За да бъде красива

за да бъде красива

красота и здраве

Липобейз-крем — ефективно премахване на различни кожни проблеми

Липобейз-крем — ефективно премахване на различни кожни проблеми
Липобейз-крем принадлежи към верига аптеки козметиката и притежава изразени лечебни свойства. Хората с чувствителна и суха кожа ще намерите в този препарат спасение от красноты, сърбеж, лющене и напукване на кожната покривка.

На рафтовете в на аптека в отдел козметика можете да намерите недешевое, но ефективно средство за подобряване на състоянието на кожата. Липобейз-крем се отнася до популярните у дерматолози медикаменти, заботящимся за кожном покривка и оздоравливающем му. Този крем е предназначен за хора със суха и чувствителна кожа.

Липобейз-крем — състав

Компанията Фармтек, отдаване под наем Липобейз, съставът на крема е посочено върху опаковката и в инструкцията. Комбинация от масла, витамини и полезни киселини, помага за подобряване на кожата, напитать си полезни вещества и вода. В състава на препарата влизат такива вещества:

 • маслиново масло: наситени мастни киселини и витамини, хидратира с помощта на веществото сквален, защитава от свободните радикали;
 • масло от авокадо: помага за удължаване на младостта на кожата, благодарение на хранене и хидратация;
 • масло от жожоба: бори с негативно влияние върху кожата на околната среда: от вятъра, студа, химически вещества;
 • масло от шеа: мастни киселини и витамини, съдържащи се в маслото, полезен при сухота на кожата и шелушении;
 • масло от бораго (краставица билки): се бори с възпаления, раздражениями и сухота на кожата;
 • церамиды: увеличаване на съдържанието на мазнини на кожата, подмладяване я и омекотява;
 • витамин А: прави кожата эластичнее и по-мека, изглажда я и освежава;
 • витамин е: предотвратява стареенето на кожата;
 • урея: естествен овлажнител.

Липобейз — видове

Липобейз с карбамид е универсално средство, подходящо за грижи за ръцете, лицето и цялото тяло. Той е одобрен за употреба за хора от всички възрасти и деца. Като се има предвид всички нюанси на прилагането на Липобейза, производител произвежда лекарството в такива форми:

 • Крем в ламинатных тубах 75 мл. Гъст, мазен крем се предлага за грижа за кожата на ръцете и лечение на проблеми с кожата.
 • Емулсия в пластмасова бутилка от 250 мл. Е с по-течна консистенция и се препоръчва за грижа за тялото.
 • Серия Липобейз-бейби. Продава се под формата на крем емулсия и масла за къпане и е предназначен за грижа за кожата на деца.
 • Липобейз — крем хормонален или не?

  Липобейз, която е обогатен с натурални съставки, не се отнася до хормонални медикаменти. Положително действие Липобейза на кожата се дължи на естествени вещества, знаят как да задържат влагата и насищане на кожата с необходимите вещества. Ако се комбинират Липобейз с други дерматологични лекарства може по-бързо постигане на положителен ефект и да се излекува по-сложни случаи.

  Крем Липобейз — показания

  При първичния назначаването на лекарството на пациента при последното може да възникне въпросът, за какво Липобейз-крем дерматолози предписват. За отговор трябва да се научат на указания и препоръки, които казват, че лекарството може да помогне в решаването на кожни проблеми и да доведе до такива резултати:

  • подобряване на състоянието при екземи и дерматит;
  • насищане на кожата покрива различни видове липиди, защищающими кожата от външни дразнители;
  • облекчаване и работят им магия от изглажда кожата;
  • насищане на кожата необходимата влага;
  • премахването на възпаления и раздразнения;
  • зарастването на микротрещин;
  • да се отървем от сърбеж и лющене, предизвикани от негативното влияние на околната среда: вятър, студ, слънце, химикали;
  • възстановяване на горния слой на кожата след козметични процедури.

  Липобейз за лице

  Суха и чувствителна кожа може да бъде следствие от кожни проблеми, а особеност на организма. Външни фактори, вятър, студ или слънце, се влоши състоянието на кожата покрива и се превръщат грижи за кожата на лицето на проблема. Липобейз-крем за лице помага да се избегне прекомерна сухота на кожата и възпаления, хидратира я и я прави мека, гладка и копринена.

  Липобейз препоръчително да се използва два пъти на ден. Крем се нанася върху почистени воалите. За това най-добре е да се използват лекарства, при които липсват осушающие вещества. След нанасяне на препарата върху проблемните зони, го нежно се втрива и се оставя за усвояване. Крем не е желателно да се прилага, преди да излезете на улицата. Продължителност на прилагане на Липобейза зависи от състоянието на кожата покрива. Крем може да се използва за суха кожа, като предпазва от напукване и лющене.

  Липобейз за тяло

  загрузка...

  Крем Липобейз е универсално лекарство, така че тя е ефективна за всички зони на тялото, раздраженных и нуждаещи се от обновяване. Липобейз — овлажняващ крем, така че да може да се използва за тялото в такива случаи:

  • след продължително излагане на слънце;
  • след проучване, в резултат на което кожата обветрилась, червено, става суха и започва да отлепите;
  • след процедурите в салони за красота, депиляций на крака, пилинг, използване на лазер;
  • след работа с химикали; често изложени на въздействието на химични реагенти са изложени на ръцете;
  • през пролетта, когато има недостиг на витамини и кожата започва да отлепите и зудеть.

