За да бъде красива

за да бъде красива

грим

Грим с тъмно червило 92 снимка

Понякога може да се срещне с несправедливо мнение за това, че гримът с тъмно червило е подходящо само за тематични партита в готически стил. Това съвсем не е така – тъмно червило е в състояние да създаде смели ярък образ като за вечерните празненства, така и за през деня изхода, каква е лесно да се уверите, погледнете снимка, съпътстващи нашата статия.

Тъмни червила на различни нюанси – горски плодове, вино, канела – може да се окаже най-обикновена момиче на фаталната красавица, привлекающую към себе си много възхищавах възгледи. Разбира се, със същия ефект може да се постигне, като се направи акцент на очите си, но в ежедневието настройка такъв прием може да бъде без значение. Ето защо грим с тъмно червило заслужава най-голямо внимание.

temnaya-pomada (114)temnaya-pomada (108) temnaya-pomada (6)temnaya-pomada (73) temnaya-pomada (28)temnaya-pomada (7) temnaya-pomada (106)temnaya-pomada (109) temnaya-pomada (105)temnaya-pomada (104) temnaya-pomada (98)temnaya-pomada (85) temnaya-pomada (9)temnaya-pomada (88)

Как да изберете тъмно червило?

Едва ли си струва да говорим за това, че на червило трябва да бъде качествена – този факт е известна. Купувайте червило в специализирани магазини, като се отдава предпочитание на продукти на известни производители, – това ще ви помогне да се предпазите от възможни разочарования.

temnaya-pomada (95)temnaya-pomada (77)

Сега се опитаме да разберем в избора на подходящ тон тъмно червило, защото възможна цветовата гама е изключително широка: вино, слива, шоколад, тъмно нюанси на горски плодове учудва с разнообразието си. Като също не направи грешка и да се намери такъв тон, който най-добре ще акцентират точно вашата индивидуалност?

temnaya-pomada (55)temnaya-pomada (32) temnaya-pomada (111)temnaya-pomada (14)

Основното правило при избора на всяка декоративна козметика винаги е необходимо да се вземат предвид tsvetotip обладательницы, и червило, разбира се, не е изключение.

Светлокожим дамите трябва да се обърне внимание на тъмните червила с розов подтоном, които могат да се подчертае нежна и крехка красота. Това могат да бъдат ягодоплодни нюанси, например, спелая череши.

temnaya-pomada (75)temnaya-pomada (62)

Смуглянкам по-добре да се предпочитат топъл червено-кафяв и шоколадов тонам.

temnaya-pomada (93)temnaya-pomada (49)

На тези, чийто цвят на кожата е само лек меланж отлив, може да опитате червило с малко уловимым синкав подтоном. Тя визуално ще направят зъбите по-бели, а чертите на лицето – по-изразителна.

temnaya-pomada (107)temnaya-pomada (43)

Не трябва, обаче, да забравяме, че лилаво и синьо нотки – доста е неясно нещо. Тези червила не винаги са подходящи в ситуации от ежедневието и са подходящи само доста смели особам, се стремят да привлекат към себе си цялото си внимание. А ето череша и вино тон, напротив, най-разнообразни, и не само се вписват почти всичко, но и ще бъдат от значение, както за вечерно, така и за дневен грим.

temnaya-pomada (101)temnaya-pomada (66) makiyag-s-begevoy-pomadoy (70)

Правила за грим с тъмно червило

Изберете най-подходящата червило – това е само половината от битката – все още трябва да бъде в състояние правилно да се прилага.

temnaya-pomada (100)temnaya-pomada (112) temnaya-pomada (68)temnaya-pomada (47) temnaya-pomada (29)temnaya-pomada (24)

Преди всичко, имайте предвид, че на тъмно червило е в състояние да привлече вниманието не само към силни страни, но и недостатъците на външен вид, така че първото правило на грим – внимателно да се прикрият всички малки дефекти и несъвършенства на кожата, което му придава равномерен тон. Съвременната козметична индустрия предлага за този огромен брой средства.

temnaya-pomada (36)temnaya-pomada (33) temnaya-pomada (96)temnaya-pomada (53) temnaya-pomada (89)temnaya-pomada (39) temnaya-pomada (94)temnaya-pomada (97) temnaya-pomada (83)temnaya-pomada (63) temnaya-pomada (58)temnaya-pomada (45) temnaya-pomada (20)temnaya-pomada (15) temnaya-pomada (22)temnaya-pomada (21) temnaya-pomada (56)temnaya-pomada (79)

Вторият момент, който си заслужава да се вземе предвид, се състои в това, че на дневен грим предполага използване матирана червила, но тяхната функция се състои в това, че на тъмно матово червило визуално прави устните по-тънки. За визуално увеличаване на обема, може да се кръг контур с молив в тона на червилото, да се излиза извън естествените контури на не повече от 1 мм, а може да се добавят на върха на червилото малка капка блясък. За вечерно излизане добри червила с шиммерами, влажен блясък, така че проблемът се отстранява от само себе си.

temnaya-pomada (110)temnaya-pomada (113) temnaya-pomada (61)temnaya-pomada (55) temnaya-pomada (52)temnaya-pomada (38)

Не забравяйте също така, че по общоприетите правила, не трябва едновременно изобразяване на устните и очите, така че направи ярък акцент на очите – лоша идея. Но ето на веждите трябва да бъде добре закръглени и имат естествената ширина.

temnaya-pomada (27)temnaya-pomada (51) temnaya-pomada (78)temnaya-pomada (74) temnaya-pomada (57)temnaya-pomada (5)

А ето умерено нанася руж, напротив, ще бъде между другото, в края на краищата, излишно е бледо лице на тъмно червило изглежда не е много естествено. Вярно е, че има един нюанс – руж трябва да бъде в тон червило, в противен случай те ще изглеждат вкус.

Какви сенки са подходящи за тъмно червило?

Както вече споменахме, едновременно акцент на устните и очите – признак на лош вкус, така че сянката трябва да изберете много внимателно.

Идеалният вариант – естествени пастелни нюанси, например, кремави или златисти. За вечерта грим подходящ както перла, сиви и неяркие кафяви сенки, и те могат да бъдат и мат, и леко блестящо.

temnaya-pomada (16)temnaya-pomada (44) temnaya-pomada (19)temnaya-pomada (22) temnaya-pomada (10)temnaya-pomada (35)

Може също да се използва тънък молив и спирала, а ето широки стрелките и ярки сенки напълно несъвместими с тъмно червило. Ако нанесете тъмни сенки, тогава има риск да стане подобна на една от представители на неформални юношеските групи или участник селското стопанство, посветена на Хелоуин.

temnaya-pomada (115)temnaya-pomada (116) temnaya-pomada (103)temnaya-pomada (102) temnaya-pomada (99)temnaya-pomada (90) temnaya-pomada (87)temnaya-pomada (84) temnaya-pomada (86)temnaya-pomada (82) temnaya-pomada (72)temnaya-pomada (71) temnaya-pomada (41)temnaya-pomada (40) temnaya-pomada (11)temnaya-pomada (26) temnaya-pomada (70)temnaya-pomada (67) temnaya-pomada (60)temnaya-pomada (37) temnaya-pomada (31)temnaya-pomada (12)

Грим с тъмно червило – идеален вариант за уверени в себе си момичета, не боящихся да се окаже в центъра на внимание, така че си струва да не се страхуват от експерименти, но при това да спазвате чувството за мярка – великолепна и резултатът е гарантиран!

Theme by Anders Norén