За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Маникюр кръг на ноктите – Как да се създаде най-модерния дизайн?

Маникюр кръг на ноктите – Как да се създаде най-модерния дизайн?
Маникюр кръг на ноктите-това е изключително често срещан сред съвременните представители на нежния пол. В тази форма на нокътната плочка преди модата отваря широко поле за реализация на своите идеи и фантазии.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Всяко момиче избира за себе си форма на нокътната плочка, който е подходящ за нея е много по-добре, отколкото други. Младите дами, които обичат чист и елегантен нийл-арт, често предпочитат закръглени нокти. Маникюр кръг на ноктите могат да бъдат доста разнообразни – като сдържан и лаконичен, и много ярки и атрактивни.

2019 маникюр на кръгли нокти

Красиви и очарователни ноктите на кръгла форма за нокти има много предимства, така че тя е много популярна сред представители на нежния пол. И така, този нийл-арт-това е абсолютно универсален, практични, елегантни и чист. Освен това, за да се даде тази форма на ноктите си в състояние без усилия – с тази задача се справят с всяка млада дама, като използвате само един файл. През 2019 г., максимална автентичност и точност това е основния тренд.

По тази причина, по-голямата част от стилисти и дизайнери дава предпочитание на заоблени нокти, че да се създаде сладък и женствен начин за различните ситуации. В предстоящия сезон заоблени нокътната плочка може да бъде дълъг или кратък – за избор на дължината зависи изцяло от индивидуалните предпочитания на най-дами. И В двата случая жените широк простор за реализация на своите фантазии – маникюр кръг на ноктите може да бъде направено по много различни начини.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?
Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Маникюр за къси и кръгли нокти

Изборът на по-голямата част от жените в този сезон не бяха кръгли нокти, които напълно отговарят на тенденциите – те изглеждат много красиво и нежно и създава невероятно привлекателна и женствена. Дизайн на такива нокти може да бъде най-разнообразен, в 2019 г. стилисти препоръчват да се предпочита, както следва:

 • sudovy маникюр за къси и кръгли нокти на краката – идеално решение за тези, които обичат натуральность. Хармония и пълна универсалност на този вид изкуство на ноктите 3 определяне на компонентите на естествени нюанси на гел-лак, кратък свободен край и най-естествената форма;
 • дизайн рипсено кадифе е оригинална новост 2019 година. Използването на тази техника, ногтевая плоча става необичайна текстура се превръща в мека и пухкава. В малка дължина на Този вариант изглежда страхотно, особено в ярки и тихо нюанси;
 • обаче икорный маникюр кръг на ноктите изглежда по-добре на дълги нокти, и къси ногтевые плоча, доста подходящо. Тази форма на нокътната плочка намалява риска от развалят дизайн, уловени обемни декоративни елементи за различни обекти;
 • дизайн вязаный „пуловер“ също изглежда страхотно на тези нокти, обаче, това става значение само през есенно-зимния период на годината;
 • не забравяйте за геометрични нокти, която не губи актуалността си в продължение на много години. В случай на къси нокти, такъв проект трябва да е максимално кратък – най-добре украсена с геометрични елементи само като акцент на пръстите;
 • и накрая, една малка чиния с кръгла форма, може да бъде украсена с различни рисунки. В този случай, те не трябва да бъдат прекалено големи или светли.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Маникюр на дълги нокти кръг

Жените, които искат дълги кръгли нокти, Можете да използвате различни интересни възможности. На някои от ноктите изглеждат страхотно с кристали и мъниста, участък пайетки, малки и големи фигури, обемни елементи, аквариумный дизайн и др. Освен това, през цялата маникюр и на дълги нокти може да се направи с гланцова или матова повърхност. Освен това, тези два варианта прекрасно се съчетават помежду си.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

загрузка...

