)koshachiy-glaz (48) dizayn-nogtey (330)dizayn-nogtey (266)dizayn-nogtey (210)dizayn-nogtey (412)dizayn-nogtey (27)dizayn-nogtey (6)dizayn-nogtey2017 (295)dizayn-nogtey2017 (146)dizayn-nogtey2017 (141)dizayn-nogtey2017 (134) koshachiy-glaz (68)koshachiy-glaz (75)koshachiy-glaz (74)koshachiy-glaz (59)koshachiy-glaz (60)koshachiy-glaz (16)koshachiy-glaz (13)koshachiy-glaz (9)

Актуални цветове

Палитра котешки очи при различните производители има различен брой цветове, но като цяло гама от евентуален избор на изключително широка и всяко момиче може да избере това, което й по вкус.

 

Мода не е твърде строги по отношение на избора на цвят за маникюр с лак котешко око, но най-изгодно той изглежда в тъмни цветове. С тази цел, като за база се използват тъмната субстрат.

koshachiy-glaz (7)koshachiy-glaz (3)koshachiy-glaz (10)koshachiy-glaz (14)koshachiy-glaz (22)koshachiy-glaz (29)

Интересно изглеждат естествени цветове, наподобяващи естествен минерал: тъмно маслиново, златисто-кафяв, кестен. Изглеждат чудесно дълбоки нюанси на зелено: малахитово, блато. В тренд всичко переливы тъмно синьо и лилаво.

koshachiy-glaz (79)koshachiy-glaz (78)koshachiy-glaz (67)koshachiy-glaz (71)koshachiy-glaz (45)koshachiy-glaz (41)koshachiy-glaz (30)koshachiy-glaz (25)koshachiy-glaz (26)koshachiy-glaz (1)koshachiy-glaz (11)koshachiy-glaz (35)

Вече не за първи сезон са популярни вино-ягодоплодни нюанси: marsala, череша, бордо, слива. Ефект котешки очи само подчертава изтънчен разкош на цветове.

Прекрасен избор – сив всеки интензивност. Неговият метален блясък гъвкав и перфектно се съчетава както с ежедневни дрехи, строг бизнес костюм, така и с вечерни дрехи почивка.

koshachiy-glaz (73)koshachiy-glaz (81)koshachiy-glaz (44)koshachiy-glaz (5)

Котешко око и кристали

Котешко око е напълно самодостатъчен и добре изглежда без допълнителен декор. Въпреки това, той може и допълва рисунки, чрез леене, с пайети, и, разбира се, пайети.

Кристали са много популярни, особено при създаването на маникюр за специални случаи.

Тъй като котешко око вече сам по себе си се различава лъскави блестящи, кристали и трябва да се използва умерено, като акцент.

dizayn-nogtey2017 (288)dizayn-nogtey-13-325×225

Може да опитате да изпълните лунен маникюр с магнитен гел за всеки понравившегося оттенък, а дупката покриване на прозрачен лак, при това на границата на прехода направите кристали.

Друг вариант – прокрасить един или два нокътя матово покритие, благодарение на което може да възникне разлика между тях и лъскава повърхност останалите ногтевых плочи. В сплъстената покритието поставете украшение кристали.

koshachiy-glaz (84)koshachiy-glaz (65)koshachiy-glaz (28)koshachiy-glaz (18)

Кристали могат да бъдат всякакъв размер и цвят, най-важното, за да те съчетание с цялостната концепция на образа. Заедно с кристали могат да се използват пайети.

Котешко око със снимки, стикери на

Уникална структура лак котешко око се отваря необозримые пространства за дизайнерско творчество.

Ползват след нанасяне на лака не е магнит, а дотсом, и провеждането им по повърхността на лака няколко хаотичных линии, може да се постигне страхотна прилика с естествен камък. По-задълбочена професионална изготвянето позволява да се получи ефект на кожа на влечуги.

koshachiy-glaz (81)koshachiy-glaz (72)koshachiy-glaz (64)koshachiy-glaz (57)koshachiy-glaz (63))koshachiy-glaz (70)koshachiy-glaz (47)koshachiy-glaz (40)koshachiy-glaz (37)koshachiy-glaz (34)koshachiy-glaz (15))koshachiy-glaz (21)koshachiy-glaz (17)koshachiy-glaz (8)koshachiy-glaz (2)koshachiy-glaz (12)

Невероятно стилно изглежда вариант, при който няколко от ноктите покриват кошачьим око, а малко по – лак мат и развият по него „вени“, нарисувани с магнитен лак.

Няколко капки топового покритие на повърхността на ноктите ще изглеждат като капки роса.

Напълно съвместим с кошачьим око тематична картина. Например, в студен син фон, да изпълня кадифени шарки, наподобяващи снежинки или студените картини по прозорците.

Рисуват орнаменти на лаке котешко око по-добре не през площада, а отстрани или в основата на нокътя, за да не се затваря зрелищни 3D переливы. Както и в обичайния лаке, можете да използвате стикери, с тяхна помощ може да се получи с оригинални стенописи всяка трудност дори и без умения за художествено творчество.

koshachiy-glaz (76)koshachiy-glaz (77)koshachiy-glaz (61)koshachiy-glaz (55)koshachiy-glaz (48)koshachiy-glaz (46)koshachiy-glaz (52)koshachiy-glaz (4)

Със стикери или слайдерами трябва да работи същото правило, че и с кристали: те изпълняват ролята на акцент, оставяйки главната роля оптични ефекти. В противен случай, котешко око, ще изгуби своята привлекателност, маникюр ще изглежда вкус.

Дизайн маникюр с лак котешко око приветства всички прояви на творчество. С фантазия и умения, ще можете да получите наистина уникален зашеметяващ маникюр, който ще направи впечатление на околните и ще ви луксозен и стилен изглед.

Theme by Anders Norén