За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Дамски слънчеви очила 2018 – какви са на мода през този сезон?

Дамски слънчеви очила 2018 – какви са на мода през този сезон?
Дамски слънчеви очила 2018, представени в изключително широк асортимент. Сред голямото разнообразие на тези аксесоари за всяка една млада дама ще може да изберете подходящия вариант за създаване на ярки, стилен и оригинален начин.

Най-различни и стилни аксесоари са в състояние напълно да промени начина си обладательницы, като я прави невероятно интересни и оригинални. Съвременните дами, подбрани в съответствие с актуални тенденции, определени гуру на модата по целия свят. Днес изборът е изключително широк – женски слънчеви очила 2018 представени в огромен асортимент.

Какви са дамски слънчеви очила в модата 2018?

Всяка млада дама, която иска да изглежда ярко, модерно и атрактивно, трябва да знае, кои точки в модата 2018. През този сезон броят на актуалните тенденции ще задоволи всеки представител на нежния пол, тъй като сред тях, можете да изберете подходящ вариант за всяка ситуация и обстановка.

Предимно дамски слънчеви очила сезон 2018 представя следните тенденции:

 • оригиналните кръгли очила в стил Григорий Лепса, котаракът Базилио или Хари Потър;
 • игриво и закачливо модели на „котешко око“;
 • красиви и очарователни слънчеви очила-пеперуди;
 • рамки на различни геометрични форми – триъгълни, квадратни, правоъгълни или многоугольной;
 • футуристични възможности, които засягат въображение;
 • легендарни слънчеви очила-авиатори, които никога не губят своето значение;
 • изделия с огледални;
 • модели с цветни лещи;
 • пластмасови рамки за очила;
 • слънчеви очила с богата украса по стените – кристали, флорални мотиви, ярки акценти и т.н.

Тесни очила 2018

В следващия сезон основната тенденция сред аксесоари са се превърнали суперузкие дамски слънчеви очила, които са влезли в модата с лека ръка на Бела Хадид. Основоположник на тази тенденция се счита за грузински дизайнер на Джордж Кебурия, тайната на успеха на която е отсылке до 1990-та година. Тъй като повечето от съвременните дами са в известна носталгия в тази епоха, им липсва на тези модерни възможности, които в онези времена отдавала предпочитание на голяма част от хората.

Тесни очила на 2018 г., тенденции за която се върна до нас от миналото, които изглеждат много стилно, но при това са подходящи далеч не е всичко. Най-добре е те да изглеждат страхотно на тесни или сложни лицата, момичета с неклассическим тип външност. Освен това, при избора на този аксесоар е много важно да изберете правилния модел – край рамки трябва само малко да излязат извън границите на женското лице, в противен случай ще изглежда, че продуктът моднице малко.

Очила „котешко око“ 2018

Дамски слънчеви очила 2018 в игриво и закачливо форма на котешки очи са влезли в модата през 1950-те години. От този момент те са спечелили изключителната любов на пода, които ценят този модел за ярък и оригинален външен вид. Очила „котешко око“ имат няколко остри и се простира до слепоочие горния ъгъл. При това колкото повече този ъгъл е опъната, толкова по-интересно и по-привлекателен външен продукт.

загрузка...

В следващия сезон популярни дамски слънчеви очила 2018 под формата на котешки очи в изящни и лаконичных оправах, без излишно декор, обаче, някои модни дизайнери представиха варианти с различни декорации под формата на:

 • цветя, листа и клонки;
 • лепные елементи;
 • апликация.

Кръгли очила 2018

Дамски слънчеви очила от слънцето 2018 могат да имат най-различни форми. Така че, в този сезон е много популярен екстравагантни кръгли рамки, които винаги привличат вниманието на своя притежател. Въпреки че тази форма е подходяща далеч не на всички, много дами, допълват от нея за вашия всекидневен имидж. Дамски слънчеви очила 2018, с форма на кръг, могат да бъдат както малки и ароматно в стил котаракът Базилио, така и големи и масивни. Цвят на обектива в сходни продукти на този сезон съвсем не е ограничен – от класическото черно до ярко червено и други необичайни сенки.

Огледални очила 2018

Още една тенденция на регенериране на сезона станаха огледални женски очила 2018, които много дами избират с цел психологическа самозащита. Основното предимство на този модел е това, че в него съвсем не може да се види в очите, дори и на по-близко разстояние. При това самите лещи в такива аксесоарите са представени в изключително широка цветова гама. В 2018 година в най-популярните нюанси са станали следните:

 • ярко-розов;
 • наситено синьо;
 • сив;
 • зелено и тюркоаз.

Очила-авиатори 2018

Модни слънчеви очила 2018 съвсем не е задължително да са нови. Напротив, някои тенденции вече няколко десетки години не губят своето значение, като остава на върха на популярността сред представители на нежния пол. Така че, това се отнася до точки-авиаторам, които могат с право да се нарече легендарни. Благодарение на своята сълза с форма те са подходящи за почти всички жени, независимо от формата на лицето и типа на външен вид.

