За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Маникюр счупено стъкло снимка нестандартен дизайн

Нийл-индустрия подари на момичетата толкова много различни идеи за дизайн невен, което изглежда невъзможно да се измисли нещо ново. Но се оказва, истинска фантазия не знае граници, и всеки сезон ни дарява напълно неочаквани възможности.

Един от пресни тенденции, бързо нарастващата популярност у модата – маникюр „счупени стъкла“. Името му говори само за себе си – наистина, на повърхността на нокътя, като че ли е осеян с малки парчета от счупено огледало стъкло.

Този невероятен ефект прави маникюр, е затруднен, видни. Освен нереална красота у него има още един плюс – уникалност. Едва ли ще успее да намери момичето, на чийто маникюр съвпада с партньора си на 100%, си уникален модел, като форма на парчета счупено огледало.

Маникюр счупено стъкло никога няма да остане без внимание – игра на светлината се превръща невен в прекрасна картина, напоминающую пенливи ръба на диаманти.

bitoe-steklo (36)bitoe-steklo (32) bitoe-steklo (30)bitoe-steklo (28) bitoe-steklo (23)bitoe-steklo (20) bitoe-steklo (33)bitoe-steklo (29) bitoe-steklo (27)bitoe-steklo (9)

Идеи за изпълнение на стъклен дизайн нокти

Както и всяка друга маникюр, „счупени стъкла“ може да има неограничен брой варианти.

Ако още не сте опитали това е най-доброто покритие на собствените си ноготках, а след това имайте предвид, че на ваше разположение са множество и най-различни нюанси фолио, холографски стикери или специално огледало целофан, предназначени точно за такъв маникюр.

bitoe-steklo (35)bitoe-steklo (22)

Благодарение на това, че материалите могат да бъдат с най-различни цветове, варианти за експерименти е трудно да се брои.

Една от най-печелившите модели – прозрачни холограма „фрагменти“ на черен фон. Такъв дизайн изумява с триизмерна дълбочина и величие.

bitoe-steklo (1)bitoe-steklo (3) bitoe-steklo (7)bitoe-steklo (8)

Интересно изглеждат дълбоки сочни нюанси на базов лак, в съчетание с по-светъл с целофан или фолио: тъмно синьо с ярко синьо, марсала с цвят розово дърво, шоколад с орехово-златист и др.

bitoe-steklo (40)bitoe-steklo (39)

Интересен прием, при който имитация на парчета от стъкло, се прави само в няколко нокти , както и останалите просто се нанася лак

Невероятно ефектно ще изглеждат контрастните комбинации: ярко жълто, златисто, огнено-червени, изумрудени, индиго и други цветове, особено в голографическом изпълнение, на черен фон.

bitoe-steklo (21)bitoe-steklo (12)

Няма да остане без внимание и по-лек вариант, при който на ноктите е покрита само прозрачно покритие, а върху него са подредени „стъклени“ парченца. Не по-малко интересно ще стане когато на однотонное покритие, поставени разноцветни парчета материал, имитирующего стъкло.

Може да се победи не само цветът, но и формата на: парчета фолио или целофан могат да бъдат големи и малки, с правилна и неправилна форма. Да ги възможно, тъй като в хаотичен ред, така и в строга последователност, създавайки ясен украшение.

bitoe-steklo (10)bitoe-steklo (11) bitoe-steklo (16)bitoe-steklo (17)

Френч и счупено стъкло

Не гледайки на това, което е „счупено стъкло“ е напълно самостоятелен тенденция, си е добра идея да се комбинират с други дизайнами, отдавна станали класика в жанра.

Ако ви харесват възгледи, прикованные към външния си вид, след това се опитайте да комбинирате френч и „счупени стъкла“.

Вариантите тук са в изобилие. На първо място, може да се изпълни традиционния френч, и на един-два ноготках да стъклен маникюр в цветове, близки до основния цвят.

bitoe-steklo (34)bitoe-steklo (18)

На второ място, може да се покрие „счупени стъкла“ линия на усмивката, да я направи малко по-широк от обикновено.

И накрая, може да се комбинират предишните два начина, оформив на няколко ноготках традиционната усмивка, а на останалата част нанесете парчета фолио или целофан.

bitoe-steklo (14)bitoe-steklo (15)

Лунен маникюр и счупено стъкло

Лунен маникюр също перфектно се съчетава с модерен стъклен тенденция. Принципи за използването му на практика не се различават от тези, които са приложими към класическия френчу.

Могат да се отделят „счупено“ прикорневую дупката, като основното покритие однотонным. Може да се направи акцент на отделни невен.

bitoe-steklo (19)bitoe-steklo (37)

Много изгодно търси вариант, при който прикорневую дупка се оставя небоядисана, като обхваща само прозрачен лак, а останалата повърхност на нокътната плочка оформят във формата на счупено стъкло. Особено добър такъв маникюр, ако го изпълни шеллаком – благодарение на сверхпрочности покритие, той ще продължи не по-малко от две-три седмици, а след това и четири седмици, а прозрачната е дупката ще направи линия отросшего нокти почти незабележимо.

bitoe-steklo (26)bitoe-steklo (31)

Как да направим маникюр счупено стъкло?

Маникюр счупено стъкло е толкова страхотна, че се създава впечатление, че да го изпълни е по силите само на опитни майстори маникюрного салон. Всъщност той е достатъчно прост, и да направи възможно в домашни условия.

bitoe-steklo (25)bitoe-steklo (24)

Както вече споменахме, най-добре се изпълнява с такъв дизайн с помощта на гел-лак, за плодовете на трудовете приятен за вас не е един ден.

bitoe-steklo (5)bitoe-steklo (2) bitoe-steklo (4)bitoe-steklo (6) bitoe-steklo (38)bitoe-steklo (8)

За начало трябва да се подготви внимателно нокътната плоча: напълно обезжириваем повърхност, след което се погрижим за върха на нокътя малокислотным праймером с лепкав слой.

След парцел за основно покритие за гел-лак. На нас ни е нужна идеално гладка повърхност, така че след нанасяне на база завърта на ръка с дланта нагоре и се държат около една минута успоредно на повърхността на масата. Парцел за същото покритие на страничните части на ноктите и задника, изпращаме невен, за да изсъхне на лампа.

Преминете към нанасяне на гел лак. Първият слой налагат с повишено внимание, опитвайки се да го направи колкото е възможно по-тънък и равномерен. Подсушете лампа толкова, колкото е посочено в инструкциите на производителя.

Парцел с втори слой гел-лак, и отново поставяме пръсти в лампата, но този път само за една минута.

Започваме най-отговорната част от работата – с помощта на портокалови пръчици се поставят на повърхността на предварително подготвените парчета холографски филм, фолио или целофан, имитира счупено стъкло. След това досушиваем гел-лак на лампа до втвърдяване.

Получената картина за определяне на топовым покритие, отново ги оставете да изсъхнат. Най-накрая, обработваме епидермиса и кожата около ноктите със специални бои, и в резултат на това получаваме истински шедьовър, който ще зарадва не само вас, но и на хората около вас в рамките на няколко седмици.

Theme by Anders Norén