За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Фасоны дълги поли – най-модерен зимни и летни модели

Фасоны дълги поли – най-модерен зимни и летни модели
Различни фасоны дългите поли са подходящи по време на работа, разходка или вечерна събитието. Благодарение на maxi-дължина, те ефективно прикрива недостатъците на фигурата си обладательницы, но с това не се лишават нейната женственост и елегантност.

Макси поли, днес са на върха на популярността от представители на нежния пол от различни възрасти. Тези продукти изглеждат невероятно женствени и елегантни и могат да създадат около своята обладательницы атмосфера загадочности и airness. Фасоны дългите поли са доста разнообразни, и да изберете своя вариант можете без много затруднения.

Фасоны дълги поли на 2018

През всеки сезон актуални тенденции в женски дрехи няколко различни. Изделия, представени в макси дължина, винаги намират своето място в сърцата на представители на нежния пол, обаче, от гледна точка на стилистика, те могат да изглеждат по различен начин. Модни фасоны дълги поли през 2018 г., представени предимно в следните варианти:

 • плисе модел;
 • буйни поли-слънце, на върха на които могат да бъдат сглобени на дъвка или да има колан;

 • изделия, намаляване на „полусолнце“, който леко напомня на предишната версия, но не е по-буйни;
 • поли-годината, достигайки пол или квалификация – чудесен избор за официални събития. Междувременно, ако желаете, този костюм може да бъде носен и на романтична среща или среща с приятелки;

 • през летния период е от особено значение ще бъдат подредени и изделия от фини материи;
 • най-накрая, в ежедневието чорап основен хит 2018 година ще се превърне в очарователна пола-trapeze от деним с различна плътност.

Дълги топли поли, фасоны 2018

С настъпването на студения сезон красиви дами все още искат да останат женствени и сексуално привлекателни. Това ще им помогне дълги поли, зимни фасоны които са в състояние да си обладательницу дори посред зима студа. В тези продукти е почти невъзможно да се замразява, а външният им вид е просто поразителен. През 2018 година сред зимните модели особена популярност момичета и жени са спечелили следните варианти:

 • пола-звънец;
 • стегнати плетива;

 • подредени модели, скрывающие очертанията на краката;
 • оригинални асиметрични варианти, с наклонена по подгъва или различна дължина в предната и задната част;

 • прости прави поли от плътни материали тъмни цветови нюанси.

Фасоны дългите летни поли 2018

През лятото поли-макси също непременно ще намерят своето място в гардероба на представители на нежния пол. Те създават женствени и романтични образи, са подходящи за разходки, романтични срещи и срещи с приятели. Освен това, някои фасоны дългите поли могат успешно да замени себе си парео и да станат прекрасна алтернатива на тази вещице по време на почивка на плажа.

През 2018 г. на върха на популярността намират различни модели поли от шифон в пода, ретро-вариантите с волани и фалдами, лаконичен поли-слънце и полусолнце. Освен това, по време на пътуването на почивка могат да се възползват от локално тенденция многослойности и да вземете със себе си няколко мулти-диференцирани прагове, изработени от фини естествени материи.

Фасоны дългите летни поли 2018


Дълги поли – модерни фасоны

Много красиви жени дълга пола в пода, фасоны която изключително разнообразни, свързани с прекомерно чопорностью, строгост и целомъдрие. В действителност, това не е съвсем правилно, защото съвременните стилисти и дизайнери са измислили много интересни възможности, в които всяка млада дама може да изглежда привлекателно и съблазнително.

Така, някои фасоны дълги от женските поли са допълнени с високи цепки, демонстрирующими околните стройни крака си обладательницы. Част от тях може да има напомпаната талията или баску, благодарение на които участък на тялото в областта на колан ще изглежда много по-тънки и по-тънък. Отделно място сред цялата гама от тези продукти заемат модели формата монтиране намаляване – те внимателно подчертават околните на женственных огъване и округлостях, но не да се прокара ги и не правят имидж вулгарно.

Дълги поли – модерни фасоны


Фасоны дълги прави поли

Всички модели на дълги прави поли изглеждат просто и лаконично, но по този начин могат да станат част от резултатно начин за различните ситуации. Тези продукти са отлично крият дефекти или пълнотата на краката, така че са идеални за жените с проблемните фигури. Сред най-популярните варианти отделят права пола-макси с цепка, да прави модерен look изключително женствена и сексапильным, и модел с миризмата, подчеркивающим на талията.


Фасоны буйни дълги поли

Буйни модели на дълги поли са изработени от различни материали, сред които има плътни и леки. Последните създават ефект airness и романтичности, поради което са идеални за летни разходки. Варианти от плътни тежки тъкани са подходящи за вечерна събитие, обаче, барышням имайте предвид, че те могат визуално да добавите силуэту обема и да направи фигурата непропорциональной.


Фасоны дълги поли с мирис на

Мирис – един от тези елементи женски дрехи, който винаги е фигурата си обладательницы в най-добра светлина. За онези момичета които предпочитат поли в пода, модели с мирис са един от най-добрите варианти, тъй като те поне леко приоткрывают крака на модата и правят имидж, невероятно привлекателен. Подобно продукт изглежда здраво и сбито, но с правилния избор на други компоненти на модерния начин може да се подчертае красотата и сексуалността на домакинята.


