За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Лунен маникюр 2017 60 снимка нови продукти

Лунен маникюр, появиха в миналия век, зае трайно място в арсенала на средствата, които красивата половина от човечеството използват, за да придадат на добре поддържан вид на своите ръце.

Както и всички модни находки, лунен френч това се извисява връх на популярност, нещо скромно отклони в сянка, получаване на място на други варианти, но 2017 година обещава да му даде невероятна нужен. Тази тенденция не е случайна: дълги нокти сега не е на мода, а лунен маникюр превъзходно изглежда на къси нокти.

От колегите си човек – класически лунния маникюр – лунен, както е известно, се различава по това, че контрастная „усмивка“ прорисовывается не по ръба на нокътя, както и при основаването му.

lunniy-manikur (19) lunniy-manikur (15) modniy-dizayn-nogtey (167) modniy-dizayn-nogtey (156) modniy-dizayn-nogtey (151) modniy-dizayn-nogtey (115) lunniy-manikur (13) lunniy-manikur (11) risunki-na-nogtyah (29) risunki-na-nogtyah (34) modniy-dizayn-nogtey (19) modniy-dizayn-nogtey (25)

Характеристики на лунния маникюр в 2017

Какво интересно лунен маникюр 2017 година?

Най-важният акцент се поставя именно на „усмивка“. Я се отличава с разнообразие на нестандартни форми: вместо чисто закрашивания дупка във формата на полукръг, ние сме свидетели на остри ъгли, вълна, зигзаг и дори сърца.

Не по-малко интересно е още едно нововъведение – пристрастни линия „усмивки“. Тя вече може да се намери в почти всяка част на нокътя, както симетрични, така и асимметрично, създавайки оригиналните варианти.

risunki-na-nogtyah (87) risunki-na-nogtyah (83) risunki-na-nogtyah (25) risunki-na-nogtyah (15) risunki-na-nogtyah (10) risunki-na-nogtyah (12) risunki-na-nogtyah (114) modniy-dizayn-nogtey (3)

Обещава да бъде много актуален прием, се предполага съчетаването на лунния и традиционния френски маникюр. Той включва разпределението като кладенци, така и на ръба на нокътя, което създава усещане за огледално отражение.

Още един нюанс, който, без съмнение ще привлече вниманието на модата – прием, при който част на нокътя остава небоядисани (прилага се само прозрачно покритие). Такива възможности изглеждат свежо и елегантно.

загрузка...

risunki-na-nogtyah (84) френч на коротких ногтях (62) lunniy-manikur (6) modniy-dizayn-nogtey (1)

Що се отнася до актуалната цветова схема, след което стилисти предлагат се спрете на естествени неброских варианта: бежевом, нежно-розов, кремовом, бяло и им такива.

korotkie-nogti (47) френч на коротких ногтях (42) modniy-dizayn-nogtey (104) modniy-dizayn-nogtey (59) modniy-dizayn-nogtey (47) korotkie-nogti (139) modniy-dizayn-nogtey (149) modniy-dizayn-nogtey (107)

Добре е също така ще изглеждат всички пастелни нюанси на лилаво, синьо, ментов, розово, синьо. Такъв маникюр подчертае нежност и женственост начин своята обладательницы.

За тези, които предпочитат по-ярки цветове, строги забрани също няма. Традиционен ярко червено, черно, както и вино, шоколадова, дълбоко синьо – всички тези варианти имат право на съществуване, важното е, че те добре се съчетава с цялостния начин.

lunniy-manikur (4) lunniy-manikur (12) modniy-dizayn-nogtey (99) modniy-dizayn-nogtey (75) korotkie-nogti (83) dizayn-nogtey-shellakom (63)

С настъпването на топлите пролетно-летния сезон обикновено се наблюдава съживяване на цветова палитра. Ще бъдат търсени всички нюанси на жълто, фуксия, както и сочно розово, тюркоазено, лилаво, синьо, червено, и дори оранжеви нюанси.

lunniy-manikur (14) lunniy-manikur (2)

Ако говорим за тематичен маникюре, тук основното изискване – той трябва да отговаря на концепцията за почивка, така че няма никакви ограничения за полет на фантазията.

Що се отнася до допълнителен декор, нещо, което си струва да се обърне внимание на плъзгачи, които могат да отделят един-два нокътя, както и на кристали, с помощта на които може да се направи стилен акцент на определен ногте.

lunniy-manikur (8) lunniy-manikur (20)

Въпреки това си заслужава да се помни за чувството мерки, за да не се превърне най-доброто произведение на изкуството, в безвкусицу.

Добре се съчетава с лунен маникюр дизайн със скоч-лента, бързо завоювал популярност в света нийл арт. С помощта на тези тоненьких чист полосочек достатъчно само да се създаде прекрасен модел, способен да направи лунен маникюр неповторим.

lunniy-manikur (16) fXWwb9-95f4

Ако лунен маникюр се изпълнява за специален повод, а след това могат да се използват златен и сребърен лак, цветни лакове с шиммерами с различна концентрация, кристали, лепные елементи, но и тук си струва да се прояви умереност, свързани с добър вкус.

modniy-dizayn-nogtey (67) modniy-dizayn-nogtey (54) modniy-dizayn-nogtey (46) modniy-dizayn-nogtey (10) lunniy-manikur (9) lunniy-manikur (10) lunniy-manikur (18) lunniy-manikur (17) lunniy-manikur (25) lunniy-manikur (7) modniy-dizayn-nogtey (179) modniy-dizayn-nogtey (111) modniy-dizayn-nogtey (110) modniy-dizayn-nogtey (82) modniy-dizayn-nogtey (49) modniy-dizayn-nogtey (10)

Като цяло, лунен маникюр – един от основните тенденции за нокти-арт през 2017 г., така че спокойно може да го изпълни на техните ноготках и да бъде сигурна, че той ще бъде подходящо при всяка ситуация.

Theme by Anders Norén