За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Блестящ маникюр Модни тенденции за дълги и къси нокти

Красив ярък и блестящ маникюр е по-подходяща за почивки и специални поводи, но ако искате място, можете да намерите в ежедневния живот. Има множество варианти на подобни проекти, от които не е никак трудно да изберете най-оптималния.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Всяко момиче се обръща внимание на състоянието на своите ръце, в края на краищата, завършен образ без красивия дизайн на нокътната плочка. Днес майстор предлагат нокти представителки на прекрасния пол много интересни възможности, сред които особено място заема блестящ маникюр.

Блестящ маникюр 2019

Красив блестящ маникюр не губи позициите си в продължение на много години. 2019 година-това не е изключение – през този сезон момичетата и жените ги покрие пайети нокти различни форми и размери, и не само на празници, но и в ежедневието. Най-актуални тенденции 2019, както следва:

 • декоративни чинии, които изглеждат, като че ли те вылили съдържанието на ковчега. В този случай, ноктите са залепени имитация от стъкло, украсени с сапфири и диаманти, златни ланци и висулки, и много други. Това великолепие непременно се допълва с пайети, което прави ноктите невероятно красиво, празнично и тържествено. Въпреки че тази конструкция е място, в ежедневния живот, много момичета предпочитат му даде своето предпочитание в навечерието на празници и важни събития;
 • оригинален нов 2019 е блестящ маникюр, при която лак с блясък или гланц попълнен само на половина на нокътната плочка. Другата половина трябва да бъде прозрачна повърхност или покрити sudovym максимално естествен цвят;
 • още един тренд на сезона не е россыпь пайети на ногтевые плоча и кожата около тях. Този метод широко се срещнаха в модни есенно-зимни колекции на новия сезон;
 • през 2019 блестящ маникюр може да бъде ярък и ефектен. По тази причина стилисти съветват да не се скъпя пайети и дори обратното, за да ги използвате в голямо количество. Например, на оригиналния тренд на сезона е едновременно използване на лак за нокти с блясък и разкош, който нокътната плоча получават „двойна порция“ блясък.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails
Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Блестящ маникюр за къси нокти

В случай на късо ногтевые плоча капитанът на ноктите изкуство аз не те съветвам да пайети покрие цялата повърхност, защото този нийл-арт ще изглежда претоварена. Най-добрият вариант за притежателите на къси нокти е френски маникюр, който линия усмивка се откроява с блясък или пайети.

Освен това, момичета с къси нокти могат да се разграничат с блясък акцент пръстите 1-2, и всичко останало, за покриване на обикновен гел-лак, чийто цвят може да бъде всеки. Малък брой на блясък, присъстващи в лаке, това е допустимо, но при избора на такова покритие струва си да се откаже от всякакви елементи.

През 2019 година, притежателите на къси ногтевых плочи може да изберете един от следните проекти:

 • Френски с прозрачна повърхност и блестяща усмивка линии;
 • червен лъскав декор маникюр;
 • участък пайети акцент на пръстите;
 • на тънки ивици се прилага върху тъмен матирано покритие.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Блестящ маникюр на дълги нокти

Обладательницам дълги нокти можете да използвате широка гама от възможности за нокти. Особено добър блестящ маникюр за нокти изглежда, когато те имат миндалевидную форма, и ги на свободния край на по-малко от 7-8 милиметра. В случай на дълги нокти, нокти с пайети, може да има много разновидности:

загрузка...
 • твърдо покритие, в съчетание с блясък акцент върху пръстите на ръцете;
 • разпределение на дупки с пайети, които могат да пресичат линията на усмивката, обзаведени в един и същи стил;
 • снимки от паеток, които стават особено популярни в очакване на някакви празници и събития;
 • червено и синьо блестящ маникюр декор – идеален вариант за празнуване на Нова година;
 • геометричен маникюр, линии, по които preconceputa с пайети.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Идеи за блестящо маникюр

Гланцираната повърхност на нокътната плочка винаги привлича вниманието, въпреки това, повечето момичета и жени го избират само за изказвания и специални събития. В ежедневието, понякога можете да намерите прости блестящ маникюр, който изглежда много сдържано, целомудренно и просто. Обаче капитана нийл арт предлагат на своите клиенти множество интересни възможности, които използва пайети или пайетки.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Блестящ френски маникюр

В ежедневния живот ще изглежда блестящ маникюр френски маникюр линия на усмивката, който се откроява с пайети. Обикновено в такива проекти основната повърхност на нокътната плочка е покрит с прозрачен гел-лак, въпреки това, ако искате, можете да замените бяло, розово или черно.

