За да бъде красива

за да бъде красива

ноктите

Перфектния педикюр. 8 съвета за момичета-модели, демонстрирующей обувки

Как да изглеждате безупречно в открита лятна обувки.

Джини Buena професионална ню йорк модел, снимающаяся в реклама на обувки. Това е нейната идеална крака, което най-често виждаме на екрана на телевизора. 415bb8eabcabd2003a6563e13de1c9eb_cropped_600x386

НА ПРЪСТИ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ВАШАТА ЛЮБОВ

„Отделяйте време за педикюру поне веднъж месечно. Ако предпочитате да си прави педикюр себе си, не забравяйте едно важно правило: ноктите трябва да подпиливать строго на формата на пръста. В никакъв случай не изрежете ноктите по права линия, както са ни напътствали баба. Така ще получите ъглите на ноктите си, които травмируют съседните пръсти“.

НАВЛАЖНЕТЕ

В идеалния случай хидратиращ крем на краката си струва да се прилага не по-рядко от два-три пъти в седмицата. Нанесете крема преди лягане и след душа, и сложете памучни чорапи, за да крем е най-добре впитался в краката.

МАЗОЛИ

„Моделът не може да си позволи мазоли на краката, така че аз винаги нося тънки прозрачни носочки или следки, най-различни нюанси. Основният проблем с мозолями при жените се състои в това, че ние носим обувки не си размер. Или не прилагаме супинаторы, когато те са необходими. От това възникват чехъл, натоптыши и мехури. Никоя „красота“ обувки не си струва лоши отпечатъци, кожата и ставите“.

ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТОК ДВА ПЪТИ

„Ако трябва да нося токчета — не отивайте в тях. Седнете и смотритесь страхотно! Сериозно, високи токчета не са предназначени за разходки. Само за съвсем изключителни събития, които могат да се носят висок ток, веднъж-два на месец. Но да ходят по тях всеки ден? Не-не-не“.

загрузка...

7e20903723c425f0007bc5bfee549a78

ПРОФИЛАКТИКА НА ГЪБИЧКИ

„Хората забравят, че ноктите са необходими паузи между педикюр, когато сте на разходка с смытым лак за няколко дни. Така ноктите се възстановяват.

Ако ходиш на басейн или на фитнес, винаги има риск подцепить грибковую инфекция. Тайната на профилактика е проста: сменяйте чорапите точно по време на тренировка, винаги изплакнете с и подсушете с вытирайте краката отделна кърпа, и смазване на ноктите с масло от чаено дърво.

Не носете един и същ обувки за два дни подред. Оставете я да изсъхне естествено.

Гъбата се разпространява в топла и влажна среда, така че да не му дадем шанс. Както и масло от чаено дърво перфектно дезинфекцира“.

ГРИЖА ЗА КУТИКУЛАМИ

Кожичките на краката също се нуждаят от грижа и смазывании масло, както и кожичките на ръцете. Но има една разлика: не си струва за бутане изложени на кожичките на пръстите на краката до корена на нокътя, като го правим с ръцете си. В краката На голям риск от инфекция след такава процедура. Ако кожичките са ви причинява неудобство, просто се обърнете към добър майстор педикюр, да режеш“.

КАК ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ПРОМЯНА В ЦВЕТА

Ако вие не искате да има жълти нокти, винаги използвайте базов слой, преди да нанесете лак. Промяна в цвета на ноктите се случва, като правило, поради тъмен лак.

ЗНАЙТЕ КОГА ДА ОТИДЕТЕ НА ЛЕКАР

За модели на екскурзия с ортопед, като отидете на зъболекар на всеки шест месеца на редовен преглед. „Аз не съм правил до самолечение, ако при мен започват да болят краката. Аз отивам на специалист и след това следват препоръките си. И дори ако краката не боли, отивам на редовни прегледи 1-2 пъти в годината, за да предотврати евентуални проблеми. Ето и всички тайни“.

Theme by Anders Norén