За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Liquid камъни за нокти – нестандартен дизайн за всеки ден и за специални случаи

Liquid камъни за нокти изглежда луксозно и елегантно. Този дизайн е идеален за специални случаи, обаче, може да намери своето място и в ежедневния живот, ако не е твърде претоварен.

Liquid камъни за нокти започнаха да се появяват в света маникюрного изкуство сравнително наскоро, но вече успя да спечели огромна популярност сред представители на нежния пол. Такъв дизайн изглежда луксозно, но при това може да бъде подходящо дори и в ежедневието.

Дизайн на ноктите 2018 г. с течни камъни

През всеки сезон актуални тенденции в света на маникюрного изкуство коренно се променят. Професионални и квалифицирани майстори внимателно обмислят изпълнение на нийл арт, за да химикалки ги клиенток изглеждаше невероятно красиво и луксозно, дори и с течение на времето. Един от най-интересните тенденции на новия сезон, стана маникюр 2018 г. с течни камъни, който днес може да се направи в множество варианти.

Liquid камъни за нокти има много предимства в сравнение с подобни видове нийл арт, създадени с използване на други техники и материали, например:

 • този вид маникюр не изглежда пошло или вулгарно, както се случва понякога с кристали. При желание му блясък и красота може да се насладите и в ежедневния живот;
 • liquid камъни за нокти са с много лека структура, така че почти не се усещат по време на чорапи;
 • тази техника се намира в началото на своето развитие, така че изглежда необичайно и малко изненадващо. Всяко момиче може да бъде уверена, че с подобен нийл-артом тя няма да остане незабелязано;
 • в зависимост от начина на живот представителки на нежния пол ще може да носите вашия маникюр от две седмици до един месец;
 • този дизайн изглежда много добре на ногтевых плочи на всяка дължина. Междувременно, течни камъни и на дълги нокти са по-популярен вариант за нокти-арт.

Liquid камъни на къси нокти

В 2018 година, почти всички майстор маникюрного изкуство отдават своето предпочитание кратък ногтевым пластинам. Този вариант е най-удобен, той не доставя дискомфорт по време на чорапи, не се е вкопчил в дрехи, да не пречи на изпълнение на домашни задължения и грижа дори и за най-малки деца. Освен това, той напълно отговаря на актуални тенденции за настоящия сезон – максимална естественост и натуральности.

Къса невен може да бъде с различна форма. Красив маникюр „liquid камъни“ изглежда добре на овални, правоъгълни или квадратни плочи. За да се модели на къси коготках не изглеждаше смешно и контрастиращи разгледаме по-смело, по-добре нанесете ги на един акцентный пръст. При останалите нокти трябва да бъдат цветни. Добре ще изглеждат и леярство на всички плочи, а на избраните от пръстите – изискани и луксозни каменни капки. Освен това, в случая с къси ас не трябва да се дава предпочитание на големи и обемни елементи.

Се допълнят с това красив и елегантен изглед на декор могат да бъдат различни видове маникюр, например:

загрузка...
 • класически прозрачен френч с бели картофи линия усмивки;
 • лунен маникюр, с интериор в пастелни тонове;
 • однотонное покритие в светли цветове.

Liquid камъни и на дълги нокти

Въпреки, че на върха на популярността си през тази година са къси ногтевые плочи, дизайн на нокти с течни камъни в повечето случаи избират обладательницы дълги коготков. В този вариант те изглеждат много прекрасни и элегантнее, така че са подходящи за ученици в светлина и тържества.

Междувременно, експертите не съветват този вид нийл арт щастлив обладательницам естествени дълги невен. Тъй като на такива пръстите на краката изглеждат добре само на големи каменни капки, а те имат достатъчно тежест, този дизайн претоварвайте нокти и може много силно се притеснявам от тях. Оптимален избор, се считат за дълги нарощенные плочи, декорирани с големи и привличащи вниманието към себе си модел.

Идеи за маникюр с течни камъни

Дизайн „liquid камъни“ набира огромна популярност сред представители на нежния пол. Специалисти в света маникюрного изкуство успешно свързването му с други видове украса ногтевых плочи, използват различни нюанси и начини за украса. Комбиниране на различни видове съвременни техники, може да се получи изключително интересен нийл-арт, който ще бъде в състояние да изненада и восхитить околните.


Нежен маникюр с течни камъни

Красиви нокти, течни камъни, на които е добавен целия начин на изящество и финес, винаги привличат към себе си внимание. Изпълнен в деликатни цветови нюанси, те са напълно подходящи за романтична среща или в ежедневието. Освен това, този дизайн има място и по време на работа. В крехката декорация не трябва да бъдат твърде големи и масивни каменни капки, които ще утяжелять ръце. Това се отнася особено за кратки ногтевых плочи. Междувременно, ако желаете, те да се допълни с малки прозрачни кристали, които не трябва да бъдат твърде много.

