Чанти от кожа – 42 снимки от модни чанти от естествена и изкуствена кожа
Съблазнителен дамски чанти от кожа през тази година спечели титлата на един от основните тенденции на зимата. С този прекрасен аксесоар на всяка модерна и модата може да се открояват от тълпата и да демонстрира собствен стил.

Стилни и атрактивни дамски чанти от кожа сте влезли в модата сравнително наскоро, но вече са успели да спечелят популярност от представители на нежния пол. Тези аксесоари изглеждат много интересно и различно, така че да даде образа на съвременната мода неповторима „жар“.

Кожени чанти – мода 2018

С всеки нов сезон модните тенденции за аксесоари коренно се променят и много от младите дами, като се стреми да им отговарят, да придобива нови, дамски чанти, шапки и бижута. Така, ако през 2017 г. от една от основните тенденции е кожа ключодържател за чанта, а след това в следващия сезон неговото място заема склад, изцяло изработени от кожа козина на животни и естествена кожа или велур.

Въпреки че в днешно време на много дами изобщо се отказват от използването на животински суровини, дамски чанти от кожа, които имат много оригинален външен вид, привлича много жени. През 2018 г. те могат да бъдат произведени както от естествени кожи, така и техните синтетични аналози, отличаващи се с по-ниско качество и по-къси срок на експлоатация.

По-голямата част от стилисти и дизайнери отразява тази тенденция в своите колекции, предназначени за нова година. Например, в новата линия Donna Karan представя обемни кожени чанти 2018, с които можете да отидете на пазар, марката Burberry даде своето предпочитание дребничка варианти, а Ralph Lauren предлага на своите поклонницам прекрасни раници от ципите козина на животни.

Изкуствени материали също не са оставени без внимание известните дизайнери. Удобни и вместительные чанти от еко-кожа могат да се видят в колекциите на демократичните марки на 2018 година. Така, Asos и Topshop представени са практични модели, произведени в различни стилове и цветови комбинации.

Чанти от естествена кожа

Групировка пушнины и природните си качества със сигурност ще оценят дамски кожени чанти, изработени от естествени кожи норка, песца, зайци, лисици и други животни. Всички те се отличават с блясък и трайност, с относително висока стойност и необичайна текстура. Актуални този сезон чанти от кожа не просто да впише в образа на съвременната мода, тъй като те изискват внимателен подбор на вещи и аксесоари, обаче, при желание да се направи това е напълно възможно.

Чанта от кожа на лисица

Дамски чанти от кожа на лисица изглеждат невероятно и могат да украсят себе си зимна начин на всички представителки на прекрасния пол. За много момичета и жени са с по-предпочитани са закачливите модели от кожи на канадската червена лисици, отличава се с ярък цветен оттенък, обаче, те са подходящи далеч не всички предмети гардероб. Дамски чанти от кожа в черно-кафяво лисици имат по-малко затруднен изпълнение, така им е по-лесно да впише в образа на съвременната мода.

Чанти от кожа на норка

Кожени чанти от норка – най-популярният и най продаваният вариант сред представители на нежния пол. Разпространението на тези аксесоари се дължи на тяхната издръжливост и гъвкавост, благодарение на която тези изделия може да се комбинира с повечето предмети от гардероба. Въпреки това, чанти от естествена кожа на норка категорично не изглеждат с по-евтини сака.

За този аксесоар не е загубил своята лукс, изящество и красота, трябва да го комбинирате със скъпи горната дрехи – кожата от естествени кожи козина на животни, класически драповыми палто с кожени гарнитури и други подобни варианти. Обувки с такъв кит, също трябва да бъде качествена и максимално чисти – най-добрият избор ще кожени ботуши на ток.

Чанти от кожа тази астрахан

Производство на красивите аксесоари от тази астрахан и каракульчи започна с марка Reed Krakoff, выпустившего блестяща и необичайна синя чанта с дълъг ремък. Невероятна е красотата на този изделия поразен от представители на нежния пол на място, а повечето модни дамски желае да добавите към вашата колекция подобна модел.

Към днешна дата подобни аксесоари се произвеждат навсякъде. Чанта с козина тази астрахан не изглежда грубо или масово и не добавя на своя притежател силата на звука. В допълнение, този продукт се отличава ниско тегло и пластичност, което го прави един от най-добрите сделки за придобивания. Ако правилно се грижи за тази красива и стилна чанта е в състояние да продължи, повелителка на около 5-6 години подред, така че най-високата цена е съвсем основателна.

