За да бъде красива

за да бъде красива

храна

15 летните варианти сангрии

Испански напитка сангрия от вино и плодове, създаден специално за горещото лято.

1. Сангрия от три компонента

Всичко, което ви е нужно – това е червено вино, фанта или друга цитрусовая газирано и замразени плодове. Просто смесете виното с газировкой в съотношение 1:1 и добавете плодове. Напитката е готова за консумация.

 

2. Бяла сангрия с ябълки

За това ще ви е необходима бяло вино, бира джинджифил, лимон и нарязани на ябълка. Сложете в кана нарязани на ябълка и лимон, се наливат 2 чаши бяло вино и премахване на 1 час в хладилник. Преди да сервирате, добавете в напитка джинджифилова бира и кубчета лед.

Белая сангрия с яблоками

3. Ленивица

Всичко, което ви е нужно – това е червено вино, сода, малини, портокалови алкохол и резен грейпфрут за декорация на чаши. Изсипва се в малини, портокалов ликьор и добавете в напитка вино. При сервиране на масата, не забравяйте да хвърля в чашата кубче лед.

Ленивая Девочка

4. Instant сангрия

Просто смесете в голям каната с червено вино, нарязани портокали, лед и охладени газировку.

Мгновенная сангрия Мгновенная сангрия2

5. Бяла сангрия с мента и лимон

Съставки:

    1 бутилка бяло вино; 1 тънко нарязан лимон; 1 тънко нарязани лайм; 8-10 листа прясна мента; 2 супени лъжици. л. захар.

Пригответе сироп, чрез смесване на захар с 2 супени лъжици вода. Загрейте сместа, докато се разтопи захарта, се оставя да се охлади, сложете във всяка чаша по 1 лъжица сварен сироп и няколко леко пюре листа от мента. Добавете нарязаните цитрусы и се изсипва виното. След няколко минути, когато напитката се конфигурират, може да се сервира сангрию на масата.

загрузка...

Белая сангрия с мятой и лимоном

6. Червено вино с газировкой

Всичко, което ви е нужно – това е червено вино и лимонена или портокалова газирано в равни количества. Просто смесете ги заедно и добавете няколко кубчета лед.

Красное вино с газировкой Красное вино с газировкой2

7. Сангрия с чай

Ще ви се наложи бяло вино, студен чай, както и всички пресни плодове. При желание можете да добавите в напитката мед или сироп по вкус. Смесете в каната вино и чай в съотношение 1:2 и приберете в хладилника за няколко часа. Преди да сервирате, добавете в сангрию нарязани плодове и лед.

Сангрия с чаем

8. Плодове сангрия

Всичко, което ви е нужно – това е червено вино, спрайт, ягоди и боровинки. Сложете в чаши плодове слоеве и се изсипва смес от напитки и вина. Преди да сервирате, оставете напитка оставя да престои в продължение на няколко часа.

Ягодная сангрия

9. Бяла сангрия с малини и киви

Съставки:

    1 бутилка Совиньон Блан (или друго бяло вино); 1/2 литра напитки; 2 киви; 1/2 чаша малини; 2 лимонов сок; 1/2 чаша захар.

Нарежете киви и лайм на филийки. Изсипете виното в голяма кана, прибавете плодовете, захарта и разбъркайте добре. Покрийте и приберете в хладилник за 1-2 часа. Преди да сервирате, добавете в стомна, спрайт и малко лед.

Белая сангрия с малиной Белая сангрия с малиной2 Белая сангрия с малиной3

10. Шипучая сангрия

Нарежете прасковите и малините се смесват плодове с 3 супени лъжици захар и добавете една бутилка бяло вино и няколко листа от мента. Съхранява в хладилник в продължение на час и преди да сервирате, добавете в кана с сангрией шампанско и лед.

Шипучая сангрия

11. Сангрия от ревена и ягоди

Сангрия из ревеня3

Съставки:

    4 нарязани стръка ревен; 1 чаена чаша захар; 1 чаена чаша вода; 2 чаши нарязани ягоди; 1 бутилка пенливо вино; 1 чаша минерална вода; 1 нарязан лимон.

Смесете ревен, захар и вода, сварете сироп и се прецежда. Изсипете ostuzhennoy сироп в кана, добавете вино, плодове и минерална вода.

12. Мускатная сангрия

Смесете в голям каната нарязан лимон с плодове и се изсипва тази смес от вино.

Мускатная сангрия1 Мускатная сангрия2 Мускатная сангрия3

13. Игристая сангрия

Всичко, което ви е нужно – това бяло вино, портокалов сок, цитрусови плодове, горски плодове и шампанско (или пенливо вино). За по-експресивно вкус може да добавите в сангрию ракия.

Смесете плодовете с вино и дай напитка оставя да престои в продължение на 3-5 часа. Преди сервиране смесете сангрию с шампанско.

Игристая сангрия

14. Сангрия с мед

Съставки:

    1/2 чаша плодове; 1/2 обелени портокали; 1/2 обелени лимон; 1/2 чаша газирана вода; мед на вкус; 1/2 чаша червено вино; 1 чаша с лед.

Разбъркайте всички съставки в блендер до еднородно състояние и сервирайте в бокалах, украсени с резени лимон.

 

15. Испанска сангрия

Сложете в кана нарязан ананас, круши и портокали и се налива червено вино. За сладки, може да добавите в готовите сангрию портокалов сок.

 

Theme by Anders Norén