Прозрачни очила 2018

Слънчеви очила, мода 2018, е изключително разнообразен. Включително, в този сезон, на върха на популярността на тази изделия с прозрачни лещи, които изглеждат много стилно, необичайно и оригинално. Тези популярни очила 2018 не са подходящи като опция за всеки ден, обикновено от тях се допълват уикенд образи, с помощта на която една млада дама иска да покори околните.

Футуристични очила 2018

Ярки модни очила, лятото на 2018 г., могат да изглеждат необичайно и оригинално. Модели, отличаващи се ультрасовременным с футуристичен дизайн, изглеждат много интересни и са идеални за тези жени, които обичат да се открояват от тълпата. Тези продукти винаги подчертават индивидуалността на своята обладательницы и я „непохожесть“ на други хора. Към днешна дата дамски слънчеви очила 2018 г. с футуристичен дизайн се произвеждат предимно от пластмаса и могат да имат най-невъобразими форми и нюанси.

Триъгълни очила 2018

Най-модерни очила 2018 имат лещи във формата на различни геометрични форми, включително, триъгълници. Такива модели изглеждат много необичайно, така че винаги да стават основен акцент начин и не могат да соседствовать с други ярки и закачливите елементи. Междувременно, триъгълни аксесоари, подходящи далеч не е всичко – те правят лицето няколко ъглов, така че е препоръчително да се носят само момичетата с кръгли или овални личиком, не по-различен прекалено изключителни скулами.

Ретро очила 2018

Към ретро-посоката може да се дължи каквито и слънчеви очила, които бяха популярни преди няколко десетилетия. В зависимост от епохата тези продукти могат значително да се различават един от друг, при това оставайки стилни, светли и изключително привлекателни. Така, модерни форми на точки 2018, които са популярни по-рано, са представени в следния списък:

 • през 1930-те години на xx век, са особено актуални дамски слънчеви очила-панто, при които долната част на ръба е заобляне, а горната част – почти прав. Такива модели присъстват и в колекциите на съвременните дизайнери, например, от Том Форд;
 • през 1940-те години на върха са женски аксесоари под формата на котешки очи, които са изключително актуални и в съвременната действителност;
 • 1950-те години се нарича епоха на триумф авиатори;
 • през 1960-те години на Жаклин Кенеди е въвела в модата големи и масивни рамки, за които могат да бъдат почти напълно да скрие очите си. В гамата на Pierre Cardin, подготвени за 2018 г., са много оригинални модели, отсылающих нас по това време и стил на съпруга на Джон ф. Кенеди;
 • 1970-те години също отбеляза появата на големи и масивни оправами, които могат да имат форма, от квадратни и правоъгълни до кръгли;
 • период на 1980-те години се нарича очилата бум, тъй като в това време се появиха множество оригинални нови продукти, които са популярни и до ден днешен. Така че, от тази епоха до нас са дошли цветни рамки от пластмаса, и лещи в стил диско, както и аксесоари с максимално плоска леща, която носеше красотата на лейди Ди;
 • изключително популярни в съвременните модни дамски суперузкие рамки също може да се отдаде на ретро-точки, в края на краищата, тяхната популярност се появиха след излизането по кината на филма „Матрицата“ през 1990-те години на хх век.

Големи очила 2018

Тъй като стила на оверсайз в последно време се превърна в най-популярната дестинация в женски дрехи, същата тази тенденция се отрази и на аксесоари. Модни очила от слънцето 2018 могат да бъдат огромни и абсолютно всякакви форми и размери. Очила-оверсайз придават образ на жените са малко по-инфантильности и, освен това, могат визуално да се намали възрастта си обладательницы на няколко години. Междувременно, твърде големи аксесоари не са подходящи обладательницам квадратно или кръгло лице – по-добре да изберете плахо барышням с тесен в горната част на лицето.

Модни рамки на слънчеви очила 2018

Всяка дамски рамки за очила 2018 изглежда много по-ярко контрастиращи разгледаме по-смело и невероятно привлекателна. Въпреки това, поклонницам на класическия стил в облеклото стилисти и дизайнери съветват да се обърне внимание на модели универсални цветови нюанса – черно и сиво или кафяво. Тези жени, които обичат да се открояват от тълпата и да не се крие своя собствена индивидуалност, напротив, по-добре да се предпочитат ярките варианти на необичайни форми и цветове, като например:

 • варианти с неоново осветление;
 • модели с анималистическим принтом;
 • момиче изделия с флорални принтом или интериор;
 • модели ярко розово или интензивно зелен цвят.

Модни цветове на слънчевите очила 2018

Дамски слънчеви очила сезон 2018 са в състояние да изненада дори и най-претенциозния fashionistas на вашите лещи, които могат да бъдат произведени както от висококачествени цветни пластмасови, така и стъклени. Наред с традиционните тъмно – и светло-кафяви нюанси затъмнени стъкла, трендови очила 2018 могат да имат най-необичайните и лещи в червено или синьо, purple или синьо, жълто или розово цветове, в огледалната серебрении или золочении. Освен това, много интересно изглеждат лещи, направени в градиентной техника.


 

Theme by Anders Norén