Чанта от изкуствена кожа

В днешно време много красиви дами се борят за правата на животните, така че носенето на предмети от гардероба и аксесоари, изработени от кожа козина на животните, за тях е неприемливо. Освен това, истинска кожа чантата се предлага далеч не всички модницам поради високата си цена.

Отлична алтернатива на този продукт са станали клатчи, тоуты и други модели на женските чанти, изработени от изкуствени аналози на кожа. Те изглеждат също не по-лошо от оригиналните елементи и в някои случаи е невъзможно да различиш на външен вид. Синтетично суровини, е много по-лесно се поддава на боядисване, удължаване, драпировке и други стилистическим триковете, затова аксесоари от него често изглеждат още по-интересно естествени.


Модни чанти с козина

В продуктовата гама на производителите по целия свят и днес е представена от голям набор от различни аксесоари, произведени от естествени кожи козина на животни. Често те са обект на похот прекрасни жени, които допълват тези продукти, ежедневни, делови, романтични и дори вечерни снимки.

За всеки случай стилисти и дизайнери предлагат модницам интересни и оригинални модели, подходящи за нуждите на своята обладательницы. Така, например, кожа чанта „Прада“ Corsaire, декорированная естествена кожата, лисици, ресни и златисти висулки ще се превърне в чудесен избор за освобождаването или на бизнес среща.

Чанта зайче от кожа

Младите барышням харесат кожа чанта зайче, придающая начин на модата игриво и кокетливое настроение. Най-достъпни варианти на такива аксесоари са изработени от кожи от заек рекс, разнообразна особена нежност, а по-скъпи и абразия – от кожа песца, бобър или норка. За производството на подобни модели, леко напомнящи плюшено животно за нейната племенница, се използва само длинноворсное суровините, така че от тази астрахан или овча кожа да не ги произвеждат.

Вязаная чанта с кожа

Изделия от вязаной норки и други видове кожи станаха популярни съвсем скоро, обаче, те вече са успели да спечелят сърцата на момичетата и жените. Кожени предмети, екипировка и аксесоари за плетиво основа се различават най-голяма лекота и мекота, затова ги ценят красиви дами от различни възрасти.

В допълнение, този продукт може да придаде всякаква форма, така че crochet дизайнерски чанти с козина могат да изглеждат по различен начин – те могат да имат формата на чанта или торбы, представлява миниатюрен клатч или малка чанта, носимую през рамо. Дръжките на тези аксесоари могат да бъдат изпълнени в същия стил, че всеки продукт, или са изработени от естествена кожа или други материали.

Чанти от кожа и кожа

Най-популярен и търсен от покупательниц вариант е кожена чанта от кожа, придающим й особен чар. Кожа оторочка в този случай може да се намира както в цялата лицева повърхност на продукта, така и по някои си места. При този декоративна украса в повечето случаи се подбират в тон основния материал, но също така тя може и ярък контраст с положението на него.

Съвременни модели често са изградени по такъв начин, че да вземем това космато тапицерия може с лекота освободи от получаване на класически кожен продукт, подходящо за абсолютно всеки начин. Това ще позволи значително да се увеличи срокът на служба на аксесоар – тъй като пушнина може много бързо да загуби своя външен вид под влияние на висока влажност на въздуха и валежите, я по-добре да се използват само при определени метеорологични условия.

Чанта с кожа помпоном

При млади момичета са особено популярни ярки варианти с pom-помераните. Те изглеждат игриво и закачливо, като образ и подобие на своята обладательницы неповторимото очарование. Подобни модели са представени множество известни марки. Например, луксозна чанта Furla с кожа, изпълнена под формата на забавна пачи крак или точно вид измама котка, непременно ще се превърне в основен акцент начин и ще стюардеса от тълпата, показвайки му индивидуален стил.

Кожа чанта-съединител

Очарователна и изискана чанта-куплунг от кожа в повечето случаи е трикотажную основа и плътна закопчалка под формата на липучек, благодарение на които може да се използва като вместительное съхранение на необходимите неща или като топла тръба за нежни женски дръжки. Този универсален аксесоар перфектно ще се впишат във всяка начин на съвременната мода и няма да ви позволи да замръзне дори и посред зима студа.