За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Лунен маникюр с гел-лак 90 фото нови продукти

Гел-лак, известен също като шеллак, се появи само за няколко години, но успял да произвеждат истинска революция в индустрията за нокти-арт.

Основната характеристика на гел-лак, за разлика от обикновения предшественик, е уникална издръжливост на покритието, поради което не е необходимо да се актуализира маникюр на всеки няколко дни. Гел-лак не губи своя идеален вид в рамките на две-на три и четири седмици.

С помощта на гел-лака може да се създаде голямо разнообразие от дизайни, но особено добри са разнообразни варианти, подходящи за всяка рокля и неговите във всички ситуации. Именно към този дизайн може да се дължи на лунен маникюр с гел-лак.

Лунен маникюр – класически дизайн, който много прилича на френски, с тази само разлика, че ударението не е на край на нокътя, а на корен дупката.

Както и френски маникюр, го лунен събрат се отличава изискана простота и елегантност. С такъв маникюр смело може да се появи в офиса, на тържествено приема, романтичната среща и весела приятелска парти – той навсякъде ще бъде тема.

lunniy-manikur-shellakom (109) lunniy-manikur-shellakom (103) lunniy-manikur-shellakom (95) lunniy-manikur-shellakom (83) lunniy-manikur-shellakom (80) lunniy-manikur-shellakom (75) lunniy-manikur-shellakom (69) lunniy-manikur-shellakom (70) lunniy-manikur-shellakom (71) lunniy-manikur-shellakom (73) lunniy-manikur-shellakom (61) lunniy-manikur-shellakom (59) lunniy-manikur-shellakom (48) lunniy-manikur-shellakom (52) lunniy-manikur-shellakom (53) lunniy-manikur-shellakom (42) lunniy-manikur-shellakom (33) lunniy-manikur-shellakom (36) lunniy-manikur-shellakom (37) lunniy-manikur-shellakom (32) lunniy-manikur-shellakom (27) lunniy-manikur-shellakom (26) lunniy-manikur-shellakom (19) lunniy-manikur-shellakom (21) lunniy-manikur-shellakom (22) lunniy-manikur-shellakom (24) lunniy-manikur-shellakom (25) lunniy-manikur-shellakom (11) lunniy-manikur-shellakom (5) lunniy-manikur-shellakom (6) lunniy-manikur-shellakom (8) lunniy-manikur-shellakom (12)

 Актуални цветове за лунния маникюр

Традиционните за лунния маникюр са бежово и розово, по-близки до естествения цвят на кожата, в комбинация с бяло, която се използва за разпределяне на кладенци.

lunniy-manikur-shellakom (108) lunniy-manikur-shellakom (100) lunniy-manikur-shellakom (82) lunniy-manikur-shellakom (87) lunniy-manikur-shellakom (88) lunniy-manikur-shellakom (65) lunniy-manikur-shellakom (55) lunniy-manikur-shellakom (40) lunniy-manikur-shellakom (37) lunniy-manikur-shellakom (38) lunniy-manikur-shellakom (30) lunniy-manikur-shellakom (23)l

Но модата не стои на едно място, затова и лунен маникюр с гел-лак стават все по-разнообразни.

lunniy-manikur-gel (7) lunniy-manikur-gel (4)

загрузка...

Стилно и впечатляващо изглежда контраст на черно и бяло, черно и алого, бяло и алого. Черно-белият маникюр е особено популярна, тъй като той е подходящ не само за празничната обстановка, но и за по-строг офис облеклото.

lunniy-manikur-shellakom (86) lunniy-manikur-shellakom (60) lunniy-manikur-shellakom (28) lunniy-manikur-shellakom (107)

За романтично настроените личности, може да се препоръча пастелни нюанси на розово, бежово, лилаво, пясъчен, мента, синя.

lunniy-manikur-shellakom (102) lunniy-manikur-shellakom (93) lunniy-manikur-shellakom (85) lunniy-manikur-shellakom (81) lunniy-manikur-shellakom (84) lunniy-manikur-shellakom (44)

Тези, които предпочитат по-ярки възможности, със сигурност ще се зарадват на наситени синьо, зелено, червено, оранжево. Особено полезни ще бъдат те за пролетно-летния сезон. Не губят актуалността си шоколадови, ягодоплодни и винени нюанси.

lunniy-manikur-gel (8) lunniy-manikur-gel (12)

