За да бъде красива

за да бъде красива

мода

Актуални модни тенденции ватирани палта 2017-2018 г.

Избор на дреха за хладните есенни или замразяването на пролетта, много момичета предпочитат демисезонному палто. Това е нежен и доста универсална нещо, което е на върха на популярността на тази година. Една от тенденциите 2017 г. – стеганое палто, което изобщо не е задължително да се носят с дутыми панталони и ски обувки. Ако погледнете актуалните тенденции, модни ватирани палта 2017-2018 година изненадват с необичаен кроем, оригинални детайли и изискани силуэтами. Предлагаме поглед върху най-добрите трендови модели за сезона – на снимката са представени най-стилните варианти demisezonnyh модели и елегантни пуховиков:
steganoe-palto (9)

Ватирани палта – тенденции 2017-2018 г. (със снимка)

Разбира се, спортни якета в модата винаги, но тази година дизайнерите са предпочели най-елегантен и изящен модел. В тенденцията фасоны midi и maxi – дълъг лесен пуховик ще стоплят в студената, като в него напълно комфортно. За да направите връхни дрехи максимално женствена, модни дизайнери са използвали интересни подробности, както и приемане на асиметрия. Освен асиметрично подгъва в колекциите на известните дизайнери са наблюдавани възможности пальтишек с наклонена закопчалка, със сложна необичайно отложным яка или яка-часова, с допълнителни джобове и отпред на автомобила. Хем много пуховиков отпред значително по-къса, отколкото отзад. Този ход е интересен не само външно – той е от практическо предназначение. Удължена в задната част предпазва от вятър, а на открито краката отпред означава високо ниво на удобство при ходене.

Тенденции 2017-2018 година, по отношение на ватирани палта – това е комбинираната материали. Найлон, от които винаги били направени якета, днес не е на почит. Все повече дизайнери дава предпочитание на вълнен неща с стежкой. Добре дошли модели с вложки от кожа, велур, кожа, твида, драпа, а също и синтетични мембранни тъкани. Точно този вид плат е признат много по-практично обичайното найлон, в края на краищата, тя не пропуска влагата от вътре, но при това съвършено показва изпарява навън. Козината на пуховиках присъства в огромно количество – това покритие яка, качулка, подгъва, кожа маншет, рафтове, помпоны и просто декоративни вложки от кожа с контрастиращ цвят. За да пуховик беше нещо като солиден дъждобран, го правят в класически расцветках – черен, кафяв, шоколадов, тъмно синьо, бордо, кремаво, бяло.

Освен това на снимката са представени актуални модели и фасоны ватирани палта:
steganoe-palto (13)

Демисезонные ватирани палта за есента и пролетта-2017

Когато есента носи на първите слани или пролет не глези погожими деньками, трябва облачаться в горната дреха. Но в извън сезона много искаме да изглежда ефектно, защото все още няма нужда да се пренебрегва външната красота-голяма топлина и комфорт. Дизайнерите предлагат ватирани кожени палта за есен-2017, които в комплект с кожа тапицерия изглеждат не по-зле скъп полушубка. За да кожен пуховик не се боеше от дъжд и влага, материал обработват специална защитна омасляване. В крайна сметка се оказва безумно стилен и достатъчно практично нещо. Такъв приличен костюм може да бъде носен дори и с вечерна рокля и да отидете в този вид театър. Много модни дизайнери са заложили на самата стежку, като я прави максимално оригинален. Модни ватирани палта през пролетта-2017 – това изобщо не е обичайно райета и ромбове, това необичайни орнаменти, зигзаг и къдрите, абстракция, създаден от шевове.
steganoe-palto (2) steganoe-palto (5) steganoe-palto (11) steganoe-palto (15)
И ако традиционните бод с директни пресичане конци излезе от мода, карирани принт никъде няма да отиде. Демисезонные ватирани палта могат да бъдат не само цветни, но и пъстри. Пуховик в клетката може дори да коригира фигурата си, ако правилно изберете украшение.

Малки клеточка подходящ плахо модницам малки на ръст, както и по-буйни красавицам по-добре да изберете модел с голям размер – от страна на клетките на около 7 cm и повече. Однотонная на горно облекло тенденция цветове – черно, бяло, кремаво, сиво, тъмно синьо, каки, зехтин, лимонов пуховик. Не могат дизайнерите да се раздели с кожа на влечуго – плат, стилизирани змеиную или крокодилью кожата, чудесно за пальтишек с стежкой.
steganoe-palto (1) steganoe-palto (3) steganoe-palto (4)
Ватирани пальтишки в най-прекрасното и оригиналния изпълнение ще ви помогне да бъдете в тенденция не е в ущърб на комфорт и практичност. Оценете очарованието на актуални модели и намерете подходящия за себе си изискан вариант!
steganoe-palto (7) steganoe-palto (14)

Theme by Anders Norén