За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Как да носят орар – 28 снимки, които ще помогнат на красива вратовръзка орар

Как да носят орар – 28 снимки, които ще помогнат на красива вратовръзка орар
Въпросът е как да носят орар, много често възниква при съвременните модата. В действителност, има много възможности допълват тези аксесоар модерен и атрактивен начин за излизане в светлина или в ежедневието.

Често представителки на прекрасния пол, получават подарък изискан орар. Този красив и женствен аксесоар може да се превърне всеки, дори и най-скучния начин в елегантен и стилен look. Въпреки това, някои дами изпращат го в задния ъгъл на кабинета, тъй като не знаят как да носят орар, и от неговото правилно мач.

Как да се носят шал-орар?

В действителност, луксозен шал-орар може да дойде по-удобно във всяка ситуация. Те могат да бъдат допълнени с горната си дреха, за да не замръзне през студения сезон, се хвърли върху раменете на хладна лятна вечер или за промяна на външния вид на неговия стил, което му придава очарователна „жар“. За да използвате тази го красиво, момичета и жени, трябва да знаете как да завърже орар, в зависимост от размерите и материала на изработката.


Crochet тайна

Най-популярният вариант – crochet шалове-тайна, в състава на които може да се вълна, памук, кашмир и други направления. Такива продукти могат да изглежда просто и лаконично, или също да имат красив и изискан модел, нанесени с помощта на контрастни цветови нюанси или ажурна задължителни. Аксесоари от този тип дават на своя притежател на уникален комфорт по всяко време на годината, те са отлични топло и сигурно да задържат топлината. Освен това, те са много стилно изглежда, обаче, за да не развалят образа си, модницам трябва да знаете, колко красива вратовръзка орар.

Има много начини за носенето на този аксесоар. Така че, може просто увийте около шията, веднъж или два пъти, а свободните краища се оставя свободно да висят отпред, от него може да се образува пръстен, спрятав върховете в колона вязаного платна, или разпространил по раменете, определен с помощта на гурме брошки или стяга. В допълнение на това малко нещо, винаги може да се превърне в отлична алтернатива на вашия централен убору, защото може да се носи не само в шията, но и на главата.

Кожа орар

Луксозни тайна от кожа е мечтата на всяка жена. Често те украшаются пискюли, пайети, мъниста и естествени перли, обаче, дори и без излишно декор такива аксесоари изглеждат отлично. Прекрасно и орар с кожа тапицерия, изработени от вълна или друг материал и декорированный пушными шкурками.

Според много жени, този продукт е подходящ само за зимните образи с шуба. В действителност това съвсем не е така. Можете да ги съчетаете с палтото от овча кожа палта и класически стил, нощни нарядами и дори някои модели якета. Мисля за това как да се носят кожени орар, не трябва да се използват сложни методи – предене го нишки, или се правиш на голям брой тъче. Много по-добре просто се хвърли аксесоар за раменете, когато се налага определяне го завършва красива брошью или заколкой.

загрузка...

Ажурни тайна

Дамски тайна, направени с помощта на ажурна плетени, изглеждат страхотно. Те допълват образа на своята обладательницы нежност и романтичности, така че са идеални за добавка стилни и модни look ите, предназначени за срещи или ученици в светлина. В зависимост от това, какъв тип прежди, използван за създаването на този аксесоар, той може да украсяват себе си връхни дрехи за демисезонного или на зимния период на годината. В прославени той също може да направи добра услуга – тази го да се хвърли върху раменете си, заменяйки я дълго непромокаемо яке или вязаный жилетка.

Въпреки че в повечето случаи подобни изделия, които се носят по традиционния начин, стилисти и дизайнери предлагат и много други варианти на отговор на въпрос, как да се носят деликатен орар. Така че може да се хвърли върху главата, след получаване на подобие лека шапки или кърпи, за да образуват от него стегнат или свободното си пръстен и дори приключи около китката си, като получи въздушен и оригинална гривна.

Орар с ръкави

Съвременната мода не стои на едно място, така че стилисти непрекъснато се разработват нови модели, базирани на обичайните за жените неща. Така, преди няколко години на върха на модния олимп са се появили шалове-тайна с ръкави и повече прилича на топла нос срещу вятъра. Такива тайна от кашмир, вълна и други материали отлична топло и в студено време и дават на своя притежател на комфорт, а в някои случаи премахването й се налага да се носят връхни дрехи. Ако такова малко нещо допълнително има и качулка, тя може да замени себе си и прическа.

Образ с палантином

Обикновено, шалове-тайна допълват стилни снимки на красиви дами в по-хладните месеци. Те отлично се съчетават както от горната, така и с основния дрехи, де е на всички, дори най-простите неща. В света на комбинации не съществуват строги правила, как да се носят орар с предмети от гардероба на жените, така че повечето модата се ръководи от собствените си външен вид и индивидуални предпочитания. Междувременно, стилисти препоръчват да комбинират в едно начина на продукта в една цветова гама.

