За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Emerald маникюр – Модни тенденции и тенденциите на къси и дълги нокти

Emerald маникюр – Модни тенденции и тенденциите на къси и дълги нокти
Emerald Маникюр – Мода, готов всеки стил. Красиви идеи винаги привличат вниманието, благодарение на завладяващ наситен цвят. И стилен интериор ще ви помогнат да се подчертае, индивидуалност и оригиналност.

The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

Последните актуални решения за стилен дизайн ноктите се считат за ярки и наситени цветове лакове. Един от най-популярните е “ емералд маникюр. Разнообразие от оригинални и нестандартни идеи ще ви помогнат да изберете оптимален вариант за всеки начин.

Emerald маникюр 2019

Картинки за оцветяване-дълбоки наситени нюанси. Като се има предвид този контраст и удар, важно е да се съсредоточи не само украса, но и в грижата за ръце. Тъмните лакове винаги изглеждат впечатляващо, като се подчертава, дори и най-дребните недостатъци. Ето защо, преди да нанесете покритие извършват козметични процедури – пилинг, подравняване на нокътната плочка, хидратиращ и подхранващ. И изобщо нийл-арт отговаря на най-новите тенденции стил, преглед на текущите решения. Нека да разгледаме най-модерните emerald маникюр 2019:

 • Формата на ноктите. Тези нюанси са най-подходящи за меки, разработила рационализирани обводы. Универсална остава площад. Но в тенденция и красиви идеи, за да са бадем форма, заострени, овални нокти.
 • The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

 • Интензивността на цветовете. Най-популярни са тъмен и плътен лак. Този вариант е идеален за лесно покриване и за фон, и дори тип завърши на светлата или контрастиращи основа.
 • The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

 • Действителният край. Лак за нокти цвят на изумруд приема гладка, без текстури. Ваят по-добре да се изключат. Въпреки това, пайети, е изключение и ще ви помогне да добавите изтънченост дори и най-скромен поклон.
 • The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald маникюр за къси нокти

  В последните няколко сезона селекцията се считат за естествената дължина на нокътната плочка. Къси нокти са популярни не само заради прецизността и точността, но и за удобство, практичност, функционалност – необходимите качества в образа на енергични и активни дами. Маникюр за къси нокти изумрудено-зелен направи проста. Този вариант чудесно допълни всеки случайни лук. Стилно допълнение е матиран топ. Но ако ви харесва идеята с дизайн, с акцент върху стил на Фън Шуй, с един или два пръста.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald маникюр на дълги нокти

  Момичета, които могат да се похвалят с дълги „нокът“, не са ограничени в избора на привлекателен дизайн. Единственото условие, което правят стилисти ергономична форма ногтевых плочи. Ходене обикновен матово покритие изглежда красива и изострени контури. Маникюр изумрудено-зелен “ дизайн предполага как изобилие и семпло. Най-популярните кристали и камъни. Този вид довършителни може да се комбинира с други добавки. Много впечатляващи нокти с огледални tirkai, пайети, фолио и други блестящи инструменти.

  загрузка...

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Идеи изумрудения маникюр

  Красив, наситен с нокти винаги привлича вниманието, независимо от наличието и украса. Въпреки това, в ансамбъл със стилни допълнения на ноктите е задължително да подчертае индивидуален стил и неповторимост на модата. В допълнение, този цвят се превърна в универсален образ във всеки стил. Лаконичен и дискретни решения, е разрешено нестрогом бизнес Лука. Богато обзаведени идеи идеално място за романтична и kazualnyh комбинации. Идеи с блясък и кристали допринасят за вечерен тоалет. Но нека да разгледаме най-модерните идеи за маникюр изумрудения цвят:

 • Emerald Фън Шуй маникюр. Чудесен избор за момичетата, които са били принудени да се придържат към предпазлив стил, но искат да се разрежда разнообразие ще бъде избран един или два пръста в контрастен цвят или украса.
 • Смарагд обикновен маникюр. Черно покритие – това палка-жезъл за всеки повод. Допустимо допълнение за такова решение се смята за хомогенна, блестяща или матова повърхност на инструмента.
 • Мрамор. Цвят на смарагд много често се използва в тълкуването на идеи от естествени камъни за нокти. Мраморни петна могат да украсят всички пръсти, и да тапицерия по фън шуй.
 • С tirkai. Тъмен, наситен с лак ще бъде чудесна основа за нанасяне на триене пигмент. И най-подходящи пране „бъде западните през май бръмбар“, огледало и голографии.
 • Лунен. Модна тенденция през последните няколко сезона, е изборът на полумесец в основата на нокътната плочка. Тъмен лак за нокти може да се използва както за основа, и дупки с различна форма – вдлъбната, класически, геометрични.
 • Счупеното стъкло. Много ефектно и стилно на тъмен фон изглежда тълкуване на парчета от огледала или прозрачно стъкло. Този вариант е подходящ за всяка форма и дължина ногтевых плочи.
 • Emerald Френски маникюр

  Класика в съвременното изкуство за нокти-арт е френски стил. Традиционен остава избор с бял край на нокътната плочка в комбинация с неутрална или ясна основа. Въпреки това, такива решения не винаги изглеждат привлекателни и са атрактивен акцент. В този случай стилисти предлагат творчески идеи. Emerald маникюр с френч-дизайн може да се извърши на безцветен фон с тъмни и усмихнати лак или с ефект на наказание. Модерен тенденция е комбинация от матирана и лъскава покритие. Наситен цвят за фон е по-добре да не се използва.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald матиран маникюр