Блестящ френски маникюр ще изглеждат още по-интересно, ако го комбинирате със следните декоративни елементи:

 • кристали и мъниста;
 • картина или цветя за акцент на пръстите;
 • дантела или swirls;
 • дупка, имат една и съща линия на усмивката.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Маникюр с блестящи ивици

В последно време представителки на прекрасния пол е много популярен, прост и елегантен дизайн, който използва специални ленти от фолио. Да се справят със създаването на този нийл арт може всяко момиче, без да се прибягва до професионален, но резултатът надмина всички очаквания.

С помощта на ленти от фолио може да се направи много блестящ маникюр, Ако ги използвате в голямо количество. Междувременно, в повечето случаи, стилисти препоръчват да не се претоварвайте на ноктите, както правилно и равномерно разпределение на декоративни елементи върху повърхността на ногтевых плочи. Особено стилно изглеждат варианти, в които се използват ленти выкладывали строг и ясен геометричен дизайн.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Брилянтен черен маникюр

Един от най-загадъчните и мистичните от вариантите е черен блестящ маникюр, който отлично отговаря на атмосфера на празник и може да се комбинира с всички вечерни дрехи почивка. Голям брой на блясък не ви позволява да използвате този тип нийл-арт в ежедневието си, обаче, по време на излизане той наистина няма равна на себе си.

Въпреки това, някои дами си мислят, че черното е твърде тъмен и се опитайте да разнообразите дизайна на нокътната плочка, като я прави по-интересен, стилен и привлекателен. Популярни комбинации са следните:

 • черен и бял, блестящ маникюр е класика, която никога няма да загуби своята актуалност. Този вариант изглежда много строго и стилно, но това не изглежда да е твърде тъмно или скръб;
 • комбинация от матирана и лъскава покритие, допълнени от блясъка;
 • черни рисунки и искри на светъл фон;
 • използвайте пайети и кристали.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Блестящ маникюр с пайети

Прекрасни нокти-арт, че приливите и отливите се прелива на слънчева светлина или рампи, идеално място за парти, си официална вечеря, сватба, абитуриентски бал и така нататък. Обикновено, като вариант за всеки ден от тези проекти не се разглежда, обаче, в съответствие с принципа на умереност, те могат да бъдат използвани в ежедневието.

Строги ограничения за такава структура не съществува. Блестящ сребърен маникюр, или други подобни вариации със злато изглежда страхотно на ноктите във всякаква форма и на дължина – от къси до много дълги. Освен това друго предимство е, че ако сте избрали такъв нокти, нови нокти и останалите недостатъци в продължение на дълго време не хващат окото.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Маникюр с блестящи нокти

Най-популярният начин за декориране на ногтевых плочи – да се избере един акцент пръст с блясък или пайети – не отдава своите позиции в продължение на много години. С такъв акцент, дори и най-лесният и елегантен дизайн изглежда много интересно и атрактивно. Nodoby блестящ маникюр с акцент върху един пръст може да бъде подходящо дори и на работното място – тя перфектно се съчетава с елегантен брючным костюм и вечерен тоалет.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Блестящ маникюр с кристали

Кристали могат да бъдат използвани за създаване на брилянтни слой, и добави с различна конструкция. В зависимост от размера на тези полу-прозрачни камъни трябва да бъдат разпределени по различен начин- малките кристали могат да заемат цялата нокътната плоча изцяло, и големи по-добре под кожичките покрай ноктите под формата на вертикални ивици или като добавка към състава.

