Алисия Викандер и Майкл Фассбендер

26-годишната голливудскую актриса шведски произход Алисию Викандер и 38-годишният актьор с проблеми лица от ирландски и немски корени на Майкъл Фассбендера може да се нарече един от най-обещаващите и най-красивите двойки на Холивуд. Но също така и една от най-потайни — репортери представляват почти малко по малко, за да събира информация за развитието на отношения на звездите.

Връзката Алисии Викандер и Майкъл Фассбендера

Майкъл и Алисия се запознал на снимките на картините „Светлина“ в океана“. По темата Викандер и Фассбендер са били съпруг и съпруга и, както често се случва сред актьори, роман на екрана плавно перетек в мания на един приятел в реалния живот. Алисия Викандер и Майкъл Фассбендер започнаха да се срещат в края на 2014 година, но толкова внимателно, че техните отношения, че официално потвърждение на обществеността успя да постигне само през май 2015 г.

Въпреки това, вече девет месеца след началото на романа се появи новината, че Алисия Викандер и Майкъл Фассбендер се разделиха. Актьорът сам потвърди тази информация, обяснявайки причината за раздялата натоварване на работния график на двамата млади хора. Наистина, Алиша през 2015 г. е обявен за най-обещаваща млада актриса, с участието си излезе на няколко големи проекта, сред които картини „Агенти А. Н.. Л.“, „машини“ и „Момичето от Дания“. Кариерата на Майкъл също върви нагоре и се развива с пълна пара. Една от най-ярките му роли в 2015 г., се превърна в главната роля в биографической картината „Стив Джобс“. В официалното си изявление за расставании Майкъл също така подчерта, че не може едновременно да се грижи и за личния си живот, и за развитието на кариерата си, а най-дългата му връзка е продължило две години само защото по това време той е на 17 години и той не е много натоварен в работата.

Майкъл Фассбендер и Алисия Викандер отново заедно?

Началото на 2016 година донесе нови известия за развитието на отношенията между Майкъл Фассбендером и Алисией Викандер. След раздялата на двойката млад човек е имал още няколко краткосрочни отношения с няколко момичета, но, изглежда, чувства към Алисии пересилили го скептические възгледи за възможността за комбинация успешна актьорската професия и щастлив личен живот.

Първите сведения за това, че актьорите отново са решили да бъдат заедно, са се появили след церемонията по връчване на награди за Златен глобус-2016. Алисия Викаднер и Майкъл Фассбендер се появи на него отделно и позира на червения килим по една. Въпреки това, по време на самата церемония актьори седяха на една маса един до друг, а когато наградата е предаден на Леонардо Ди Каприо (Майкъл също беше номиниран за него, и Лъв го изпревари) много от зрителите са забелязали, как Алисия пожала ръка Фассбендера в знак на подкрепа. Момичето също е номиниран за Златен глобус-2016 веднага за два филма („Момичето от Дания“ и „От машината“), но в този сезон на журито не присудило си награда. Актьорите са напуснали залата, в която се е състояло тържество, заедно, държейки се за ръце. По време на чакане на таксита са попаднали в обектива на папараците, което е още едно доказателство за подновяване на отношенията.

И, разбира се, всички фенове на двойката с нетърпение очакваха появата на Алисии Викандер и Майкъл Фассбендера на услугата „Оскар“ -2016. Момиче тази година номинировалась на статуетка за поддържаща роля в „Момиче от Дания“, а Майкъл – за главната мъжка роля в картината „Стив Джобс“. Фассбендер „Оскар“, не е получил, а ето и Алисия се превърна в триумфатором тази вечер. Майкъл Фассбенедр поздрави любимия човек с победата, поцеловав си пред очите на цялата общественост.

Прочетете повече

    Ту Крейгу са предложили 150 милиона долара за връщането на „Бондиану“ е Първият продуцент на проекта Алисии Викандер започна в МюнхенеАктриса Рийз Уидърспун в почивка „прогуляла“ няколко вышиванок

След такова съмнение, че звездната двойка отново заедно, не е останал никой.

Алисия Викандер Майкл Фассбендер Майкл и Алисия познакомились в конце 2014 года
актеры играли семейную пару в фильме Свет в океане в сентябре 2015 пара рассталась Майкл Фассбендер номинировался на Оскар за роль Стива Джобса
Алисия Викандер получила Оскар за роль в Девушке из Дании Майкл Фассбендер и Алисия Викандер совместно покидают Золотой глобус-2016 отец актрисы подтвердил, что пара снова вместе

Звезди: Майкъл Фассбендер, Алисия Викандер.