  Липобейз — странични ефекти

  Липобейз е предназначен за суха и чувствителна кожа, така че всички компоненти в състава му се избира с оглед на това, за да не дразни кожата. На опаковката на лекарството е, че той е противоалергичен, затова алергични реакции са сведени до минимум. В инструкциите към наркотици странични ефекти не са определени, но винаги е налице риск от възникване на индивидуална непоносимост към лекарството в сила на алергична реакция на неговите компоненти. Разрешава се прилагат Липобейз за деца, но да се прилага крем в началото трябва да са малки порции, като се уверите кожни реакции.

  Липобейз — противопоказания

  Овлажнител помага за решаване на някои кожни проблеми и за подобряване на състоянието на кожата покрива. Тя може да се прилага на хора от всички възрасти, с всички болести. Производител на своята инструкции не показва противопоказания за прилагане, но предлага да се внимава при прилагане по време на бременност. Това указание се пише на всички фармацевтични препарати и не е показателно за вредно крем.

  Ако има нужда да се използва по време на бременност, това трябва да се нанесе крем в малки количества в малък участък от кожата и да се проследи реакцията на организма. При отсъствие на зачервяване и сърбеж на лекарството може да се прилага. Отговор на въпроса: Липобейз — от каква възраст може да се на децата, липсва в инструкциите. При него производителят предлага специално за деца емулсия Липобейз-бейби, която е разрешена за употреба дори и на новороденото.

  Липобейз — прилагане на

  След като прочетете инструкциите не остава въпроса, как да се прилагат Липобейз-крем. Го нанася в малко количество върху суха възпалени области.в части на тялото ще движения. Преди прилагането на крема кожата се пречиства. Продуктът може да се използва два пъти на ден в продължение на дълго време, въпреки това мненията на хора, пользовавшихся крем, казват, че ефективността на лекарството постепенно намалява поради появата на ефект на привикване. Затова след използване на крема в продължение на 1-2 месеца трябва да се направи пауза.

  Липобейз от акне

  Липобейз е изключително подходящ за подобряване състоянието на кожата при различни дерматологични проблеми, но при някои заболявания може да се влоши състоянието. Неговата основна цел — омекотяване и хидратация на кожата, затова крем Липобейз за лечение на пъпки и черни точки не е предназначен. Пъпки често се появяват при мазна кожа и крем я прави дебели. Крем може да се окаже полезна, ако е дребен обрив дължи на алергична реакция на организма към вещества или външни дразнители.

  Липобейз от псориазис

  Дерматолозите могат да се възлага в комплекс от лечебна терапия Липобейз при псориазис. При дадено заболяване, лекарството ще стреля зачервяване с възпалени места. Отделно от други лекарства крем не може да преодолее последиците от псориазис. Той за известно време улеснява състояние, прави кожата по-мека, намалява псориатические прояви. След като лекарството се спре псориатические симптомите се връщат. При псориазис Липобейз се използва два пъти на ден, се нанася върху засегнатите зони на тялото.

  Липобейз при дерматит

  В лечебен комплекс при дерматит и лекари-дерматолози могат да включват крем Липобейз. При системно използване на лекарство помага за намаляване на тежестта на обриви, облекчаване на сърбеж и лющене. Липобейз при атопичен дерматит изпълнява допълнителна функция, защото неговите съставки не дава възможност да се бори с основната причина за появата на дерматит.

  Липобейз-крем — аналози

  Цената на Липобейза в тубе, обемът на която е 75 мл, е в рамките на 300-350 лева. Кремът има гъста консистенция, така че бързо се изразходва. Това кара купувачите да търсят евтини аналози на лекарството от производителя Фармтек, но практиката показва, че по-евтини крем не притежават такава ефективност и имат странични ефекти.

  Липобейз, аналози на което са в същата ценова категория, се счита за оптимално лекарство за съотношението цена-качество. Ако има необходимост от придобиване на подобни козметични средства, може да се обърне внимание на такива лекарства:

 • Кожата Актив от компанията Фармтек. В състава на този препарат на първо място стои хиалуронова киселина, така че основното предназначение на този крем е подмладяване. На втора позиция е хидратация на кожата, премахването покраснений и да се отървем от лющене.
 • Крем Циновит от компанията Фармтек. Основното активно вещество е цинкът, който активно се бори с проблемна кожа, акне, сухота, възпаления. Противопоказан при бременност.
 • Крем Цинокап от компанията Pharmstandard-Томскхимфарм. Има противовъзпалителни, антибактериални и противогъбични свойства. Показан при псориазис, суха кожа, дерматити.
 • Крем Локобейз италиански производител на Темлер. Предназначена е за възстановяване на кожата след пренесени дерматологични заболявания и козметични процедури.
 • Емулсия Топикрем на френската лаборатория Нижи-шарье. Помага за възстановяването на кожата покрива, подобрява състоянието при дерматит, ефективно овлажнява кожата.
 •  

  Theme by Anders Norén