За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Какви годежни пръстени в модата?

Ако искате да изглеждате модерни и стилни, научете, какви годежни пръстени, сега на мода.

На върха На популярността в 2017 година остават годежни пръстени с необичаен интериор. Много дизайнери през този сезон са пуснали двойка на пръстена за булката и младоженеца, като ажурных ободков. Тази обстановка създава ефект на лекота и airness, а на пръстите на мъжете и жените изглеждат елегантно и изящно. Често такива бижута сватба отрежете скъпоценни или полускъпоценни камъни.

Не са загубили актуалността си и венчальные пръстени с диаманти. Обаче да си позволи такива скъпи украшения не могат всички влюбени хора, поради тази причина много от дизайнерите през този сезон диаманти са заменили не по-малко красиви и благородни фианитами. Това са изкуствени диаманти, които имат ниска стойност, при това фианиты си блясък, светлинна яркост и декоративни данни почти не се различават от истинските диаманти.

Модни стомана и пръстен с гравиран, тя може да се прилага за украса от всякакъв материал – злато, сребро или друг метал. Гравиране се прилага за всяка страна на халката – външна или вътрешна.

Годежни пръстени с емайл, се считат за истинско произведение на изкуството, защото са резултат от доста сложна слугинска работа. Процесът на эмалировки бижута в изкуството представлява сплавление метал и стъкло, под действието на висока температура. За създаване на пръстените “ с емайл се изисква дългогодишен опит и успешна работа на бижутера, търпение и внимание. В резултат на эмалировки се получава пръстен с гладка от стъкловидното тяло на повърхността на наситени, но меки цветове. Такива годежни пръстени могат да бъдат украсени със скъпоценни камъни, но те изглеждат страхотно и без тях.

загрузка...

Още преди няколко години пръстени с големи камъни в средата е на мода даване на момичето в деня на плащането. Сега, като бижута са актуални сватбени пръстени. Тази година дизайнерите представиха няколко варианта на халки от платина и бяло злато. Някои от влюбените двойки предпочитат сватба пръстените от сребро.

На витрините на магазини, бижута могат да се видят и брачни халки от черното злато. Изглежда те са изключително мистериозно, дръзко и смело, но избират тези бижута са малцина.

Theme by Anders Norén