Сезонът на отпуските е обявен за отворен и ако до този момент все още няма пълна готовност да опаковат куфарите, тогава е време да се потопите в света, където са представени тенденции на плажната мода за 2017 година: снимка на мъжки и дамски облекла, консултации за избор на допълнителни аксесоари. Всичко това е представено в предложената на вашето внимание статия. Гледам вече на модни детски лука за плаж, става ясно, че се отегчават, в този сезон, на брега да не се наложи. Актуални фасоны представляват пълна свобода при формирането на образи в огромно разнообразие от стилове и направления.

Дамски бански костюми винаги са в центъра на вниманието, но и мъжете през този сезон не искат да изостават от нежния пол. И като цяло трябва да се каже, че семейството на лука — това са стилни, атрактивни и много вярно лятото на 2017 година. Ако искате да привлечете вниманието на всички, а след това изберете неща за плажа за цялото семейство в една цветова гама.

Вижте снимки на тенденции на плажната мода 2017 г.: за жени и мъже, деца и тийнейджъри се предлага разнообразие от снимки:

plyazhnaya-moda (1) plyazhnaya-moda (2)

По какво се различава детски и дамски плажната мода за лято-2017

Значение на миналата година тенденция се наблюдава и в новите дизайнерски колекции на модели за плаж и морски отдих. По какво се различава сегашната плажната мода за лятото на 2017 година, така че това по-голяма свобода, намаляване, оригиналност декоративни облицовки и смесване на различни стилове. Днес детска плажна мода не създава строги условия за избор на едноцветни бански костюми и рокли, шорти и панамок. Добре дошли разнообразни щампи. Например, тениска или сарафан могат да бъдат шарени, а бански да имат романтична посока. Същите тенденции се отговаря и женска плажна мода — демокрация, свобода, практичност, показани на снимката по-долу:

plyazhnaya-moda (3) plyazhnaya-moda (4)

В основата на женския и детския плажен начин е сарафан или рокля, туника или парео. Също и в лука включва бански костюм, шапка, обувки и аксесоари. Важният детайл е правилно подбрани чанта. Прочетете за модните плажни рокли могат да бъдат на нашия сайт са представени основните тенденции за стил и намаляване.

plyazhnaya-moda (6) plyazhnaya-moda (5)

Облекло за плажа трябва да подчертава индивидуалността на стил и притежава практичност. Тъкан не трябва да се мнущейся и лесно абсорбира влагата. При това си струва да избират материали, които бързо да изсъхне на слънце и не изчезват за 1 сезон. В основата на такива свойства притежава естествена коприна, шифон и коприна. Памучни и ленени модели на по-добре да изберете обикновена и не много ярки. В този случай избледняване не боли ги използвате в продължение на няколко сезона. Вижте снимки на някои модели детски и женски варианти плажни рокли, сарафанов, rommel. и парео:

plyazhnaya-moda (7) plyazhnaya-moda (8)

Мъжка мода на плажен сезон (снимка и тенденции)

Мъжко облекло се различава по-голяма функционалност, така че нейните елементи често се използват и от жени на всички възрасти. Актуална мода за плажен сезон-2017 предполага активното използване шорти, тениски, тельняшек, капри, сандали, маек-алкоголичек и много други.

Разглежда мъжка плажна мода трябва да започне с бански плавок. Преобладава тенденция — морски стил. Модели могат да бъдат украсени с котви под формата на щампи и декор, златисти гъвкави проводници на веригата, штурвалами и други варианти на изображения в морски стил. Тенденцията е, че при наличието на принта, например, бялата ивица на син фон, допълнителни аксесоари под формата на ивици не се използват. А ето едноцветни лилав бански плувки златист котва ще изглежда много стилно. Други варианти бански бикини — бордо и бели, леопардовые и зелени.

plyazhnaya-moda (9) plyazhnaya-moda (10)

