За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Боядисване на ноктите. които ще искате да използвате всеки път

Няма време за ноктите салон? Искате ли да спестите? Уморени от чакане за запис в продължение на няколко седмици? Любима маникюрша отиде в наредба?

Е, на всичко това има един добър отговор — правим маникюр себе си. Не, това не е страшно. Освен това, много обладательницы перфектния маникюр правят това само за себе си.

713e3b7a48a912182d7622fa1f04b422_cropped_612x408

И така, каква е тайната на красотата на ноктите? За начало просто издишайте. Отпуснете се. Имаме нужда от спокойствие и сигурна ръка. И така, днес ние не сме за разликите между нанасянето на лак-гел от лак с глиттером, а за няколко малки неща, за които малко хора мислят и които всъщност и там е нашето спасение.

„Започва да капе! Нередности!“ — вие възкликне, а ние ще отговорим: „Да, и ние също чрез това премина. Така че изпарявам. Твърда ръка, не помниш ли?“

ТРИК НОМЕР ЕДНО: НА ПАЛЦИТЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО

От тях е много удобен за почистване на лак, който е попаднал на кожата. По-добре започнете с показалеца пръст или на кутрето и бавно и неотвратимо отиди до голям.

ТРИК НОМЕР ДВЕ: НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ СЧУПЕНА РЪКА

За ноктите на двете ръце са добре боядисани, действайте обратно: здраво дръжте нерабочую ръка с четка и двигайте работна.

загрузка...

ТРИК НОМЕР ТРИ: НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ЛАК НА КОЖАТА

Изчакайте до сутринта, докато ноктите да изсъхне, а след това по време на сутрешния душ просто сотрите го почистите.

Опитахте? Вярно е, че животът е станал малко по-лесно?

Theme by Anders Norén