Фасоны дълги дънкови поли

Един практичен и универсален пола-макси, изработени от деним, има много различни модели, всеки от които се отличава с някои особености. Така, сред широка гама производители на дамски дрехи могат да се разграничат следните продукти:

 • дънкови поли-макси с мирис;
 • русалка – необичаен стил поли в пода, който не е много просто да впише в образа на съвременната мода;
 • игриво и закачливо поли-слънце;
 • прост и лаконичен -„, които могат да бъдат допълнени от вертикален до копчета на предната повърхност;
 • елегантни поли-молив.


Дълги поли – асиметрични фасоны

Модерни фасоны дълги поли за момичета често се отличава с изразена или малозаметная асиметрия. Това придава на такива теми гардероб оригинален външен вид, благодарение на който младите дами стават максимално привлекателни. Така, в продуктовата гама на производителите могат да се срещнат фасоны дълги поли, в предната част на откриване стройни крака, модели-каскада, дължина, която варира по цялата повърхност, което води до край на тези продукти са малко прилича на лесенку, и опции с наклонена подолом.

Освен това, лека асиметрия може да присъства и в стилистическом извършване на тези предмети от гардероба. Това може да се говори под формата на накладного джоба или декоративна цип, разположен само от едната страна, разлика в цвета или текстурата на парцели продукта или наличието на асиметрични разрези.


Фасоны дълги тесни поли

Носенето на тесни поли-макси задължава модницу да има стройни и пропорционална фигура, защото в този артикул всички недостатъци силует и излишните килограми се оказват в предвид. Този вариант е подходящ за романтична среща, си официална вечеря или излизане на светлина. В особено тържествени случаи можете да използвате и такива красиви фасоны дълги поли, как ма или молив – тези модели в горната част са тесни, а в долната им приятелка леко се променя.

Дълга пола, прическа – слънце

Много модели на дълги поли за лятото има приятелка „слънце“, която се отличава с невероятна лекота шивашки. В разложенном формата е продукт за външно прилича на идеално равен кръг, клинове които формират допълнителен обем и правят този вариант е много интересно. Фасоны дълги поли cut „слънце“ в долната част са напълно идентични и се различават само по статистически зони. Така, те могат да започват с еластична гума, широк колан или да има стандарт за кацане, не изменяющую пропорциите на фигура.


Фасоны дълги поли, за да се пълни

Дами с апетитни форми много по-често, други избират макси поли, защото в повечето случаи те се притесняват от фигурата и искат да скрият от любопитни очи прекалено пълни крака. Стилисти и дизайнери всяка година разработват за тази категория красиви дами нови възможности, в които те ще бъдат прекрасно изглеждате и да се чувствате комфортно и уверено. Следните модели на дълги поли за жените се считат за особено печеливши:

 • пола-молив, която може да се превърне в „пясъчен часовник“, дори най-непропорциональную фигурата;
 • трикотажни модели на дълги поли за пълните дами също не возбраняются, обаче, те трябва да бъдат изпълнени от плътни материали и да покори цветови нюанс или кратки принт;
 • много ефектно изглеждат изделия, състоящи се от няколко стегнато и фалд. За момичета с размери plus-size много важно е, че тези елементи не са налични в хоризонтална посока;
 • за полненьких млади дами с изпъкнали корем фантастичен костюм модел А-силует, с над линията на талията. Благодарение на свободното крою то отлично маскира недостатъците на фигурата;
 • накрая, за да се изходи в светлина „пышечки“ може да изберете прическа годината, обаче, им е изключително, не е препоръчително да дари своето предпочитание на онези варианти, в които клеш започва над коляното, тъй като това ще добави излишен обем.

Фасоны дълги поли, за да се пълни


Модни снимки с дълга пола

Красиви и стилни фасоны дълги поли позволяват на жените и момичетата да създават ярки и атрактивни изображения за различни ситуации. Така, за ежедневието на повечето от тези продукти може да се допълни с един прост и кратък блузой в стил casual или класическа риза. В студено време, този поглед ще изглежда страхотно в ансамбъл с вязаным кардиганом или уютен жакетом от твида.

Жените могат да носят такива фасоны модни дълги поли, като молив или година. Те трябва да се съчетават с класически якета и бели блузами, които е за предпочитане да се запълни отвътре. Начин на в бизнес стил, не търпи липсата на шипове, така че към него задължително трябва да вземем елегантни обувки-лодка от естествена кожа с ток с височина 5-7 см.

В разгара на лятото младите дами могат да носят стъпаловиден на макси пола от леки материали, удобни сандали и симпатичен krop-топ или жилетка. За да не замръзне при внезапно началото на вятър, този outfit може да допълва закачливо джинсовкой. Най-накрая, много от тези продукти са подходящи за вечерни събития. В този случай компанията те непременно трябва да достигне до ярки суитчър от естествена коприна или сатен, най-доброто болеро, обувки на висок ток с висока и изискан клатч малък размер.

Модни снимки с дълга пола 

Theme by Anders Norén