Идеи за маникюр в кръгли нокти

Красив маникюр на кръгли нокти могат да бъдат създадени с помощта на различни техники и варианти за декор. Тези жени, които са избрали тази форма на ногтевых плочи на разположение в почти всички варианти на бижута, които могат да се комбинират помежду си по различни начини. Съвременните майстори на нийл арт е в състояние да предложи на своите клиенти огромно разнообразие от интересни видове нийл арт – от лаконичных и универсални класически френски ярък и оригинален дизайн, който няма да остави своя обладательницу незабелязани.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Френч на кръгли нокти

Един от най-често срещаните варианти на френски маникюр около нокътя, която е много популярна сред жените, благодарение на своята универсалност и стилен външен вид. Най-лесният вариации – яке с бели ръбове и прозрачна повърхност-това е класика, която никога няма да загуби своята актуалност. Ногтевых плочи със заоблени форми, тази възможност изглежда особено добре.

Междувременно, някои момичета го смятат за твърде скучен, в този случай, те могат да експериментират със своя начин, използвайки един от следните варианти:

 • цвят на френски език;
 • хоризонтални яке, в която ролята на линия усмивки играе ивица, която минава по центъра на плоча;
 • диагонал на френски;
 • всички видове асиметрични колебания;
 • дизайн с кристали по подобие на усмивка;
 • ноктите, при която област е отделена от основната повърхност с помощта на страз;
 • Френски маникюр за къси и кръгли нокти с отделяне на фокуса пръст твърдо покритие цвят;
 • чист и елегантен френски маникюр с петна.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Черен маникюр кръг на ноктите

Модерен нийл-арт включва използването на покриване на различни цветови нюанси. Затова много дами, кръгли черни нокти, които изглеждат невероятно леко, стилно и елегантно. Въпреки това, без такава декорация на нокътната плочка може да се създаде мрачно и дори скорбное чувство, следователно, стилисти препоръчват да се „разрежда“ им в различни декоративни елементи – пайети и кристали, кристали, течни камъни, щампи с ярка акрилна боя, и така нататък.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Червен маникюр на кръгли нокти

Великолепен червен маникюр кръг на ноктите, също е с право може да се дължи на непреходна класика. Този нийл-арт-това е особено важно по време на тържества и важни събития, но въпреки това тя може да намери своето място в ежедневието. Освен това, за всеки ден стилисти съветват да избират обикновени цвета на покритието, не претоварени с декоративни елементи. Ако млада дама ще има публикува или съществено празник, на който тя не иска да остане незабелязано, можете да предпочетете един от следните видове дизайн:

 • червено яке на кръгли нокти;
 • изискан лунен маникюр, който може да бъде допълван и в отрицателното пространство;
 • дизайн в червената цветова гама, допълнена от златисти искри или с кристали;
 • комбиниран маникюр, в която, освен червен цвят, има и други цветови нюанси, които могат контраст или се слее с тях;
 • очарователен градиент.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Розов маникюр кръг на ноктите

Любителите на романтичен стил можете да изберете нокти в розов цвят, които подчертават тяхната женственост и естествен чар. Съвременните майстори на нийл-арт могат да предлагат различни идеи за маникюр за къси и кръгли нокти, които ще изглеждате очарователна в ежедневието си. За публикуване, можете да изберете по-цветни варианти – комбинация от розов цвят, с интензивни нюанси, като тъмно синьо или жълто канарче, декорация кристали или камифурано и др.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Маникюр модел кръг на ноктите

Нокти с кръгла форма, напълно гъвкави, така че те могат да нарисува всичко, което си пожелаете. Въпреки това, трябва да се има предвид дължината на нокътната плочка обладательницам къси нокти, вие трябва да бъдете внимателни, защото прекалено големи изображения могат напълно да развалят целия имидж и да я направи изключително непривлекателна. Най-популярната фигура на кръгли ноктите си различни цветя, предимно единични. Освен това, са много популярни и такива мотиви като:

