За да бъде красива

за да бъде красива

интересно

Бальзаковский възраст и предимства на средна възраст

Бальзаковский възраст и предимства на средна възраст
За понятието „бальзаковский възраст“ са чували, най-вероятно, много, но не всички са наясно какво означава този израз. След като усвоите някои тънкости, ще бъде по-лесно да мине през период на адаптация и спокойно да преминете в една нова жизнена фаза.

Много дами смятат бальзаковский възрастта не е най-приятен етап от живота си. Младостта си вече е отминала, предстои бръчки и старост. Все пак има и положителни страни на този период, защото живота не свършва. Възрастна жена е много умна, аккуратна и целеустремленна, и тя осъзнава светът е много по-добре.

Какво е бальзаковский възраст?

Възрастни жени на средна възраст се различават силно. Още не може да се нарече по-стари, но могат да бъдат мъдри. Това определение се превърна в общеупотребительным след освобождаването на романа Бальзака – „Тридесетгодишната жена“. И най-важното, какъв възраст бальзаковский? Смята се, че това е възрастова период от между 30 и 40 години. Отличителна черта на тези жени е увереност и свобода на избор, което им дава възможност да бъде като спокоен домохозяйками, така и невероятни куртизанками.

Бальзаковский възраст – психология

Психолозите смятат, че понятието за „бальзаковский възраст“ се променя с течение на времето. В живота на писателя около 1800 години, жената над 30 е задължена да се омъжи и не е имала право на нова любов. Като се започне от 1950 г. насам, това е израз на стомана приписваме на дамите от четиридесет години, а сега само от четиридесет и пет. Специалисти твърдят, че в този период жените да започнат повече да се отдадете на себе си, реагират по-малко на конфликти и дават свободата на мъжете.

Някои хора използват понятието „бальзаковский възраст“, за да обиждат. Отговори на това трябва спокойно, с изключение на противоречие ситуация. В днешно време тридцатилетние дами само избират партньор в живота и да се подготвят за майчинството и дори външно не изглеждат на своите година. В психологията на това състояние се отнася до понятието от крайност в крайност, някой да обиждат, а някой се гордее.

Бальзаковский възраст при мъжете

На пръв поглед такава жена понятие не е свързано със силен пол, но това не е така. Когато идва бальзаковский възраст при мъжете, с тях се случват големи промени. Основен недостатък е намаляването на нивото на тестостерон и по този начин мъжка дейност. Като правило, това време идва, след четиридесет години, по-близо до петдесет. Извършващите се промени неблагоприятно въздействие върху тялото и лицето, се появяват видими признаци на стареене.

Много хора не знаят какво означава бальзаковский възраст при мъжете, но можете да го видите в поведението. Те стават раздразнителни и депресивни, сексуалната активност намалява в пъти. Добре е, че в момента има много лекарства, които помагат за възстановяването на нивата на тестостерон. В определена възраст мъжете често си отиват от жена към по-млад любовницам, което доказва на себе си и на другите, че той е още много способен.

загрузка...

Бальзаковский възрастта на жената

За разлика от силната половина на човечеството, дами на средна възраст по-малко депресивни. Те вече имат добър житейски опит и ръководят възможностите си на пистата. Има и такива, които страдат по утерянной красота и изпада в депресия, но такива са малко. Слабата половина на човечеството по-лесно се движи и да възрастови промени.

Сега дори не е задължително да се знае, какво е бальзаковский възраст при жените. По-младото поколение малко се увлича от класика и израз на отчасти приема обиден характер. Делът на сарказъм в него все пак има, защото е малък намек за приближаването на старостта. Но с възрастта идва дългоочакваната свобода, децата са се увеличили, внуци все още няма и дамата изцяло се отдава на себе си.

Любовта е в бальзаковском възраст

Знаейки, когато започва бальзаковский възраст, мнозина мислят, че любовните отношения вече не са от значение. Тази често срещана грешка е създала стереотипи, но възрастните хора също имат чувства. Те са по-внимателни с избора на партньор, не се водят за първите емоции и внимателно се теглят всяка кандидатура. Истински чувства в този период в повечето случаи остават до края на дните си и много от тях твърдят, че са намерили сродна душа.

 

Theme by Anders Norén