Къси панталони, произведени от лека памучна тъкан или лек брезент е перфектното облекло за плажа. Перфектен унисекс, което позволява на мъж и жена да се облече в един и същи стил и да се насладите на единением с морска природа. Гащета могат да имат различна дължина, но всички те трябва да бъдат максимално свободни и просторни. Плътно прилепнали модели от джинса и сатен още по-добре да напусне къщата. Тяхното време още не е дошло.

plyazhnaya-moda (11)

За жени и плажна мода предлага удължени пола-панталони, направени от струящегося шифон. Дъвка на линията на талията, ще ги използването на възможно най-комфортно. Още един вариант шорти в женски или детски изпълнение — е повсеместно капри бял или пастельного оттенък. В комбинация с krop-топ ще изглежда много стилно и привлекателно.

plyazhnaya-moda (12)

Парео, бански костюми и хавлии

Да-Да, не си струва да се чудя. Парео също се поддават на класификация на модни и стилни и стари и не актуални модели. Но всичко зависи не от намаляване или фасона, а само от цветове на този елемент начин. Невъзможно напълно да обновите своя образ и се оставя прошлогоднее парео. Нюанс не ще съвпадне и всички очаровательность веднага се разпаднат. А ето бански костюми и хавлии ; това вече е отделна песен, тъй като към техния избор трябва да се подходи максимално отговорно. Кърпи трябва да се хлопковыми или бамбук. Тъканта трябва бързо да абсорбира водата и лесно изсъхне на изгарящ от слънчевите лъчи. По-добре да се даде предимство на цветни варианти, които включват в себе си основните тонове, използвани в плажния сарафане и бански костюм.

plyazhnaya-moda (13)

За това, какви бански костюми ще бъдат модерни през този сезон, може да прочетете тук. И докато няколко съвета за това, слитную или раздельную модел да изберете. Това е дълбоко погрешно схващане, че при наличието на леко от водещия корема и бочков е необходимо да се избере само слитные модели на бански костюми. Това не е така. Дамите с пищни форми могат да изберат за себе си отделни бански, но само с плътни моделирующими са хранителните пликчета тип шорти. Друг трик е да изберете бански костюми с декор на формата на ресни по лифчику. Висящи елементи удължен силует и отвлича вниманието от не толкова красивите части на тялото.

plyazhnaya-moda (14)

При избора на комплект от парео, бански и кърпи трябва да се даде предпочитание на модела в една цветова гама. Стилен, ще бъде решение, при което цвят на всеки модел ще се различава от предишния с 1-2 тона.

plyazhnaya-moda (15)

Аксесоари, обувки и други елементи на плажната мода 2017 г.

Аксесоари — това са незаменими елементи за всеки съвременен начин. Дори и най-изискана рокля ще изглежда доста тъжно, без добавка подходящо седалище убором, обувки и чанта. Какви обувки и други елементи на плажната мода 2017 година ще са особено търсени — погорим нататък, докато предлагаме разгледай стилни лука на снимката:

plyazhnaya-moda (16)

Прическа — важният елемент, който предпазва косата от изгаряне, а мозъка от слънчев удар. На мода сламени шапки, текстилни панамки, обикновена кърпи, копринени шалове.

plyazhnaya-moda (17)

Ярки и обемни плажни чанти са представени в голямо разнообразие от модели. За млади и активни, може да се препоръча рюкзачки от памук. А зрели жени са подходящи възли и дънкови баулы.

plyazhnaya-moda (18)

Плажни обувки — това шисти и чехли, джапанки и сандали. Всичко останало е по-добре да оставите за по-подходящ случай.

plyazhnaya-moda (19)

При избора на декоративни орнаменти, дайте предимство на камъни и пластику, дограма и бисеру. Трябва да се избягва обемисти метални елементи.

plyazhnaya-moda (20)

Тук е тя, плажна мода 2017 г. за мъже и жени, момичета и юноши. Вижте снимката научете тенденции и създавайте свой начин.