 • различни забавни животни или животни, които могат да бъдат герои от анимационни филми или комикси;
 • кукли;
 • лъкове;
 • тематични картини, посветени на определени празници. Например, в коледна нощ маникюр на кръгли ноктите започват да се украсяват елхи, Коледни топки, снежни човеци и Дядо Мраз, коледа, коледни сладки и други подобни мотиви;
 • геометрични елементи;
 • имитация на дантела и монограми;
 • плодове и сладкиши;
 • сладолед;
 • различни снимки, свързани с текущото време;
 • всички вариации на тема „любов“ – на устните, сгънати в целувка, сърца, стрели и много други.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Sudovy маникюр, около нокътя

Любителите на естествеността и натуральности можете да изберете бежово кръгли нокти, които идеално се съчетават с всякакви нарядами, както случайни, така и вечер или коктейл. Nodoby на ноктите изглежда женствена и леко, тя се вписва в бизнес-образи, така и закръглена форма на нокътната плочка, го прави още по-мек, елегантен и привлекателен. Като цяло, маникюр-гола, не се допълва с дълги или обемни декоративни елементи – в повечето случаи той е украсен с миниатюрни кристали, пайети, на ивици или геометрични форми.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Омбре за кръгла форма на ноктите

За да направите омбре в кръгли нокти всеки специалист, който знае техниката на използване на аэрографа. На тези нокътната плочка е по-добре само изглежда класически вертикален вариант, в който тонът се променя от основаването на ноготка до свободния край. Хоризонтален наклон на заоблени форми могат да се правят само в случай широки плочи е твърде тесен и нокти могат да бъдат боядисани само в техниката „с пръст по пръст“.

Цветови преходи в този случай могат да бъдат най-разнообразни – нежен и романтичен начин комплимент спокоен стрии от бял до светло-розов цвят, и начина на фатална красавица – остър и рязък преход от интензивно червено до черно или наситено тъмно-син цвят. Освен това, лак за нокти Омбре, винаги можете да добавите и кристали или пайети, които ще я направят много по-празнична и елегантна.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Маникюр кръг на ноктите кристали

Един от най-лесните и най-популярните начини да украсите ногтевые плочка се поръсва с пайети върху тях, които могат да бъдат поставени в произволен ред или по определен начин, предназначена модата. Блестящ интериор, идеален за специални поводи, но малко количество може да бъде уместно в ежедневния живот – например, тя може да бъде кратък участък с пайети акцент на 1-2 пръст или тънка ивица, преминаваща в центъра на нокътната плочка.

Блясък може да се види в ръцете на дамите по всяко време на годината, но много често те красят зимния маникюр кръг на ноктите, който във времето до началото на студения период или за коледните празници. Особено добре е в този момент изглежда дизайн в син или червен цвят, който идеално се съчетава с блестящ интериор.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Маникюр с camerabike на кръгли нокти

Откакто камимусуби се появи в света, маникюр, Много момичета са се отказали от тях в полза на други видове декоративни ногтевых плочи. Тези блестящи парчета фолио, които могат да имат най-различни цветови нюанси, красиви нюанси и могат да украсят не само набляга на пръстите, но и на всички нокти. За да получите красив маникюр на формата на ноктите с camerabike, вие не трябва да ги използват твърде много. Освен това, трябва да се даде предпочитание на максимално сдържан и прости цветови нюанси, като бледо розово, бежово или светло лилаво.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Матиран маникюр кръг на ноктите

Случайни дизайн в кръгли нокти могат да бъдат украсени с краен матиран топ – това ще нийл-арт е много по-елегантен и чист. За публикуване е по-добре да използвате гланцово покритие или в комбинация с матирано, като подчертава, набляга на пръстите спрямо всички останали. При избора на матова повърхност трябва да се има предвид, че светлите нюанси е много непрактично, бързо пачкается и придобива неаккуратный вид.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

През цялата нова година маникюр

В случай на закръглената форма на нокътната плочка дизайн нокти за Нова година могат да бъдат доста разнообразни, като например:

 • Нова година френч на кръгли нокти;
 • варианти с тематични мотиви, например, елхички или снежинки;
 • дизайн с пайети и кристали;
 • наклон в „зимни“ студени цветове.

Manicure round nail – how to create the most fashionable design?

Theme by Anders Norén