За красив лунен маникюр взето мач на един от избраните от вас цветни нюанси, с бял, прозрачен, черен, въпреки че всички други контрастни двойки също са добре дошли.

lunniy-manikur-gel (14) lunniy-manikur-gel (10)

Ако сте решили да се обединят в своя маникюре ярки и пастелни тонове, те трябва да бъдат в една цветова гама, например, лилаво и бледо-лилаво.

lunniy-manikur-gel (5) lunniy-manikur-gel (2) lunniy-manikur-gel (6) lunniy-manikur-gel (11)

За празничния дизайн широко се използват гел-лакове с пайети: сребрист, златист. Е дупката, отпусната по този гел-лак, ще даде ноготкам луксозен бляскав вид.

Лунен маникюр за къси нокти

Къси нокти са модерни тенденция, отличителна черта, която може да се нарече удобство и натуральность.

За съжаление, къси нокти на краката понякога могат да слушате дълги по изяществу и изисканост на дизайна. Но има вариант на лунния маникюр с гел-лак, който сякаш е създаден за невен естествената дължина, в края на краищата, той визуално прави нокътната плоча тясна и продълговата. Става, разбира се, става въпрос за така наречения полулунном маникюре, в която се рисуват не выпуклую добре, а вогнутый полумесец.

lunniy-manikur-shellakom (77) lunniy-manikur-shellakom (58) lunniy-manikur-shellakom (13) lunniy-manikur-shellakom (15) lunniy-manikur-shellakom (10) lunniy-manikur-shellakom (63)

Искам да отбележа, че вогнутый полумесец – не е единственият вариант експерименти с формата на: е дупката може да прилича на триъгълник, сърцето, да бъдат пристрастни, наклоненной по отношение на ос.

Още един вариант, перфектно смотрящийся на къси нокти е маникюр с прозрачен дупката. Между другото, в изпълнение на гел-лак е най-практичен, защото е в състояние да зарадваме вас с безупречен външен вид максимално дълго време.

lunniy-manikur-shellakom (97) lunniy-manikur-shellakom (96) lunniy-manikur-shellakom (91) lunniy-manikur-shellakom (89)

Освен това трябва да се обърне внимание и върху цветовата гама – нежни пастелни тонове на къси нокти изглеждат по-изгодно.

Лунен маникюр и слайдер дизайн

Слайдер дизайн в последно време придобива необикновена популярност, защото с негова помощ можете да изпълнявате на ноктите рисунки невероятна красота, без да се налага артистични умения.

За лунния маникюр с гел-лак плъзгачи също е доста на място. С тяхна помощ се правят акцент върху отделни ноктите си (обикновено в средния и безименния пръсти), ограничаване на слайдер или на цялата нокътната плоча, или напускане на свободна прикорневую дупката.

lunniy-manikur-shellakom (94) lunniy-manikur-shellakom (50) lunniy-manikur-shellakom (44) lunniy-manikur-shellakom (41) lunniy-manikur-shellakom (34) lunniy-manikur-shellakom (4)

Могат да се използват както плътни, така и прозрачни етикети. По-плътни ще създаде ярък, наситен модел, например цветя, аранжировки от цветя или геометрични орнаменти. Избор на плъзгачи, които са подходящи точно за вашия лунния маникюру, внимавайте, за да ги цветовата гама гармонировала с цвета на гел-лак.

Прозрачни стикери с нежни, деликатни мотиви, напомнящи на дантели, ще стане чудесно допълнение към изтънчен лунния дизайн. Този маникюр е напълно възможно да се използва и като сватбена, е достатъчно само да добавя малко декор, например, няколко кристали.

lunniy-manikur-shellakom (105) lunniy-manikur-shellakom (99) lunniy-manikur-shellakom (72) lunniy-manikur-shellakom (68) lunniy-manikur-shellakom (57) lunniy-manikur-shellakom (56) lunniy-manikur-shellakom (35) lunniy-manikur-shellakom (29) lunniy-manikur-shellakom (7) lunniy-manikur-shellakom (3)

За да обобщим, можем спокойно може да се каже, че лунен маникюр с гел-лак – модерен и практичен тренд, който е подходящ за всяка ситуация, а ако се прояви смелост и да експериментират с възможностите за изпълнение, а резултатът ще надмине очакванията ви и ще моля в продължение на доста дълго време.

Theme by Anders Norén