Ярък дизайн нокти с течни камъни

Стилен дизайн нокти с течни камъни, изпълнени в ярки цветови нюанси, изглежда много интересно, контрастиращи разгледаме по-смело и оригинално. Много често си се допълват прекъсвани от малки блестящи кристали, бульонками или необичайни рисунки, например, луксозни цветове в китайската техника. Изглеждайте страхотно леярство и течни камъни на ноктите си, които са идеални за партита и други тържества.

Ярки и лъскави нюанси за създаването на този дизайн могат да бъдат различни. В повечето случаи младите дами отдават своето предпочитание следните варианти:

 • ярко червено и червено;
 • интензивен розов цвят;
 • жълто канарче;
 • оранжев;
 • лилаво и лилаво.

Прозрачен маникюр с течни камъни

Красив маникюр, течни камъни на ноктите си, изглежда прекрасно и без добавки. Дори най-простото прозрачно покритие в съчетание с този вид дизайн започва да играе с нови цветове. При използване на безцветен лак или гел-лак течни камъни за нокти могат да се поставят върху всички пръсти, но при това е важно да не се прекалява, за да нийл-арт, не изглежда вулгарно и е над зареден.

Френски маникюр с течни камъни

Изискан френски нокти с течни камъни – една от най-популярните варианти сред съвременните модата. Той изглежда страхотно в различни цветови нюанси, но най-печелившия се счита за класически френски нийл-арт с бели картофи линия на усмивката. Изпълни този маникюр е възможно и в домашни условия, като се използва следната последователност от действия:

 • Първоначално е необходимо да се направи хигиенни маникюр и да се подготвят плоча към нанасяне на покритие.
 • След това трябва да прорисовать френч, с помощта на ъглова четка и бял лак или гел-боя.
 • Нанесете върху готовия дизайн гел-защита без дисперсия, след което се суши в лампата.
 • Средни по дебелина линии прорисовать модел технологии „леярство“.
 • Да позолоту. За това трябва да се откъсне малко парче от фолиото. Той трябва да бъде само малко по-големи от коготка. Полученото парче от фолиото трябва да е плътно притисната до плоча от матирана страна, а след това сваля рязко движение. В резултат на нанесени контур ще се появи позлата. С помощта на тази техника каменни капки се оказват „оправленными“ в благородния метал.
 • Нанесете цветен гел. Обикновено за това се използват два нюанса, например, жълто и сребристо, и са ги така, че да се получи плавен преход от един цвят в друг.
 • Да витражный гел с четка-волоском.
 • Формират обема на каменна капки.
 • Покриване на всички ногтевые плоча финишным гел без дисперсия и най-накрая се суши в лампата.
 • Маникюр с цифри и течни камъни

  Запомнящ и ярък рисуване на ноктите, течни камъни, е много оригинален и самостоятелно звено за дизайн, така че рядко се допълват с други шарки и изображения. Междувременно, тази техника може да е хубаво страхотно в комбинация с нежни цветя в малък размер, чаровни сърца и други прости и точно елементи в интериора.

  Червен маникюр с течни камъни

  Ярки червени течни камъни за нокти – най-любимият вариант за момичета, които обичат да привличат вниманието към себе си. Интересно изглежда този начин дизайн и в комбинация с червено покритие, които са подходящи за ученици в светлина и тържества. При избора на подобен нийл арт, трябва да се спазват приглушенность в облеклото и аксесоарите – те не трябва да бъдат твърде ярки и привличащи погледа, тъй като това ще направи образ вулгарно.

  Матиран маникюр с течни камъни

  Използването на матово покритие, различни цветове – интересни новости на ноктите, течни камъни в които придават на образа на неповторимото очарование. Този вид дизайн е най-добре изглежда в тъмни цветови нюанси, но в този случай самите декоративни елементи, трябва да са изпълнени в светли нюанси. Ако пък млада дама дала своя избор по-светло матовому корицата, тя трябва да се вземе предвид, че тези ногтевые плоча ще бъде бързо потъмнява и в най-скоро време ще загуби своя външен вид.

  Сватбен маникюр с течни камъни

  Всяка мома, която се готви да се ожени, до най-малките детайли мисля, че си начин. Включително, млади булки е задължително да се обръща внимание на маникюру, който трябва да изглежда луксозно и изискано и луксозно. Често представителки на нежния пол правят маникюр за сватба с течни камъни.

  Основното предимство на този вид дизайн е, че ноктите изглеждат така, като че ли те са в драгоценностях. Каменни капки приличат на скъпи източна расшитую плат. Красиви и стилни течни камъни и на дълги нокти изглеждат особено привлекателно и може да допълни себе си всяка сватба начин.


   

  Theme by Anders Norén