За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Летни обувки с най-високо берцем

Летни обувки с най-високо берцем
Летни обувки с най-високо берцем — вид на нещо, което ще се хареса на момичетата, worthy в облеклото динамика, стил, комфорт. В градската среда тези обувки изглеждат отлично, привличат внимание и да се обърнеш след своя праволинеен притежател.

Стилни снимки в горещите дни дизайнери предлагат допълват не само отворени и удобни сандали, изискани туфельками, но и летни обувки с високи бойни ботуши. Понякога, точно тези обувки е необходима за ежедневните лъкове модата-на градските жители.

Високите летни дамски обувки

В днешно време момичетата вече не се чудя новостта в света на модата, а с удоволствие ще се възползват от нови идеи. Летни високи обувки, например, по-скоро може да се използва само в дъждовно време, за излизане извън града, в туристически цели. Днес те често представят в летните дизайнерски колекции, те често се допълват момичета летните снимки.

Летни високи обувки — доста удобна и комфортна нещо. Те могат да бъдат изработени от кожа или плат, имат отворена пета, чорап, страничните части. Благодарение на такъв „вентилация“, крака в обувките диша, освен това, тя служи едновременно и интересен интериор. Де летни обувки могат също ремък, метални елементи.

Подобна обувки са различни и по височина и форма на ходилото — тя варира от петата височина до грубовато-тракторной, именно последната особено молодежно и смело да изглежда.

С какво носите леки летни обувки с най-високо берцем?

Всъщност, комбинации с летни високи обувки много:

  • Чудесно изглеждат те в хипстерском дрехи. Ако обичате дрехи в този стил, а след това просто подверните любими зреещи от дънки до глезена или носите дънки-скинни с нитове, просторен тениска, жилетка и летни обувки-берцы.
  • Със стил оверсайз такива обувки също се комбинират. Свободни панталони или пола, безразмерный пуловер „се сприятеляват“ с обувки с висок берцем.
  • Дори богемные красавици не могат да устоят пред тези обувки. Стилисти предлагат да ги носят с кружевными поли, рокли, може би си струва да се предпочитат обувки с висок берцем в по-светла гама.
  • Много модели на високи обувки могат да се носят с дълги романтичными поли, и красиви маечками, с къси панталони.
  • Секси ще изглеждате летни обувки с кожена пола, те ще добавят образ неповторим шик.

  •  

    Theme by Anders Norén