Така, например, бежово орар със зимното яке от същия колер са ще изглежда скучно и невыразительно. Шал ярък контрастен цвят, например, червен или лилав, напротив, ще даде такъв look ние интересен и оригинален външен вид. Добре ще изглеждат и бежово орар, ако той е декориран затруднен бродерия или аппликацией в романтичен стил.


Как да носят орар с палто?

Начини, как да се носят орар с палто, има съвсем не малко, като изборът им зависи както от вида на самия шал, така и от фасона на горната дреха, например:

  • орар на палто с качулка е най-добре да се връзвам във формата на пръстен или да използвате като обикновен шал – обвива около врата на един път, а свободните краища се оставя отпред;
  • с класически палта без качулка може да се използва както на тези, така и други варианти. Така че, в този случай, широк шал-орар може да се разпространи по раменете, определен от едната страна с помощта на брошки, или, ако дължина на аксесоар позволява, обвива около врата на няколко пъти, а свободните краища на сезон за колан на горната дреха.

Как да носят орар с роклята?

По време на различни официални събития, особено тези, които се провеждат на открито, жените често се допълват вашия празничен начин на ажурным или кашемировым шал-палантином. Тази малко нещо перфектно замества топла кофту, която в комбинация с тържествена дрехи почивка в повечето случаи изглежда не на място. Като цяло, този аксесоар по време на празници е просто хвърля върху раменете, обаче, има и други опции, като носи орар, с вечерна рокля.

Така, например, от тази на продукта може да се образува пръстен, който в тази ситуация не трябва да бъде прекалено тугим. Освен това, тя може да разпери по раменете, комбинирането на двете страни с помощта на гурме брошки, която може да се намира в центъра на или от двете страни. Завършва шал във всички тези случаи може да се остави свободно висящи, rebind в оригинален колан или пък връзвам на красив нос.

Как да носят орар с шуба?

Въпросът е как да носят орар с шуба, възниква от представители на нежния пол изобщо не е рядко. Мач вземем това космато връхни дрехи с аксесоари не е много просто, така че момичета и жени често изпадат в ступор при изготвянето на зимния начин. Междувременно, има няколко полезни препоръки стилисти, които ще помогнат на всяка моднице вариант да изберете и създаване на хармонично и изразителен поглед, например:

  • шалове-тайна, изработени от тежки плътни материали, могат да се носят само под палтото. Надетые отгоре, те добавят я излишен обем, затова тази комбинация трябва да се избягва;
  • тънка коприна и кашмир тайна може да се носи на върха на козината традиционния начин – увит около врата на един път и оставяйки краищата отпред;
  • квадратен аксесоар може да се завърже по следния начин – първо да го сгънете по диагонал, а след това поставите на врата си така, че да триъгълна част се оказа отпред. Остри върхове, които се превърнаха отзад, трябва да перекрестить, да се изведат навън и да се свържат грандиозно лък;
  • изглежда страхотно и шал-скоба, изработени от топъл палантина;
  • и накрая, всяко подобно изделие може да се хвърли върху главата му, а го завършва разпространяват по направят козината суровина платно.

Как да носят орар с пуховиком?

Избор на начин как да носят орар с пуховиком, зависи предимно от фасона на горната дреха. Така че, ако яке е оборудвана силует, с нея добре е подходящ шал, навязанный под формата на дълга линия или глава. Ако продуктът се различава впечатляващ обем, аксесоар върху него може да се наложи само на един оборот, а краищата се оставят свободни. Ако те са силно възпрепятствани и причиняват дискомфорт, можете да ги премахнете под пуховик или сезон за колан.

Как да носят орар с яке?

На върха на якета шал-орар може да се завърже огромно количество начини – под формата на капака, под формата на снуда, традиционния метод на един оборот, във формата на пеперуда, с помощта на брошки и така нататък. Като цяло, изборът на варианта не причинява много затруднения, обаче, младите момичета често възниква въпросът, как да се носят орар с яке с качулка.

В този случай се препоръчва да се дава предпочитание на един от два начина – връзвам на продукта на няколко оборота под капак и да завършва в по-дебел, като по този начин е лесно повдигане тази подробност към върха, или увиване около врата само веднъж и се обвърже края на прост възел, поставете го на ниво малко под гърдите.

Как да носят орар с дубленкой?

И накрая, някои дами могат да се чуди как да се облича тази го в комплект с дубленкой. В действителност, към този предмет женски гардероб се прилагат едни и същи правила и съвети, че и към класическите палта. Единственото изключение е орар с белезници – го краищата не може да се скрие, за да не се скрие от околните дома „жар“ аксесоар. В този случай трябва задължително да се оставят свободни краища в предвид, че образ се оказа стилен и привлекателен.


 

Theme by Anders Norén