За да бъде красива

за да бъде красива

интересно

Амулет Зъб на вълк

амулет клык волка

Амулет Зъб на вълк, е известен още от древни времена. Му придаваме изключително значение и вярвали, че той е в състояние да пази човек и да му носи късмет. Днес той е популярен, но по-често го използват като украса. Въпреки че има и такива, които свято вярват в неговата сила.

Което означава амулет Зъб на вълк?

По-рано стойността на амулет Зъб на вълк, беше малко по-различно и го свързват с войната и войните. Той даде мистични способности и акцентира вниманието върху това, какво точно е това животно може да комуникира с нечиста сила. Към днешна дата виждания за това животно и амулет от клыка няколко са се променили и могат да се изброят няколко от неговите стойности. На него се приписва способност:

    защитава от повреда, уроки, болести; пазите от врагове и аварии; усилва волята, увереност, независимост.

Освен това вълкът олицетворява ловкост и издръжливост, както и поради това, човек, който носи амулет с клыком придобива тези качества. За тези, които искат да продължат по своя род точно такъв пазител нужда от повече място, защото вълците доста семейни и винаги защитават своето потомство, което е достатъчно многочисленно.

Трябва да се каже, че може да го носите както мъж, така и жена. При това у тях се увеличава сексуално очарование. Ако една жена дава на мъжа като символ, тогава той става много верен и предан на нея.

Някои хора използват амулет Зъб на вълк, на печалбите в пари. Те смятат, че амулет ще даде възможност за привличане в живота на богатство и просперитет. Това се дължи на факта, че при някои народи идването на вълк в селото бележи добра реколта. Всъщност амулет дава сила и увереност в себе си, а това, от своя страна, дава възможност за изграждане на кариера и по този начин да получавате повече пари. При това трябва да се има предвид, че основният стойност клыка все пак е за защита и укрепване на силата на духа.

Как правилно да изберете амулет?

Много от тях се интересуват въпрос: вярно ли е, че амулет Зъб на вълк помага? Той може да помогне, но само при условие, че за правилния избор и придобиване на неговите специални сили. Така, например, в последно време са станали популярни като украса, но с използването на пластмаса, метал и други материали. Ако кост ненатуральная, нито коя е неговата сила и защита не може да бъде изключено. Разбира се, пластмасов зъб украса от сребро и злато изглежда много красива и стилна, но при това, той просто остава без украса сила. Естествен зъб на вълк, има белезникав или жълтеникав цвят и често има парченца, отчупени и драскотини. При това носенето му трябва да е много внимателно, тъй като той се различава крехки. Така, например от контакт с вода при сушене той може да потрескаться.

За да първоначалното амулет Зъб на вълк получи своята сила, някои хора са специални рунически символи и знаци, специално предназначение и за определени цели.

загрузка...

клык волка амулет значение Как правилно да носят амулет?

Носенето на такъв талисман, също трябва по-специален. Най-често тя се носи в гърдите си по този начин, настойник защитава индивида. При това, смята се, че самият вид на зъба на вълка отблъсква злите сили. В последно време стана популярно носенето му като гривна на ръката. Някои смятат, че е най-добре да скрием вълчи зъб от любопитни очи, така че той може да защитава и да изпълват сила на притежателя. Затова често се крие в тайния джоб или малка чанта на колана.

За защита на дома от лоши погледи и врагове амулет Зъб на вълк, виси на входа на дома, за да не позволи на лоши хора да влязат в жилището и да се изплаши от зли духове.

Theme by Anders Norén