  Антирефлексно покритие винаги дава дръжки оформяне и оформяне на нокътната плочка грижи. В ансамбъл с тъмен лак матирано отгоре изглежда по-особен, ефектно и стилно. Този вариант е подходящ за по-големи и по-кратка продължителност. Emerald маникюр матиран цвят може да се направи във връзка, например, при избора на лъскава един-два пръста, а всички останали се оставя без блясък. В сплъстената фона изглежда гениални декор – глиттер, кристали, фолио и т.н. Тенденцията в последните сезони се превърна в дизайн „котешко око“, където светоотражающая ивица покрай замръзналите забавно да се играе.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Маникюр emerald котешко око

  Тъмен наситен цвят на лака за нокти са подходящи за тълкуване на котешко око на ноктите си. Този ефект се постига с помощта на специален магнит. В определен прилага светлоотразителни ленти може да се направи в средата, отстрани, по диагонал на нокътната плочка. „Котешко око“ не винаги краси всички пръсти. Тази опция може да се избере в стил Фън Шуй, като маркирате един или два нокътя. Освен това, светлоотразителни ленти изглежда страхотно в ансамбъл с други видове декори. Един от най-популярните решения се превърна в emerald маникюр с tirkai. Въпреки това, на финала се прилага за различни пирони.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald маникюр с пайети

  Кристали остават един от най-ярките и атрактивна форма на декорация в съвременното изкуство за нокти-арт. Това е допълнение за още няколко сезона преди се смяташе за признак на вечерта стил. Но в последно време дизайнерите използват камъни и кристали за ежедневния външен вид. Emerald маникюр с кристали на светъл фон, е идеална в дискретна и тънко лук. За по-наситен и атрактивен ефект стилисти предлагат идеи, основаващи се на тъмни и прозрачни кристали или контрастни камъни. Можете да украсите с един или два нокътя на богата течен или да си направим една красива композиция.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald маникюр със сребро

  Стилно допълнение към плътен лак за нокти сребърен цвят. Най-лесният вариант остава на Фън Шуй, където метален цвят, ще се предоставят на един или два пръста. Тук често се използват като полироль. По-впечатляващи и стилни идеи изглеждат с деликатни мотиви. Такива идеи отлично се вписват плъзгачи. Маникюр в изумрудени цветове, могат да се добавят и губят блясък. Особено добре това средство е подходящо за фактурного решения. Но основната маса също не трябва да се прилага върху всички пръсти. Мат ефект на перфектно комплимент към огледалото пране на един пирон.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald маникюр злато

  Нотка на изтънченост и чар целия начин ще допринесат за нокти цвят, цвят, цвят на ансамбъл със златни апликации. Този вариант е идеален комплимент към елегантен вечерен образ. Но за ежедневна мода идеи също от голямо значение. Маникюр изумрудено зелено злато, представени в идеи с кастингом. Тук можете да добавите и необичайни течни камъни в същия нюанс на лака. По-лесно, но не по-малко ефективни решения, блясък и златни шарки. Ако обичате кристали и в този случай камъни са стилна алтернатива ще станат златисто мъниста.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald маникюр с пайети

  Пайети са най-лесни за изпълнение, но много привлекателно за облицовки тип интериор. Модерно изкуство, маникюр дизайнерите използват два вида на ноктите, който включва в себе си блясък и ронлив прах. Първият вариант е подходящ за стилни стрии или обикновен покритие в стил Фън Шуй. С фини прахове, може да се направи красива ажурна модели с лека текстура. Emerald маникюр с лак върви добре с злато, сребро и разноцветни пайети. Стилен дизайн може да бъде направено с блясък в цвета на смарагд.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald маникюр с бежово

  Модерно изкуство, маникюр актуални решения стават контрастни. И често тези идеи са представени през задържани ансамбъл и наситен лак. Красив emerald маникюр перфектно комплимент към сянката на nodoby. В този случай, дизайнери предлагат се спрете на по-светъл студена или розови тонове – слонова кост, слонова кост, млечни продукти. Бежов нюанс може да бъде както основен, така и вторични. Особено успешно такива решения изглеждат във френски стил на Фън-Шуй. Съответните допълнения ще лек гланц, огледало пране, кристали, отдавайки дупка.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald маникюр с фолио

  Още един модерен избор декор фолио. Този инструмент представлява два вида течна паста и тънки ленти с лепило страна. Фолио лента е идеална за идеи Франция и дупки. Този декор се използва за популярните геометрични интерпретации. Течна фолио пада красиво на равна повърхност, образувайки оригинални и необичайни абстракция. Красив маникюр изумрудено зелено и са представени с ефект на счупено стъкло. В този случай е по-добре да изберете прозрачно фолио, което е интересно победи леко разкроена тъмен наситен цвят.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald маникюр с чертеж

  Красиви рисунки и абстракция винаги да изглежда привлекателно и да подчертават индивидуалността на стила в начин. Модна тенденция много последователни сезона остава геометрични тема. Това решение е действителната черно-emerald маникюр. Въпреки това, геометрични мотиви може да се направи с помощта на фолио. Подходяща добавка ще цветни абстракции, рисунки на птици и насекоми. По-долу на изображението е свеж и симетрични, стилисти предлагат използвате плъзгачи или етикети. Този инструмент е много лесно да се използва дори и у дома.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails

  Emerald градиентный маникюр

  Модна тенденция в съвременното изкуство за нокти-арт се считат за градиентные преходи на цвета на ноктите си. Ломбер винаги изглежда необичайно и оригинално, които допълват качеството на лук. Маникюр изумрудения цвят е най-допълни бял, черен или светло-зелени. Посоката на наклон могат да бъдат вертикални, хоризонтални или пръст на пръст. Но най-невероятното и стилен разглеждат геометрични идеи омбре. Наклон решения са перфектно съчетани с кристали, пайети или tirkai на отделни ноктите си.

  The emerald manicure – fashion trends and tendencies for short and long nails
   

  Theme by Anders Norén