За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Червено-черен френски маникюр с гел-лак стъпка по стъпка

Мода, както е известно, мрачна и е краткотраен, за нея е трудно да се справи. А в края на краищата, всеки от нас така, че искате винаги да отговарят на неговите изисквания, дори и в най-малките неща. Как да се постигне това, през цялото време да бъдат в тенденцията? Отговорът е достатъчно прост и се намира на повърхността – от класиката винаги е актуална!

Ако използваме думата „класика“ по отношение на маникюру, тогава, разбира се, на първо място мислим за френски маникюр често просто именуемы френчем. Наистина, трудно е да си представим нещо по-просто и вкусно едновременно: той не е нито възрастови, нито стилистични граници. Френски маникюр добър и в комбинация със строги офис костюм, и с екстравагантен вечерен дрехи почивка, и с луксозен подвенечным рокля.

Но какво да правя, ако душата иска нещо празнично, интересно, необичайно? Изход има! Може да се изпълни червено-черен френски маникюр с гел-лак.

krasno-cherniy-french (4)

Този маникюр е идеален за ярки, смели, уверени в себе си жени. Той, несъмнено, ще внесе свежа струя дори и в най-прозаичен ден, но това няма да изглежда прекалено предизвикателно.

За изпълнението на такъв проект ще се нуждаят от традиционни материали (течности, экопраймер, основно и максимална покритие) и оборудване за маникюр с гел-лак, разбира се, червено и черно на гел – лак, и като удар – един или няколко кристали.

Етапи на създаване на червено-черен френски маникюр с гел-лак

След като ноктите обработени пилкой за да им грапавост, парцел в чинията обезмаслител, удаляющий естествени мастни секрети, и бескислотный грунд, за да ви помогне по-силни свържете с гел-лак и на нокътната слой. След това внимателно парцел за основно покритие и да го изпрати пръсти на две минути в ултравиолетова лампа. krasno-cherniy-french (7)

След това пристъпваме към корицата на ноктите с цветен лак. Централен съвет за тази фаза – не правете всички на нокти еднакви. Много по-ефектно изглежда маникюр, където избран цвят на една или няколко пръста. Между другото, майстор на фэншуя – източната част на учения твърдят, че по този начин може да се подобри тази сфера от живота си, която символизира всеки един от нашите пальчиков. krasno-cherniy-french (8) krasno-cherniy-french (6)

Първо, парцел за първи слой гел-лак, опитвайки се да го направи колкото е възможно по-тънки, две минути ги оставете да изсъхнат на лампа, след това налагат на втората, не по-малко тънък слой и отново ги оставете да изсъхнат две минути.

загрузка...

krasno-cherniy-french (1)

След това прави свободния край на нокътя – съставя студен гел-лак усмивка, която е неразделна част от френски маникюр. Я, разбира се, също издържа на лампа две минути и се повтаря този етап още веднъж.

krasno-cherniy-french (5) krasno-cherniy-french (3)

Малък бар, придающий изтънченост дизайн: малката капка topa на един или няколко ноктите, страз, даваме опора на лампа все същите две минути, и едва след това покриваме топ целия нокът, спретнато „запечатывая“ модерните. След изсушаване премахване на лепкав слой и парцел с масло на кожичките.

krasno-cherniy-french (9)

Прекрасен маникюр е готов! Сега в продължение на две-три седмици можем спокойно да парадират с дръжки, които без съмнение ще предизвика възхищение у околните, в края на краищата, здравина и издръжливост на гел-лак не позволи на външни фактори развалят този прекрасен оригинален френски. krasno-cherniy-french (10)

Theme by Anders Norén