Планински кристал декор на идеален за създаване на празничния образ. Например, темата за избора на млада булка може да бъде ярък и блестящ маникюр, допълват от големи кристали на акцент пръсти. Малки елементи страхотно се съчетават с блясък и съставляват с тях единна слой, така че те могат да бъдат използвани като завершающего черти.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Маникюр с блестящи съвети

Тънък блестящ маникюр със специален фитил-това е вариация на френски, когато линията на усмивката има ясни граници. Като цяло, основната повърхност на плаката в този дизайн е естествен нюанс – може да се покрие прозрачен гел-лак, или, за да изберете цвят, максимално близък до естествения. Също така, много интересни вариации, които се обезцени съвети допълнени парченца слюда или фолио.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Блестящ златен маникюр

Лукс злато винаги привлича вниманието на представители на нежния пол, така че момичета и жени, които са съпричастни към бижута от тази на благородния метал. Освен това, за да добавите златото е на път и по други начини, например, като се направи съответната нокти. Много блестящ маникюр със златни пайети и блясък, изглежда много контрастиращи разгледаме по-смело и впечатляващо, така че той никога да не се оставя на собственика си незабелязано.

Въпреки това, този дизайн може да бъде подходящо само за официални събития или клубни партита. За по-официални събития по-добре изберете вариант, в който преобладаващ цвят на корицата и златен блясък само завършва я и придава модерен вид в празничен вид. В този случай, доминиращ цвят трябва да бъде черен, червен или тъмно-синьо – тези цветове са много по-добре от други в комбинация с златист блясък.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Блестящ лунен маникюр

Красив маникюр с блестящи дупки няма да остави безразличен нито една жена. Особено добре този дизайн изглежда добре върху дълги нокти са бадем форма, въпреки че при желание може да се направи на ноктите, на всяка форма и дължина. Дупки, пълни с блясък, в повечето случаи имат традиционна, естествена форма, обаче онези дами, които искат да се открояват от тълпата и да се покаже на околните своята индивидуалност, подходящи варианти с необичайните дупки, например триъгълна или квадратна.

Съвременната мода популярни блестящ прозрачен дупки от пирони и други подобни разновидности, в които основна повърхността на нокътната плочка, покрита с червен или розов лак. Освен това невероятно стилно и интересно изглежда дизайн в черни тонове, дупки, където изпълнен с златист блясък.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Маникюр с блестящи tirkai

Луксозни нокти с огледален ефект може да се създаде с помощта на Вирки, или смлени пигменти. Особено интересни и необичайни промени във външния вид, с ярки пране – това прави нокътната плоча е изключително ярки и блестящи. Пране може да се комбинира в един дизайн, който обхваща всички цветове, но най-нежни, романтични и атрактивни розово блестящ лак за нокти, който подчертава естествената красота и женственост на своята обладательницы.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Маникюр блестящи градиент

Невероятно ярък, стилен и красив лъскав маникюр омбре се извършва с градацией цвят от един цвят към друг. В повечето случаи са близки по цветовому тон, обаче дизайн може да се създаде с помощта на контрастни цветове. Омбре-маникюр сама по себе си изглежда много контрастиращи разгледаме по-смело и привлекателна, тя може да се подчертае нежността и женствеността, и мъжествеността и сексуалността си обладательницы.

Освен това, капитанът на ноктите изкуство умело съчетава в себе си техника наклон с други начини на декориране на нокътната плочка, като например:

 • комбинация от матирана и лъскава повърхност;
 • блестящ френски маникюр с наклон цвят плоскост;
 • всички модели и чертежи;
 • добавянето на страз и болонки;
 • плавни промени в съчетание с резки цветови преходи.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails

Маникюр с блестящ прах

Младите момичета е много популярен маникюр с блестящи дрехи, които са много лесни за изпълнение и е един от най-често срещаните разновидности като ежедневна, така и за празничен дизайн. В зависимост от индивидуалните предпочитания се поръсва с пайети може да бъде като всички нокътната плочка, и акцент с пръсти – при използване на тази техника, нийл арт винаги изглежда здраво и лаконично.

Междувременно, много дами посочват, че основен недостатък на този дизайн – тя бързо губи външния вид, защото той просто привлича към себе си мръсотията и необичайна текстура, ще бъдат изтрити след няколко дни. По тази причина, дъждуване пайети по-добре да се използват само за създаване на празнично нийл арт, както в ежедневието предпочитам други възможности.

Brilliant manicure fashion trends for long and short nails
 

Theme by Anders Norén